S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Define Peşinde - Three Bullets For A Long Gun - 1971 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Diğer adı "Üç Kurşun" olan filmde, intikam peşinde koşan bir kovboyun maceraları anlatılmaktadır.



Hırsız - Thief - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Türkçe'ye çevrilmiş adı "Hırsız" olan bu Michael Mann filminde, son derece yetenekli bir elmas hırsızı olan Frank (James Caan) yasadışı gelirine dikkat çekmemek için araba satıcılığı ve restoran yöneticiliği yapmaktadır. Bir gün bir kadınla kasaba dışında buluşur ve kendini yeni bir işin içinde bulur. Yerel bir çete reisi kendisini birkaç soygun olayı için kiralamıştır. İş tamamlanıp bu yasadışı alışveriş gerçekleştiğinde Frank ve kız arkadaşı güvende olacaktır. Frank çeteden ayrılmayı dener, ama başına gelen kötü olaylar sonrası kaçamayacağını idrak eder.



Kalleş Karateci - Three Avengers - Da Chu Tou - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When two acrobats are fired for fighting with punks in the audience, they go to live with an aunt who's being pressured to sell her house for a real estate development. The developer's nasty son, Lee Fu, decides to muscle the sale, and soon he's at war with the acrobats, plus their unlikely ally, an American named John who used to be Lee Fu's friend. The acrobats open a kung fu school, the scene of several battles with Lee Fu's thugs. A fight to the death, jail time, auntie's surprise decision, a budding acting career, a possessive girlfriend, a debilitating injury, a friendship that needs recalibrating, and Lee Fu's avenger are all in the mix before the end.

Google Çeviri - İki akrobat izleyicide punklarla savaşmak için kovulduğunda, evini bir emlak geliştirme için satmak için baskı altında olan bir teyzeyle yaşarlar. Geliştiricinin kötü oğlu Lee Fu, satışa karar verir ve kısa süre sonra akrobatlarla savaşır, ve onların muhtemel müttefiki, Lee adında bir Amerikalı olan Lee Lee'nin arkadaşıydı. Akrobatlar, Lee Fu'nun haydutlarıyla birkaç savaşın yapıldığı bir kung fu okulunu açarlar. Ölüm, hapis zamanı, teyzenin sürpriz kararı, tomurcuklanan oyunculuk kariyeri, iyeliksever bir kız arkadaşı, zayıflayan bir yaralanma, yeniden kalibre edilmesi gereken bir arkadaşlık ve Lee Fu'nun intikamcıları bir araya gelme mücadelesi.



Skandal Adası - Thrilling Love - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erotik filmdir. Film özeti bulunamadı...



Three Kinds Of Heat - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Three friends persecute a gang of criminals from Harlem to the parties of the High Society of London.

Google Çeviri - Üç arkadaş, Harlem'den bir grup suçluya Londra Yüksek Toplumunun partilerine zulmetmektedir.