S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Siesta - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Daha sonra kotardığı filmlerle kendisinden beklenenleri pek gerçekleştiremeyen kadın yönetmen Mary Lambert'ten tutkulu ve gizemli bir varoluş öyküsü.Amerikalı Claire (Ellen Barkin) birgün İspanya'da, korkunç ve terkedilmiş bir otoyolda, üzerinden geçen uçağın sesiyle uyanıyor. Nerede olduğunu ve neden orada olduğunu bilmiyor. Yolunu bulmaya çalışırken, üzerindeki kıyafetlerin ve vücudunun kan içerisinde olduğunu korkuyla gören Claire, bu arada geçmişin karmaşık hatıraları ve bir insanı öldürdüğü düşüncesinin korkunç pişmanlığıyla oradan oraya sürükleniyor. Bu modern sinema klasiğinin diğer rollerinde Isabella Rossellini, Gabriel Byrne, Martin Sheen ve hatta Jodie Foster var.






Robot Ninja - 1989 - VHSRip - TR / ENG





Film Özeti

A scientist helps a comic-book artist to become the superhero he has created in order to battle a vicious gang of rapists.

Google Çeviri - Bir bilim adamı, bir çizgi romancı sanatçının, kısır bir tecavüzcüler çetesine karşı savaşmak için yarattığı süper kahraman haline gelmesine yardımcı oluyor.






Gung Ho - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir Japon araba şirketi, Amerikan tesisini satın aldığında, Amerikan işbirlikçiler yabancı yönetim ile yerel işçilerin iş çatışmalarını düzeltmek zorunda kalırlar.






Genç Vampir - Teen Vamp - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Murphy is a horny high-school boy. He has a crush on the cute blonde Conny Sutton, but she just laughs into his face. So he decides to call on the services of a prostitute. Unfortunately he happens upon a vampire and gets bitten, what makes him a vampire too. But actually that isn't so bad, since now he's not only cool enough to impress the chicks, he's also strong and can push around bully Bucky and pay him back. Only his mother isn't happy with his new self and asks a reverend to exorcize him.

Google Çeviri - Murphy azgın bir lise öğrencisidir. Sevimli sarışın Conny Sutton'ı eziyor ama yüzünü gülüyor. Dolayısıyla bir fahişe hizmetini vermeye karar verir. Ne yazık ki bir vampir üzerinde olur ve ısırılır, onu da vampir yapar. Ama aslında o kadar da kötü değil, çünkü o sadece civcivleri etkilemek için yeterince havalı değil, aynı zamanda güçlü ve Bucky'nin zırdını zorlayıp geri ödeyebiliyor. Sadece annesi yeni benliğinden memnun değildir ve rahibe tarafından kendisini tezahür ettirmesini ister.






Garip Cinayetler - Strange Behavior - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A scientist is experimenting with teenagers and turning them into murderers.

Google Çeviri - Bir bilim adamı gençlerle deneyler yapıyor ve onları katiller haline getiriyor.






Düşman Kardeşler - Vigilante Force - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After oil is found in a small town and local factory shut down, violent crime skyrockets. A young man has had enough and calls in his older brother, a cynical Vietnam vet, who cleans the streets but then tries to take over the town.

Google Çeviri - Petrol küçük bir kasabada bulunup yerel fabrika kapandıktan sonra şiddet olayı fırladı. Genç bir adam yeterince içti ve sokaklarını temizleyen, sonra da şehri ele geçirmeye çalışan, alaycı bir Vietnam veterineriyle ağabeyi çağırıyor.






Dördüncü Protokol - The Fourth Protocol - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

ABD ile İngiltere'yi birbirine düşürmek isteyen Ruslar, bir sabotaj planlar. Bunun önüne geçmek ise ajan Preston'ın görevidir.