S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ziyaretçi - The Visitor - Stridulum - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ruhu kötü güçler tarafından ele geçirilen, maddeleri hareket ettirme gücü bulunan, çevresindekilere kötülük yapmaya zorlanan bir küçük kız ve onun ruhunu kurtarmak isteyen annesinin iyi güçlerin yardımıyla kötülüğe karşı verdiği savaşın öyküsü.



Yolculuk - The Voyage - 1974 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Adriana De Mauro loves Cesar Braggi, but Cesar, honoring his father's dying wish, allows his brother, Antonio, to marry Adriana. As fate wills, Antonio dies in an automobile accident. Adriana's mourning for Antonio ends when Cesar steps in to rekindle her lust of life. Soon, Adriana begins having dizzy spells. Cesar helps her to a specialist, and the diagnosis is not good. She has an incurable disease. For the rest of their time together, Cesar woos Adriana and eventually proposes to her on a gondola. Yet, for some reason or other, Signora De Mauro, Adriana's mother, is not pleased with the relationship and argues bitterly with Cesar.

Google Çeviri - Adriana De Mauro, Cesar Braggi'yi seviyor ama Cesar, babasının ölmekte olan isteğini onurlandırıyor, kardeşi Antonio'nun Adriana'yla evlenmesine izin veriyor. Kader istediği gibi, Antonio bir otomobil kazasında ölür. Adriana'nın Antonio'ya yas tutması, Cesar'ın hayatının şehvetini yeniden canlandırmaya başladığında sona erer. Yakında Adriana baş döndürücü büyülere başlıyor. Cesar bir uzmana yardımcı olur ve teşhis iyi değildir. Tedavi edilemez bir hastalığı var. Zamanının geri kalanı boyunca, Cesar Adriana'yı vuruyor ve sonunda bir gondolda ona teklif ediyor. Yine de, bir sebepten ötürü, Adriana'nın annesi Signora De Mauro, ilişkiden memnun değil ve Cesar'la acı bir şekilde tartışıyor.



Ölümsüz Savaşçı - The Ultimate Warrior - 1975 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2012 Yılının çetelerin bölgesel hakimiyetindeki mahvolmuş New York'unda bir adam kaderi yeniden yazmak ve savaşmak için bir amaç aramaya başlar.




Kurtlar - The Wolves - Shussho Iwai - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1920 Yılının sonlarında, Japon İmparatoru’nun ölümü ve yenisinin taç giyme töreni nedeniyle iki kez genel af ilan edilir. Af kapsamında, aralarında çete savaşları nedeniyle 8-10 yıl hapis cezası almış eski çete üyelerinin de bulunduğu 393 kişi serbest bırakılır. Dışarı çıktıklarında eski çetelerine dönme girişiminde bulunurlarsa da artık her şey değişmiştir. Eskiden savaş halinde olan iki grup, barış yapma aşamasındadır. Barışın iki grup arasında bir evlilik yoluyla sağlanması planlanmıştır. Ancak gelinin eski sevgilisi de af kapsamında hapisten çıkınca işler değişir.



Kibar Soyguncu - The Thomas Crown Affair - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç, yakışıklı, başarılı ve zengin bir iş adamı olan Thomas Crown (Steve McQueen) kimliğini saklı tutarak topladığı çete elemanları ile bir banka soygunu planlar. Pürüzsüz olarak sonuçlanan soygundan sonra kendisini hiç görmemiş olan elemanların paylarını ödeyip savan Crown parayı da bir İsviçre bankasına yatırır ve sigorta şirketinin ödeme yapmasını beklemeye başlar. Olayı soruşturan sigorta müfettişi Vicky Anderson (Faye Dunaway)'a kurt dedektif Eddy Malone (Paul Burke) de yardımcı olmaktadır.



Her Şafakta Ölürüm - Each Dawn I Die - 1939 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Ross, kanun dışı davranışlarda bulunan insanları cezalandırmayı kafaya koymuş bir gazetecidir. Ancak suç üstü yakaladığı bir takım insanlar tarafından tuzağa düşürülünce hapse atılır. Olaylar gelişir, gangster arkadaşının da devreye girmesiyle olay hayatta kalıp kalmama mücadelesine dönüşür.



Savaşçı Ve Büyücü - The Warrior And The Sorceress - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The mighty warrior, Kain, crosses the barren wastelands of the planet Ura, where two arch enemies, Zeg and the evil degenerate Balcaz, fight incessantly for control of the village's only well. Kain sees his opportunity and announces that his sword is for hire...but his eyes stay clearly on the beautiful captive sorceress Naja, and his newly awakened purpose.

Google Çeviri - Güçlü savaşçı olan Kain, iki kemer düşmanı olan Zeg ve kötü dejenere Balcaz'ın köyün tek kuyusunun kontrolü için aralıksız olarak savaştığı Ura gezegeninin çorak arazilerini kesiyor. Kain bu fırsatı değerlendirir ve kılıcını işe aldığını duyurur ... ama gözleri, esrarengiz büyücü Naja'da ve yeni uyanış amacında açıkça kalır.



Devler Çarpışıyor - The Klansman - 1974 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A local Sheriff tries to keep the peace as racial strife hits his small Alabama town as tensions boil over when a black man is accused of raping a white woman.

Google Çeviri - Siyah bir adam beyaz bir kadına tecavüz etmekle suçlanırken, yerel bir şerif, barışçıl bir çekişin küçük Alabama kasabasına vurduğu için barışı korumaya çalışır.