S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Katil Aramızda - The Killer Is Loose - 1956 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Banka soygununa karıştığı için tutuklanıp hapse gönderilen bu arada çıkan çatışmada karısını kaybeden Leon hapisten kaçar ve karısının intikamını almak için plan yapar.






Kastilyalı Kaptan - Captain From Castile - 1947 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1.Yüzyılda genç ve yakışıklı bir soylu, bir kölenin kaçmasına yardım eder, ama olay duyulunca hem onun, hem ailesinin yaşamı tehlikeye girer.






Kasabadaki Ölü - Dead In Tombstone - 2013 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çetesi tarafından ihanete uğrayan iyi yürekli kötü adamın intikamını anlatan binlerce western filmi var ama  diğerlerinden ayrıldığı nokta mucize şekilde hayatta kalmayıp cehennemden geri gelip intikam alması.






Karnaval Kızı - Lili - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Utangaç bir yetim olan Lili'nin aşk hakkındaki gerçeği sakat bir kuklacının yardımıyla öğrenmesi... Bir Fransız karnavalında kapıcı olarak çalışmaya başlayan Lili, bir gece hayran kaldığı yakışıklı sihirbazı uzun uzun seyre dalınca işinden olur. Ancak topal bir kuklacı küçük dostlarının yardımıyla Lili'yi üzüntüden kurtarır.






Karate Vuruşu - Karate Raider - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jake Turner is back on a rescue mission to liberate an attractive female Drug Enforcement officer captured and held prisoner by an American drug lord in the jungles of Colombia.

Google Çeviri - Jake Turner, Kolombiya'nın ormanlarında bir Amerikan uyuşturucu efendisi tarafından tutuklanan ve tutuklu bulunan çekici bir kadın Uyuşturucu Uygulama görevlisini kurtarmaya yönelik bir kurtarma görevine geri döndü.






Hayat Treni - Train Of Life - 1998 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1941 Yılının karanlık bir gecesinde köyün delisi, Shlomo, yeri yerinden oynatacak bir haberle köye gelir. Tüm komşu köylerdeki Yahudiler Almanlar tarafından öldürülmüşlerdir. Kalanların ise akıbetleri belli değildir. Şimdi ise sıra yaşadıkları köydedir. Aynı gece Rabbi'nin önderliğinde toplanan bilge kişiler, köy halkını kurtaracak en iyi yöntemi bulmak için düşünmeye başlarlar. Yine en iyi fikir Shlomo'dan gelir. Nazi'leri kandıracak bir tren kuracaklar, bir kısmı trendeki Nazi subaylarını oynarken bir kısmı da sürülen Yahudi'leri canlandıracaklardır, hatta trenin makinistleri bile köylüler olacaktır.






Kanlı Saltanat - Macbeth - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shakespeare'in özgün metnine hayli sadık kalan film, tutkusuyla vicdanı arasında sıkışıp bunalan cesur İskoç Lordu Macbeth ve onun aklını çelip cinayet işleten ama sonra kontrolü kaybeden eşi Lady Macbeth'in komploları ve hırsıyla kendi sonlarını hazırlamasını anlatıyor.






Kanlı Nehir - Red River - 1948 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, Texas’ta büyük bir sürü sahibi Thomas Dunson’ın (John Wayne) hayvanlarını satmak üzere sürüyü kuzeye, Missouri’ye doğru yola çıkarmasıyla başlar. Yol boyunca Dunson’ın değişen tavırları ve gaddarlığı, evlatlık oğlu Matt’in (Montgomery Clift) müdahale etmesine sebep olur.Erzak çalan üç kovboy yakalanır. Thomas Dunson, üç adamı asmak ister oğlu ise devreye girer ve iktidarı ele geçirir. Matt, sürüyü Thomas Dunson’ın elinden alarak Kansas’a doğru yönlendirmesine neden olur. Thomas Dunson, oğluna karşı intikam yemini eder ve peşine düşer.






