S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Anasının Gözü - Haber Peşinde - Street Smart - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jonathan Fisher adlı bir sokak muhabiri patronunun gözüne girmek için bir pezevenkle röportaj yapmak ister. İstediği kriterlere uygun bir pezevenk bulamadığı için, kendi kafasına göre bir seneryo üretir. Bütün okurlar yazıyı çok beğenir ve dergi kapaklarına çıkar. İşin kötü tarafı ise patronu kendi kafasında uydurduğu pezevenk ile tanışmak ister. Ve öyle bir pezevenk yok! Daha kötüsü ise  Morgan Freeman "Fast Black" çok ünlü bir pezevenktir. Bir müşteri kızlarından birisini döverken Fast, tekme atarak müşteriyi kadından uzaklaştırır. Müşteri olay yerinde kalp krizi geçirip ölür. Fast mahkemeye çıkar. Jonathan Fisher'in hayal dünyasında ürettiği pezevenk ve cinayetler Fast Black ile örtüşünce, Jonathan'ın da başı belaya girer.






Vahşi Aşk - All The Pretty Horses - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

John Grady Cloe ile en yakın arkadaşı Lacey Rawlins macera tutkusu yüzünden atlarına binip sınırın güneyine geçerek iş aramaya başlarlar.Yapabilecekleri en iyi iş olarak da çok büyük bir çiftlikteki atlara bakma işini üstlenirler.Herşey buraya kadar çok güzeldir ancak Cloe ,çiftlik sahibinin güzel kızı Penelope ile hayatlarında değil aynı zamanda etraflarındaki tüm kişileri de etkileyecek ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.






Saldırı - The Assault - De Aanslag - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1945, Ocak ayı. İkinci Dünya Savaşı sırasında, Hollandalı direnişçiler 12 yaşındaki Anton Steenwijk'in oturduğu sokakta bir işbirlikçiyi öldürürler. Adam komşularının evinin önünde vurulmasına rağmen Steenwijk ailesinin evine taşınır. Bunun sonucunda annesi, babası ve kardeşi Almanlar tarafından öldürülür ve evleri ateşe verilir. Hayatı boyunca Anton, kendisine saldırı gecesinde gerçekte ne olduğunu anlatan birçok insanla karşılaşır.

1987 Oskar Ödülleri - En İyi Yabancı Film
1987 Altın Küre Ödülleri - En İyi Yabancı Film
1986 Hollanda Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (John Kraaykamp)
1986 Seattle Film Festivali - En İyi Yönetmen ve En İyi Film






Al Capone Öldürüyor - The St Valentine's Day Massacre - 1967 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıl 1929… Amerika’da yaşanan büyük buhran döneminin hemen öncesi, Chicago bir suç şehri haline gelmiştir. Yasaların ve güvenlik güçlerinin engel olamadığı yeraltı örgütleri tüm kontolü ele geçirmiş ve kendi aralarında bir güç savaşı başlatmışlardır. Al Capone, kendilerine sorun çıkarmayacak bir polis teşkilatı ve politik oluşumun kurulmasını desteklemeye çalıştığı sırada, şehrin Kuzey bölümünde hüküm süren çetenin lideri Moran sorun çıkartmaya başlar.






Kanımın Son Damlasına Kadar - Champ Against Champ - Jioksibi Gwanmun - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dragon Lee has his leg amputated and forges a replacement leg out of steel.

Google Çeviri - Dragon Lee bacağı ampute etti ve çelikten bir yedek bacak öngörüyor.






İçimizdeki Düşman - Submerged - 2005 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dedektif Sean Walker'ın iş arkadaşı, psikopat katil Billy tarafından bir baskında öldürülmüştür. Bundan dolayı suçluluk hisseden Sean, kendini öldürmeye teşebbüs etmiş ve bu travma yüzünden Las Vegas polisliğine istifasını vererek, karısı ve kızıyla gözden uzak bi çiftliğe yerleşmiştir. On yıllık hapis cezasından sonra hapisten kaçan Billy, sadist kız arkadaşı Sadie ile birlikte intikam almak için Sean'ı aramaya başlarlar. İşledikleri yeni cinayetleri aydınlatmak ve ipuçlarını çözmek için eski iş arkadaşları Sean'ı arar ve yardıma çağırırlar. Sean cinayeti çözmek için çalışırken Billy ve Sadie çiftliğe ulaşırlar, karısı, kızı ve bir arkadaşlarını rehin alırlar. Sean eve ulaşana dek Billy ve Sadie rehinelere işkence ederler. Zamana karşı yarışan Sean, intikam için gelen katillerden ailesini kurtarmak için tek başınadır.






Evrim - Evolution - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Glen Kanyonu, Arizona, şimdiki zaman. Yaklaşmakta olan itfaiyecilik sınavına gece çölde hazırlanan Wayne bir meteorun düşüşüne şahit olur. Ertesi gün, biyoloji hocası Dr. Ira Kane ve coğrafya öğretmeni Harry Block bir mağaranın dibine sıkışıp kalmış olan meteora ulaşmak üzere kolları sıvarlar. Parça örneği almak istediklerinde meteordan sızan mavi bir sıvıyı farkederler. Sıvının içinde, gözlerinin önünde inanılmaz bir hızla evrimleşen tek hücreli yaşam formları bulunmaktadır. Hızlı bir şekilde Nobel Ödülü alacakları hülyası birden bire korkunç bir şekilde gelişerek yayılmaya başlayan bu uzaylıların iyice kontrolden çıkması ve ordunun olaya el koyması ile uzak bir rüya oluverir. Darwinin dediği gibi, şimdi sıra en iyi olanın hayatta kalacağı bir yarışa dönüşmüştür.






Doruktaki Sır - A Breed Apart - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

FBI’ın başarılı psikiyatrı Carroway, zor durumda kalır. Üst düzey devlet görevlilerini hedef alan bir terör örgütü, alışılmadık yöntemleri kullanmaktadır. Carroway, yeni bir suçlu profili çıkarmak zorundadır.






Büyük Suikast - Silent Assassins - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The evil criminal leader Kendrick has kidnapped an elderly biochemist who holds the secret to creating a biological superweapon. The only person who can possibly stop Kendrick and his gang is L. A. cop Sam Kettle and martial arts master Jun Kim (uncle of a little girl also kidnapped by Kendrick). Together, they go to war against an army of ninjas to rescue the hostages and bring their kidnappers to justice.

Google Çeviri - Kötü suç lideri Kendrick, biyolojik bir süper silah yaratmanın sırrını tutan yaşlı bir biyokimyageri kaçırdı. Kendrick'i ve çetesini muhtemelen durdurabilecek tek kişi L.Ap polis Sam Kettle ve dövüş sanatı ustası Jun Kim'dir (Kendrick'in de kaçırdığı küçük bir kızın amcası). Birlikte, rehineleri kurtarmak ve adam kaçıranlarını adalete teslim etmek için bir ninjalı bir orduya karşı savaşa giriyorlar.






Ben De Genç Kurdum - Teen Wolf Too - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Todd Howard is a struggling teenager. Nothing seems to be going very well for him, until he turns into a wolf.

Google Çeviri - Todd Howard, mücadele eden bir genç. Kurt dönüşene kadar hiçbir şey onun için çok iyi gidiyor gibi gözükmüyor.