S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

13.Savaşçı - The 13th Warrior - 1999 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Norse Kabilesi ne olduklarını bilmedikleri savaşçılara karşı direnememektedir. Olası bir savaş çıkması halinde hiç bir şansları yoktur. Kabilenin falcısı, kabile savaşçılarına savaşı ancak on üç savaşçının yenebileceğini söyler. Ama onlar 12 kişidir. 13.Savaşçıyı beklerken Ahmed İbn Fahdlan adında pekte savaşçı olmayan biri gelir. Savaşçı olmayan bu kişinin daha başka yetenekleri vardır.



Buffalo Bill Ve Kızılderililer - Buffalo Bill And The Indians Or Sitting Bull's History Lesson - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu epik Western efsane haline gelmiş ünlü kovboy Buffalo Bill'in hayatının güncesini tutuyor. Albay William Cody'nin hayatını yerli şefi Sarı El (Anthony Quinn) ile barış görüşmeleri yaptığı ordu günlerinden, doğulu güzel Louisa ile evliliğine kadar tekrar yaşayın.



Dunston Otelde Tek Başına - Haylaz Maymun - Dunston Checks In - 1996 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Beş yıldızlı bir otelin müdürü müşterileri mutlu etmek için çırpınırken, oğulları işleri berbat eder. Beş yıldızlı Majestic Hotel'in başarılı müdürü Robert Grant, oteli, kimliği gizli bir temsilcinin ziyaret edeceğini öğrenir. Robert'ın tek korkusu tam bir baş belası olan oğulları Brian ve Kyle'dır. Ancak bu esnada Lord Rutlidge, elmas çalmak için özel olarak eğitilmiş maymunu Dunston ile otele yerleşir. Dunston sahibinin elinden kaçmaya çalışırken Kyle ve Brian da ona yardım edecek, hep beraber otelin altını üstüne getireceklerdir.



Hafif Süvari Alayının Hücumu - The Charge Of The Light Brigade - 1968 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İngiliz sinemasının usta yönetmenlerinden Tony Richardson'ın imzasını taşıyan The Charge Of The Light Brigade, tarihi bir olaydan yola çıkılarak yapılmış başarılı bir savaş karşıtı film. Kırım Savaşı sırasında birçok ingiliz askerinin hırslı politikacılar yüzünden bile bile ölüme gönderilmesini anlatan ve o atmosferi başarılı biçimde beyazperdeye aktaran film, güçlü bir hiciv içeriyor. Fanatizmin ve körü körüne bağlılığın yok ettiği 600 askerin öyküsünün anlatıldığı filmin kadrosunda John Gielgud, Vanessa Redgrave gibi önemli oyuncular da yer alıyor.



Pembe Panter - Pink Panther - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sakar ve bir o kadar da kendini beğenmiş dedektifimiz Clouseau (Peter Sellers) The Pink Panther serisinin bu ilk filminde The Phantom isminde ki bir mücevher hırsızını kovalar. Pembe Panter isminde bir mücevheri çalmayı planlayan, kimliğiyle ilgili hiç kimsenin bilgisinin olmadığı bu hırsız aslında Clouseau’nun tam da dibinde yanı başındadır. Komedi dalında beğeniler toplayan güzel bir o kadar da çekici bir film.



Pembe Panterin Dönüşü - The Return Of The Pink Panther - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Meşhur Pembe Panter elması Lugaş kraliyet müzesinden esrarengiz bir şekilde çalınınca, Baş Müfettiş Dreyfus, gönülsüzce de olsa Clouseau'yu göreve çağırmak durumunda kalır. Soygunun ilk akla gelen faili, elbette ki esrarengiz hırsız Phantom ya da asıl adıyla Sör Charles Litton'dan başkası değildir. Hiç umulmadık bir şekilde Litton'un bu hırsızlık hikayesiyle hiç ilgisi yoktur ancak kendine has yönetemleri olan Clouseau'nun bunu göremeyecek kadar miyop olduğu da açıktır. Suçlamaları bertaraf etmek isteyen karizmatik playboyun kendisi de gerçek suçlunun peşine düşerken, güzel karısı Claudine de sakar dedektifi ayak altından çekmekle görevlendirilecektir. Alışık olunduğu üzre Clouseau'nun metotları bir yandan izleyeni kahkaha komasına sokarken, talihsiz Baş Müfettiş Dreyfus'u her seferinde deliliğe bir adım daha yaklaştıracaktır.

