S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zorla Kahraman - Muz Cumhuriyeti - Bananas - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Politika ile ilgilenmeyen ve yeni tüketim mallarını test eden Fielding Mellish, Nancy adında bir kız arkadaş edinir. Nancy, Fielding'in aksine politikayı yakından takip eden ateşli bir aktivisttir. Nancy ile Fielding'in ilişkisi bu nedenle kısa ömürlü olur ve Nancy apolitik tutumunu değiştirmeyen Fielding'i terk eder. Nancy'i ayağa kaldıran San Marcos diktatörlüğü, sevgilisini yeniden kazanmak isteyen Fielding'e iyi bir fırsat görünür. San Marcos'a giden Fielding bir dizi yanlışlıklar komedyası sonucunda kendisini devrimci bir lider olarak bulur.






Yumrukların İsyanı - Eagle Shadow Fist - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Historical movie, set during the Japanese occupation of China during WWII, in which a group of Chinese rebels tries to oust the Japanese forces from a small town. Jackie Chan is one of the good guys but has nothing much more than a supporting role.

Google Çeviri - Çinli isyancıların bir grup küçük bir kasabadan Japon kuvvetleri atmak için çalışır hangi İkinci Dünya Savaşı sırasında Çin'in Japon işgali sırasında belirlenen tarihsel film. Jackie Chan iyi adamlardan biridir ama destekleyici bir rol daha fazla bir şey vardır.






Yolcu - Professione Reporter - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mesleğini kullanarak yaşadığı düzene başkaldırıp daha öteye gitmek ve zorla baş etmek uğrunda cesaret gösteren bir gazetecidir kahramanımız. David Locke, bir Kuzey Afrika ülkesine gerillalarla röportaj yapmaya gider. Artık hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Burada hayatının en ilginç olaylarının içine girecek ve hayatının akışını sonsuza dek değiştirecektir. 
Otelde tanıştığı bir arkadaşının ölmesi üzerine David onun yerine geçecektir. Robertson isimli bu adamın bütün kimlik bilgilerini ve randevu defterini de yanına alarak yeni kimliği ile yeni bir hayata başlamaya karar verir. Başka bir insanın yerine geçmenin sanıldığı kadar kolay olmadığını, Robertson’un hayatı ile ilgili sırları keşfettikçe daha iyi anlayacaktır.






Yastık Muhabbeti - Pillow Talk - 1959 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çapkınlıklarıyla ün yapmış genç ve bekar besteci Brad Allen ile komşusu olan, güzeller güzeli dekoratör Jan'in yolları devamlı karışan telefon hatları sayesinde kesişir. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan ikili, farkında olmaksızın, aşklarını kavgalarıyla beslerler. Brad, Jan'in kim olduğunu anladıktan sonra çevirdiği türlü dolaplarla "aşk ve savaşta her şeyin mubah olduğunu" ispat edecektir.






Yarım Şans - Half A Change - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Araba hırsızlığını meslek edinmiş olan genç kız hapisten çıkınca ölen annesinin kendisi için doldurduğu kaseti dinler ve gerçek babasının iki kişiden biri olabileceğini öğrenir ve gerçeği açığa çıkarmak üzere bu adamların yanına gider. Bu, maceranın başlangıcıdır.






Yanlış Numara - Boy Did I Get A Wrong Number - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rol aldığı filmlerdeki banyo sahneleriyle ünlenen Didi, artık ciddi rollerde oynamak ister.







Valmont - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kont Valmont, Madam Merteuil tarafından saf ve bakire Cecile'i baştan çıkarmak için tutulur. Valmont işe başlar ancak olaylar arapsaçına döner.






Valmont - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kont Valmont, Madam Merteuil tarafından saf ve bakire Cecile'i baştan çıkarmak için tutulur. Valmont işe başlar ancak olaylar arapsaçına döner.






Vahşetin Esiri - Zanna Bianca Alla Riscossa - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Set at the end of the 19th century in Canada's gold rush Klondike area, wolf-dog White Fang teams up with a prospector when his master is killed. Together they try to avenge his death.

Google Çeviri - Klondike alan Kanada'nın altın 19. yüzyılın sonunda acele alan kurt köpeği Beyaz Diş ekipleri fırsatçı ile yaptığı ustası öldürülünce. Birlikte onun intikamını deneyin.






Unutulmaz Şarkı - A Song To Remember - 1945 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü besteci Choppin’in yaşam öyküsü. Yönetmen sanatçının Paris’e davet edilmesiyle başlayan olaylara ağırlık vermiş...






Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım - 3 Men And A Little Lady - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mary büyümüştür ve bu üç adamın hayatında çok önemli bir yeri vardır. Fakat annesi Londra'ya taşınmaya karar verdiğinde Mary'yi kaybetmek istemezler.






Triesteli Kız - La Ragazza Di Trieste - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Orta yaşlı ve meşhur bir çizgi roman ressamı olan Dino Romani (Ben Gazzara) plajda boğulmak üzereyken son anda kurtarılan bir kızla tanışır. Nicole (Ornella Muti) çok genç ve güzel bir kızdır. Dino'yu evine kadar takip eden Nicole sonrasında ressamla tutkulu bir ilişkiye girer. Kusursuz bir vücuda ve seksepal'e sahip olan genç kız Dino' yu etkisi altına almayı başarır. Ancak ressam zaman zaman ortadan kaybolan kızda bir çok gariplikler farketmeye başlar. Nicole'ün değişik cinsel fantezileri, saplantıları, kişilik takıntıları, tuhaf davranışları ve anlamsız ama tahrik edici oyunlarıyla kafası karışan Dino, kızın gerçekte kim olduğunu araştırmaya başlar...






Tehlikeli Bir Yıl - The Year Of Living Dangerously - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Guy Hamilton, ilk işi yurtdışında muhbirlik olan bir gazetecidir. Endonezya' ya gelişi sandığının aksine onu çok tehlikeli bir ortama sokar. Komünist Parti'nin silahlanması ve Sukarno'yu düşürme girişimini batı destekli müslüman generaller önler, Sukarno düşer, generaller yönetime el koyar, işin içinde batılı muhabirler, ateşeler, ajanlar da vardır.






Tanrıyla Randevu 3 - Oh God - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tanrı, ruhunu şeytana satmak isteyen bir rock müzisyenini engellemeye çalışıyor...






Tanrıyla Randevu 2 - Oh God - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tanrı, serinin ikinci bölümünde kendisine elçi olarak genç bir kızı seçer ve ondan sözlerini yaymasını ister...






Tanrıyla Randevu 1 - Oh God - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tanrı, bir marketin müdür yardımcısına yaşlı bir adam olarak göründüğünde, ona kendisinin modern dünyadaki elçisi olduğu haberini verir...






Tehdit Altında - Heathers - 1988 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Son derece zeki, ancak popüler olmak isteyen bir lise öğrencisi olan Veronica (Winona Ryder), okulun en popüler 3 kızının grubuyla arkadaşlık kurmuştur. 3 Güzel kızın da adı Heather'dır. Ancak onların kendini beğenmiş tavırlarından bıkmıştır. Bu sırada J.D. (Christian Slater) adında isyankar ve sosyal anlamda sorunlu bir gençle tanışır. Veronica ve J.D. bu kızlardan intikam alabilmek için son derece tehlikeli planlar yapacaktır.