S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Wushu Savaşçısı - Wushu Warrior - 2011 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lord Edward Lindsey Çin'in en büyük uyuşturucu satıcısıdır. Öldürdüğü düşmanlarından birinin oğlu olan Jonathan, şehirden kasabaya göç eder. Burada dövüşen iki çocuk görür ve bu dövüşün Wushu Sanatı olduğunu öğrenir. Amcası onun Wushu hocası olur. Sıra intikam almaya gelmiştir.



Vur Güneşi Yere Düşsün - Shoot The Sun Down - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Couple of strangers arrive in a small town, each one after a different thing.

Google Çeviri - Yabancı bir çift, her biri farklı bir şeyden sonra küçük bir kasabaya geliyor.



The Rundown - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Madenci bir adamın oğlu olan Travis, hobi olarak hazine avcılığı yapmaktadır ve hedeflediği hazineyi bulmak için uzun zamandır çalışmaktadır, bu çalışma onu Amazon ormanlarına kadar götürmüştür ancak gittiğinden beri kendisinden haber alınamamaktadır. Bu durum karşısında eski bir suçlu olan Beck isimli adamla anlaşan madenci baba ondan gidip oğlunu kurtarmasını ister bunun karşılığında Beck hem özgürlüğünü alacaktır hemde para kazanacaktır.



Roma'daki Sevgili - The Man In The Gray Flannel Suit - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tom Rath Manhattan’da çalışmakta mutlu bir evliliği, sevği dolu bir eşi ve üç çocuğu bulunmaktadır. Daha fazla para kazanacağı bir fırsat doğar. Büyük bir şirkette halkla ilişkiler işi için başvurur. İşe başvurduğunda ondan bir saat içinde otobiyoğrafisini yazarak kendilerine vermesini isterler. Tom boş bir odada biyografisini yazarken katılmış olduğu 2.Dünya savaşına ait anılarına doğru bir yolculuğa çıkar...



Platoon Warriors - 1988 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti






Kedinin İzinde - Track Of The Cat - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir aile destanı: Kibirli ve acımasız bir oğul, iki yüzlü bir anne ve alkolik bir babayla yaşayan küçük oğulun hikayesi. Genç adam ailesini ziyaret etmeye getirdiği kızla evlenmek istemektedir. Ancak kız geri çekilir ve iki ağabeyi korkunç bir kar fırtınası esnasında ölümcül panteri öldürmek için dışarı çıkarlar.



Hızlı Yaşayanlar - Swingers - 1996 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sürekli bir mücadele veren bir aktör ve aynı zamanda stand-up komedyeni olan Mike, kız arkadaşı ile altı yıllık birlikteliğinin sona ermesi üzerine yeni bir aşk arayışına girer. Bu arayışında, ona gözü pek arkadaşı Trent (Vince Vaughn) yardım eder. Trent, Mike’a Las Vegas ve Los Angeles’taki popüler gece kulüplerinde bir gecelik aşkı bulmanın centilmenlikle mümkün olmayacağını anlatır. Aslında ikisinin arasındaki fark açıktır: Trent, bir gecelik aşk arayışındayken; Mike kutsal aşkı aramaktadır.



Dört Oda - Four Rooms - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tarantino'nun örgütlediği bu ilginç fars-komedi dört 'bağımsız' yönetmenin ortak çalışması. Ted lüks fakat gözden düşmüş bir otelde servis elemanı olarak çalışmaya başlar ve ilk çalışma gecesinde dört, biri birinden ilginç odayla uğraşmak zorunda kalır. Odaların ilkinde bir cadılar kumpanyası Tanrıça Diana'nın ruhunu çağırma uğraşındadır. İkincisinde sert bir gangster Ted'i çocuklarına dadılık yapmaya zorlamaktadır. Üçüncü odada ise çıldırmış boynuzlanan bir koca ikâmet etmektedir. Son odaya girdiğinde Ted kendisini snop bir film yıldızının verdiği partinin ortasında bulur. Tüm bu 'karakterlerin' Ted'den farklı beklentileri vardır. Tarantino ve arkadaşlarının çok daha sakin, iddiasız bir tarzı denediği fakat absürd komedinin hakkını veren bir çalışma.



Bayan Düşünce - Miss Conception - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Londra'lı genç bir kadın olan Georgina, bir ay sonra artık bebek sahibi olamayacağını öğrenir. Bebek fobisi olan erkek arkadaşı ile bütün olasılıkları tüketen kadın, bir hayli iyimser olan arkadaşı Clem'e yönelir ve adamı durduk yere, doğacak bebeğinin babası ilan eder.



Aşk Isırır - Love Bites - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Story about a vampire who falls in love with a woman and tries to "re-humanize" himself in order to be with her.

Google Çeviri - Bir kadına aşık olan ve onunla birlikte olmak için kendini yeniden insanileştirmeye çalışan bir vampir hakkındaki hikaye.