S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yağmur Adam - Rain Man - 1988 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir ithal araba satıcısı olan Charlie, başkalarının düşüncelerine saygı duymayan bencil ve fırlama bir şehir çocuğudur. Babasının öldüğünü haber alan Charlie, cenazesine gittiğinde, babasının 49 model bir Buick Roadmaster hariç tüm mirasını bir vakfa bıraktığını öğrenir. Kendi hakkı olduğunu düşündüğü bu paradan bir pay alabilmek için bu vakfı ziyaret eden Charlie, buranın özürlülerle ilgilenen bir kurum olduğunu öğrenir.






Ölüm Yarışı - Death Race 2000 - 1975 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG







Film Özeti

Amerika Birleşik Devletleri, karizmatik ama kötücül bir başkan tarafından yönetilen, baskıcı bir rejime dönüşmüştür. Başkanın kitleleri eğlendirmek için yarattığı favori etkinlik ise Ölüm Yarışı'dır. Birbirinden değişik silahlarla donanmış ölümcül 5 takım, yayaları öldürmeye ve birbirlerini yoketmeye odaklı bu korkunç yarışta kapışırlar. Uzun yıllardır yarışın yenilmez şampiyonu olan Frankenstein, yarı insan yarı makina bir savaşçıdır. Diğer yarışçılar Machine Gun Joe, Nero the Hero, Calamity Jane ve Matilda the Hun Frankenstein'ı tahtından indirmek için uğraşadursun, rejim karşıtı hareketin öncüsü Thomasina Paine'in yarışı manipüle ederek başkanı düşürmek gibi kendi planları vardır.






Barbar Kraliçe - Barbarian Queen - 1985 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Amazonlar düğün günlerinde saldırıya uğrar. Erkeklerinin hepsi ya öldürülmüş yada gladyatör olarak kullanılmak üzere esir alınmıştır. Bu baskından kurtulan bazı dişi amazonlar intikam peşine düşer...