S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yakışıklı Johnny - Johnny Handsome - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Suçsuz yere arkadaşlarının ispiyonuna gelen johnny hapishanede tanıştığı doktor sayesinde yüzünü  yaptırıyor ve sonrasında gelişen olaylar. 80'li yıllardan akılda kalacak sağlam bir Walter Hill filmi. Dönemin süper oyuncusu Mickey Rourke bir başka oynamıştı biraz daha abartacak olursak o yıllarda bir fenomendi aslında. Rourke müthiş saç stili mimikleri ve vurdum duymaz halleriyle oynadığı her filmde insanları etkisi altına almayı başarmıştı kısaca zengin oyuncu kadrosu olan bir film.






Kasabadaki Yabancı - High Plains Drifter - 1973 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Clint Eastwood'un 2. yönetmenlik denemesi olan "High Plains Drifter" da "The Man With No Name" filmine çok yakın bir tarzla ekranlara geri döndü. Eastwood, çölün sıcak dalgalarını aşarak geldiği Lago adındaki suçlularla dolu bir kasabayı, 20 dakika içerisinde gerçekleşen üç cinayet ve bir tecavüzün ardından hapishaneden yeni çıkmış bu 3 gangsterden korumak için tutulan gizemli bir yabancıyı canlandırıyor.






Firavunlar Diyarı - Land Of The Pharaohs - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Piramitlerin inşa edilmesini konu alan, epik bir hikayeden yola çıkarak senaryolaştırılmış filmde Jack Hawkins firavunu oynarken, Joan Collins firavunun eşi rolünü üstleniyor.






Balayında Ölüm - The Newlydeads - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

The owner of a lakeside resort murders a transvestite. Fifteen years later, a spirit comes back and starts killing honeymoon couples

Google Çeviri - Göl kenarı tesisi sahibi travestileri öldürür. On beş yıl sonra bir ruh gelir ve balayı çiftlerini öldürmeye başlar.






Aslanların İni - Den Of Lions - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Macar asıllı özel ajan Mike, Budapeşte'de Rus suç dünyasının patronu Darius'u yakalamakla görevlendirilir. Darius ve örgütü her türlü yasadışı işin yanında insan kaçakçılığı da yapmaktadır. Bu işte Mike'ı birçok zorluk beklemektedir.