Edwards ve Sellers, 10 yıldan fazla süredir ara verdikleri Pembe Panter dünyasına geri döndükleri bu film için pişirdikleri çorbaya, başarı için tüm gerekli bileşenleri, gereken dozda katmışlar. Hiç bir zaman eskimeyen bir klasik daha.



Pembe Panter Coşuyor - The Pink Panther Strikes Again - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Baş müfettiş Jacques Clouseau yüzünden akıl hastanesine kaldırılan Polis Şefi Charles Dreyfus, hastaneden kaçıp Clouseau'yu öldürmek için onu kovalamaya başlıyor. Dreyfus önceleri basit yöntemler denerken sonunda hedeflerini büyütüp dünyayı yoketmeyi bile düşünüyor. Tabi ki Baş müfettiş Clouseau kendi yöntemleriyle olaya el koyuyor.



Pembe Panterin Oğlu - Son Of The Pink Panther - 1993 - HDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bu eğlenceli komedide Müfettiş Clouseau yok ama sakar oğlu görevi ondan devralıyor. Clouseau’nun oğlunu, şimdinin Oscar’lı aktörü Roberto Benigni canlandırıyor. Prenses Yasemin (Debrah Farentino) kaçırılmıştır. Başmüfettiş Dreyfus (Herbert Lom) onu bulmakla görevlendirilir. Araştırması sırasında karşısına Jandarma Jacques Gambrelli (Roberto Benigni) çıkar. Gambrelli, Jacques Clouseau’nun gayrimeşru oğludur. Prenses Yasemin’i bulmak için Dreyfus’a yardım etmeye çalışan Gambrelli, babasından miras sakarlıklarıyla işleri iyice karıştırır.



Pembe Panter - The Pink Panther - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hayranları tarafından etrafı sarılan dünyaca ünlü futbol antrenörü, Yves Gluant, pop yıldızı olan sevgilisi Xania ile bir galibiyet coşkusunu paylaşırken nereden geldiği belli olmayan zehirli bir okla yere düşer. Panik sırasında ise paha biçilemez elmas yüzüğü 'The Pink Panther' gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Müfettiş Clouseau ve yani asistanı bir dizi ipucunun peşine takılırlar.



Pembe Panter - The Pink Panther 2 - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aralarında paha biçilmez Pembe Panter Elması’nın da olduğu efsanevi hazineler dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlayınca Baş müfettiş Dreyfus Clouseau’yu, hırsızı yakalayıp çalınan şeyleri geri getirmekle görevli bir uluslararası dedektifler ve uzmanlar ekibine tayin etmek zorunda kalır.



Kanlı Yaşgünü - Bloody Birthday - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1970 Yılında, üç çocuk tam güneş tutulması ve gezegenlerin aynı sıraya girmesi sırasında doğar. Duyguları kontrol eden Satürn, Güneş ve Ay tarafından engellenmiştir. 10 Yıl sonra bu doğan çocuklar kalpsiz katiller haline gelmiştir ve içlerinde sürekli olarak öldürme güdüsü taşıyorlardır, buna en yakınları da dahil.



Borsa - Wall Street - 1987 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşletme Bankeri olan Bud Fox (Charlie Sheen) utanmazcasına açgözlü bir Wall Street satın alma yöneticisi olan Gordon Gekko'nun (Michael Douglas) baştan çıkarıcı büyüsüne kapılır. Gekko Fox'u kanatlarının altına alır ve bu şirket avcısını en tepeye taşıyacak olan vicdansız taktikler konusunda eğitmeye başlar. Ancak Gekko öğrencisine tanıdıklarının ve akrabalarının işlerine malolabilecek gizli bir satın-alma düzmecesini haber verdiğinde, Fox vicdanının sesini daha fazla göz ardı edemez ve bu oyunu bozmaya karar verir.



