S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sevgili Babamız - Papa's Delicate Condition - 1963 - HDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"En İyi Özgün Şarkı" dalında Oscar heykeli kazanan bu eğlenceli komedi filmi usta oyuncu Jackie Gleason'un başarılı performansını gözler önüne seriyor. Jack Griffith içkiye aşırı düşkün bir adamdır. Karısı ve iki kızı onu çok sevmelerine rağmen içki içmesinden şikayetçidirler. Bu arada Jack'in gösteri yapmaya gelen iflas etmiş bir sirki satın alması da işleri büsbütün karıştırır.






İkiz Vampir Avcıları 1 - The Twins Effect - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hong-Kong’lu ünlü bir dövüş ustası olan otobüs şöförünün yardımıyla dünyayı vampir istilasından kurtarmak gibi büyük bir sorumluluğu üstlenen ikiz genç kızların hikayesini konu alan aksiyon komedi türündeki film,dövüş sahneleriyle göz dolduruyor.






İkiz Vampir Avcıları 2 - The Twins Effect - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erkeklerin kadınlara köle olduğu imparatorlukta, ortaya çıkan bir kahin, yetişmekte olan bir erkek çocuğunun kral olacağını ve erkek egemenliğini geri getireceğini iddia eder. Ve kral bulunmaya çalışılır.






Hediyelik Kadın - Mad Dog And Glory - 1993 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Polis fotoğrafçısı olan Wayne Dobie (Robert De Niro), bir gün mafya babası olan Frank Milo'nun hayatını kurtarır. Buna karşılık olarak Milo, Dobie'ye Glory'i (Uma Thurman) yollar. Glory, bir haftalığına Dobie'ye aittir. Dobie bunu istemese de Glory'nin güzelliğine kapılır. Ancak Milo, Glory'nin sahibidir ve eve erken dönmesi halinde başı derde girecektir. Ne yapacağını bilemeyen Dobie, Glory'i Milo'dan kurtarmak ister.