Kanlı Festival - Kan Şöleni - Blood Feast - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mısırlı bir catering şirketi sahibi olan "Fuad Ramses" kafayı mısırlı bir tanrıça olan İştar'ı hayata döndürmekle bozmuştur. Genç kadınları doğrayıp, fırınlayıp, standard bir catering operasyonu sırasında olan bitenden habersiz konuklara yedirdiğinde bu operasyonu tamamlayacağına inanmaktadır. Fuad Ramses'in bu işte en büyük sıkıntısı yeter miktarda kadın bulup onları doğramaktır ki peşindeki detektiflerin basiretsizliği ve kadın bolluğu nedeniyle bunda aslında pek de sıkıntı çekmeyecektir.






Kahraman Alay - Saskatchewan - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1877 Western Canada, a police inspector revolts against his inept commander, taking a safer route to the U.S. border in order to stop invading hostile Indians.

Google Çeviri - 1877'de Batı Kanada'da, bir polis müfettişi, saldırgan Kızılderilileri istila etmeyi durdurmak için ABD sınırına daha güvenli bir yol alarak, incom komutanına karşı ayaklandı.






İz Peşinde - The Timber - 2015 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi batıda iki kardeş ödül avcılığı yapmaktadır. Amaçları evlerini geçindirmek olan kardeşler av için yolculuğa çıkarlar ama yol boyunca bulacakları hiç de evdeki hesaplarına uymayacaktır.






İhtiras Tramvayı - A Streetcar Named Desire - 1951 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Missisipi'de okul yaşındaki bir delikanlıyı baştan çıkarttığı için başı derde girmiş olan yaşça geçkin ama çekici Blanche DuBois, New Orleans'ın Fransız mahallesinde yaşamakta olan hamile kızkardeşi Stella'nın yanına gelir. Tek arzusu kendine yeni bir yaşam kurmak ve herşeyi geride bırakmaktır. Oysa Stella'nın kaba saba bir delikanlı olan kocası Stanley Kowalski, Blanche'ın güneyli nezaketinden hiç hoşlanmamaktadır. Sürekli taciz edilen Blanche'ın Stanley'le yüzleşmesi epey şiddetli olacaktır.






İhtiras Tramvayı - A Streetcar Named Desire - 1951 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Missisipi'de okul yaşındaki bir delikanlıyı baştan çıkarttığı için başı derde girmiş olan yaşça geçkin ama çekici Blanche DuBois, New Orleans'ın Fransız mahallesinde yaşamakta olan hamile kızkardeşi Stella'nın yanına gelir. Tek arzusu kendine yeni bir yaşam kurmak ve herşeyi geride bırakmaktır. Oysa Stella'nın kaba saba bir delikanlı olan kocası Stanley Kowalski, Blanche'ın güneyli nezaketinden hiç hoşlanmamaktadır. Sürekli taciz edilen Blanche'ın Stanley'le yüzleşmesi epey şiddetli olacaktır.






Haylaz Maymun - Monkey Trouble - 1994 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Evde hayvan beslemek için ailesini bir türlü razı edemeyen dokuz yaşındaki Eva'nın karşısına günün birinde şirin mi şirin bir maymun çıkar. Maymunu odasında gizleyen Eva, onun hiç de hoş olmayan bir özelliğini keşfeder. Maymun, çingene sahibi tarafından hırsızlığa alıştırılmıştır ve yaptıklarıyla kısa sürede Eva'nın başını fena halde derde sokar.






Haykırış - Cut - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Diliniz olmadan bağırmak zordur! Bir grup sinema öğrencisi bundan 15 yıl önce yönetmenin ölmesiyle yarım kalan bir korku filmini bitirmeye karar verirler. Filmi bitirmek için her girişimde lanetli bir şekilde birilerinin öldüğünün farkında olmayan öğrenciler onu tamamlamak için ilk çekim mekanına, Avustralya’ya giderler. Çekimlere başladıklarında, ölümlerde başlar.






Güneş Çarpması - Solar Strike - Solar Attack - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Devasa gaz yayan kitlesel bir parça güneşten kopup dünyaya doğru yönelince, bilim adamları dünyaya çarparsa insan ve canlı neslini ortadan kaldıracak bu kitlenin dünyaya çarpmasını engellemek için bilgilerini paylaşarak işbirliği içine girerler. Ancak oldukça az vakitleri vardır.