S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Borderline - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On the U.S.-Mexican border, border cop Jeb Maynard is hunting for a human smuggler responsible for Jeb partner's murder.

Google Çeviri - Sınır polisi Jeb Maynard, ABD-Meksika sınırında Jeb ortağının cinayetinden sorumlu bir insan kaçakçısı avlıyor.






Blakula - Blacula - 1972 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dracula Şatosu, Transilvanya. Kont Dracula (Charles Macaulay) Afrika’dan gelen Prens Manuwalde (William Marshall) ve eşi Luva’yı (Vonetta McGee) ağırlamaktadır. İlk kez ‘kara kıta’dan misafirleri gelmiştir ve mutluluğunu dile getirir. Manuwalde insanlarının köklü kültürlerini tüm uluslara tanıtmak istemektedir. Luva’nın söylediğine göre, o “insanlarımızın gururunun kristalleşmiş halidir.” Sonra da asıl geliş sebeplerini açıklamak üzere Dracula’ya Afrika’dan getirdiği bir mektubu verir. Dracula okur: “Köle ticaretini tümüyle durdurmak mı? Ama bu gerçekdışı. Ben Köleciliğin faydalı olduğunu düşünüyorum.” Manuwalde, “Barbarlığın faydalı olduğunu mu düşünüyorsunuz” der kızgınlıkla. Dracula bunun sadece kölelerin bakış açısından barbarlık olduğunu söyler ve aslında Luva gibi bir köleye sahip olmak da hoşuna gidecektir. Afrikalı prensin bunu bir iltifat olarak alması gerektiğini düşünmektedir. Kendisini hayvan olmakla suçlayan Manuwalde’ye ise ormandan gelenin o olduğunu söyler.






Binbaşı Payne - Major Payne - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Benson Payne (Damon Wayans), yakında deniz kuvvetlerinden ayrılacaktır. Tam bir ölüm makinesi olan asker, artık savaşların sahada olmadığını anlamaya başlamıştır. Bir sivil olarak ne yapacağına dair en ufak fikri yoktur. Bu yüzden komutanı, ona yerel okulda bir iş ayarlar. Okulda gerçek silahlar ve kurşunlar kullanarak eğitim veren Payne, Bosna’daki savaş için geri çağırılır. Bir yandan da buradaki hayata alışan eski asker, yeni hayatını bırakıp göreve dönebilecekmidir?






Bikini Adası - Bikini Island - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güzel ve seksi modeller bir spor dergisi mayo baskısı seçmeleri için davet edilirler. Bu egzotik adada güzeller için hiç bir şey yolunda gitmeyecektir.






Beverly Hills'te Terör - Terror In Beverly Hills - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The president's daughter is held for ransom in Beverly Hills by a group of middle eastern terrorists. Retired special forces agent and karate master, Hack Stone, is sent on a risky operation to get her back.

Google Çeviri - Başkanın kızı, bir grup orta doğu teröristinin Beverly Hills'inde fidye için tutuldu. Emekli özel kuvvetler temsilcisi ve karate ustası Hack Stone, onu geri getirmek için riskli bir operasyona gönderildi.






Beraber Yaşayalım - Friendly Persuasion - 1956 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1956 Yapımı yönetmen William Wyler'in savaşı sorgulayan filmi. Quakerlar'ın yaşadığı kasabadaki kiliseye gelen subay, dini inançları nedeniyle savaşa gitmeyi reddeden erkeklerle konuşur ve onları savaşa katılmaya çağırır. Bütün ülkeye yayılan savaş yakında kasabalarını da etkileyecektir. Jessamyn West'in aynı adlı romanından uyarlanan filmde Cooper ve Dorothy McGuire anne baba rolünde çok başarılı. 6 Dalda Oscar'a aday olan Cannes Film Festivali'nde En iyi Film Ödülü almıştır. Film kan dökmeyeceksin, beraber yaşayalım isimleriyle de bilinir.