S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Rüzgardaki Dövüşçü - Baramui Paiteo - Fighter In The Wind - 2004 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Baramui Fighter, gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkılarak hazırlanmış Kore yapımı bir film. Filmin bahsettiği kişi Choi Bae-dal (daha sonra ismini Masutatsu Oyama olarak (1923-1994) değiştirmiştir. Dünyada 11 milyondan fazla öğrencisi olan Kyokushin Karate okulunun kurucusudur. Aslen Koreli olan Choi Bae-dal estetik anlayışın hakimiyetindeki japon karate ekolünü adeta yerle bir etmiştir. Çünkü onun karatesi en kısa yoldan karşındakinin kemiklerini kırma prensibine dayanır. Film ilginç bir deneme ile bu prensibi, karakterin öz yaşam öyküsüne de yedirmeye çalışmış. İkinci Dünya Savaşı öncesinde Kore, Japon işgalinde ve Choi Bae-dal japon ordusuna alınıp savaşıyor. Sonrasında Japonya'da yaşamını kazanmaya çalıştığını görüyoruz ancak gerek askerdeyken gerekse de sonrasında bir Koreli olarak ikinci sınıf vatandaş. Sürekli eziliyor ve küçük görülüyor. Yaşamı zor geçtiği için dolayısıyla bu yaşamdan ortaya çıkan bastırılmış bir öfkenin güdümündeki bir karate anlayışı ise basit ve serttir.



İp Cambazı - Cinayet Cemberi - Tightrope - 1984 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dedektif Wes Block (Clint Eastwood), genç ve güzel kadınları öldüren bir seri katilin peşine düşer. Ancak katilin seçtiği kurbanlar Block’un tanıdığı ve hala yaşayan kadınlar olunca Block için bu dava kişisel bir hal alır zira artık kadınların hayatı da tehdit altındadır.



Başkaldırış - The Hunted - 2003 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aaron Hallam, 1999'da Kosova'da yaşanan en kanlı katliamlardan birinde, bu kasapça katliamı emreden komutanı yok etmekle görevlendirilir ve görevinin üstesinden başarıyla gelir. Bu sayede gümüş yıldız madalyasıyla onurlandırılsa da; orada yaşadıkları ve gördüklerinden gurur duymak bir yana, yaşadığı dehşet onu uykularında bile rahat bırakmaz. Yıllar geçer, Kosova'da yaşananlar unutulur. Kendisini artık doğaya adayan askeri eğitimci Teğmen Bonham, kendisinden yüzlerce kilometre ötede vahşice işlenen cinayetler için yardıma çağrılır. Bonham ilk incelemelerden sonra, birer vahşi hayvan gibi öldürülen avcıların katilinin ancak kendi yetiştirdiği biri olabileceğini anlar. Ormanda teğmen tarafından ele geçirilen Aaron, özel kuvvetlerin peşinde olduğunu anladığında yine korkunç cinayetler işleyerek kaçar ve kimin av, kimin avcı olduğu anlaşılmayan bir kovalamaca başlar.



Ateşli Piliç - The Hot Chick - 2002 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jessica Spencer (Rob Schneider), lisenin en güzek kızlarından biridir. Günün birinde eski bir büyü sonucu 30 yaşlarındaki Clive adındaki yankesici ile yer değiştirdiğini farkeder. Artık her ikisi de birbirlerinin vücutları içinde girmişlerdir. Jessica durumdan kurtulmak ve eski haline dönmek için yollar araken bir taraftan da erkek gibi düşünmeyi ve davranmayı öğrenmek zorundadır. Öte yandan Jessica'nın vücuduna giren Clive ise bunu avantaj haline getirerek işleyeceği bir dizi suçu Jessica'nın üstüne yıkmayı planlamaktadır.



Aralık Çocukları - December Boys - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1960 Yıllarda Avustralya'nın ücra köşelerinden birinde bulunan bir Katolik yetimhanesinde yaşayan dört çocuğa Güney Avustralya sahilllerinden birinde tatil yapma şansı doğar. Bu çocuklara "Aralık Çocukları" adı takılmıştır, çünkü dördü de yetimhaneye bu ayda gelmişler ve doğum günlerini de bu ayda kutlamaktadırlar. Geldikleri tatil beldesinde, çocuksuz çiftlerden birinin evlat edinmek üzere çocuk aradıkları söylentisi dolaşmaktadır. Gerçek bir aileye kavuşma umudu içerisindeki çocuklar bu çifte kendilerini beğendirebilmek için bir rekabet içine girerlerken, arkadaşlıkları da yeni bir sınavdan geçecektir.