Büyük Hesaplaşma - Heat - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gerek içgüdüleri gerekse üstün zekasıyla, içerisinde bulunduğu her türlü suçtan arkasında kesin deliller bırakmadan, başarılı bir şekilde sıyrılmayı başaran Neil McCauley profesyonel bir hırsızdır. En az kendisi kadar yetkin hırsızlardan oluşturduğu çetesiyle altından kalkılması zor işlere kalkışıp minimuma yakın hasarla başarıya ulaşırlar. Her azılı suçlu vakasında olduğu gibi söz konusu hırsızın peşinde de hırslı ve takıntılı bir dedektif vardır. Dedektif Hana, şimdiye dek bu usta hırsızın zekasıyla başa çıkamasa da davayı çözmekte kararlıdır. Michael Mann filmografisinin en önemli yapıtlarından biri olan Heat, oyuncu kadrosundaki Al Pacino, Robert De Niro ve Val Kilmer gibi usta aktörlerle dikkat çekerken, ünlü aktris Natalie Portman'ın çocukluğuna tanık olma açısından da ilgi çekici.



Yılan Jack 1 - Snake Eater - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dövüş Sanatları Eğitmeni Jack Kelly, şüpheli dozda uyuşturucudan ölür. Öğrencilerinden biri, Jack Kelly’nin ölümünden sonra büyük bir uyuşturucu kartelini yok etmek için çalışır.



Yılan Jack 2 - Snake Eater 2 The Drug Buster - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Vietnam vet breaks out of a mental institution to go after drug-dealing gangsters who are selling contaminated product that is killing people.

Google Çeviri - Bir Vietnam veterineri, insanları öldüren kirli ürün satan uyuşturucu satan gangsterlerin peşine düşmek için bir akıl hastanesinden ayrılıyor.



Yılan Jack 3 - Snake Eater 3 His Law - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Vietnam vet named soldier is hired to find a biker gang called Hell's Fury, which kidnapped, drugged, and raped a young girl, and exact revenge.

Google Çeviri - Asker olarak adlandırılan Vietnamlı bir veteriner, genç bir kızı ve intikamını kaçırmış, uyuşturulmuş ve tecavüz etmiş olan Cehennem Fury adlı bir bisikletçinin çetesini bulmak için işe alınır.



Zafer Topu 1 - Delta Gücü 1 - The Delta Force - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan uçağına baskın düzenlenerek İsrailli ve batılı rehineler kaçırılarak tutsak edilir. Beyrut'a gidip onların kurtarılması için delta gücü görevlendirilir.



Zafer Topu 2 - Delta Gücü 2 - Delta Force 2 The Colombian Connection - 1990 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güney Amerika'da esir düşen Amerikan ajanlarını kurtarmak için Delta Force gönderilir.



Zafer Topu 3 - Delta Gücü 3 - Delta Force 3 The Killing Game - 1991 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika'nın bazı bölgelerine bomba koyduğunu söyleyen terörist gruptan tek kurtuluş yolu Delta Gücünü görevlendirmektir.



Zafer Topu 4 - Delta Gücü 4 - Operation Delta Force 4 Deep Fault - 1999 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A four-men Delta Force team is trying, with a help of a female scientist, to stop a mad terrorist who wants to detonate nukes in order to cause a massive earthquake. The team is out-manned and out-gunned, but has nothing to lose.

Google Çeviri - Dört kişilik bir Delta Force ekibi, bir kadın bilim adamının yardımıyla, büyük bir deprem oluşturmak için nükleer silahı patlatmak isteyen deli bir teröristin durması için uğraşıyor. Takım dışarıda ve silahsız, ama kaybedecek bir şey yok.