S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Alamo Kalesi - Alamo Fedaileri - The Alamo - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Meksika sınırından girip Teksas'a doğru ilerleyen Meksika ordusunu engellemek, Albay Travis'in küçük birliğine düşecektir.



Alamo Kalesindeki Adam - Teksas İhtilali - The Man From The Alamo - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Meksika, özgürlük savaşı sırasında Alamo Kalesi'nden çıkan John Stroud (Glenn Ford), korkaklıkla suçlanmaktadır. Kalede kalan pek çok arkadaşı gibi o da ailesini kaybetmiştir. Ancak kadınları, çocukları öldürenler gerçekten Meksikalılar mıdır? John Stroud, şok edici gerçeği ortaya çıkarabilecek mi? En büyük yardımcısı ise küçük bir Meksikalı çocuk olacaktır.



Ani Tehlike - Gizli Dosya - The Ipcress File - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Londra'da, bir casusluk ajanı İngiliz bilim adamlarının çocuk kaçırma ve beyin yıkama olaylarını soruştururken, bir yandan da kendi bürokrasisiyle uğraşmaktadır.



Başkan Fransa Yolunda - The Foreman Went To France - 1942 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, İkinci Dünya Savaşı'nda geçen gerçek bir hikayeye dayanıyor. Almanya'nın Fransa'yı yeni işgal ettiği bir zamanda  İngiltere'deki bir uçak fabrikasında görevli olan ustabaşı Fred Carrick (Clifford Evans) Fransa'da bir fabrikada ödünç olarak bulunan 3 adet makineyi İngiltere'ye kaçırmak için Fransa'nın yolunu tutar. Bu 3 adet makine bombardıman uçaklarına top yapma makineleridir ve Almanya ile savaş halinde olan İngiltere için hayati öneme sahiptirler. İngiliz ustabaşı Fred Carrick, Fransa'da işgalci bulunan Almanların elinden bu makineleri İngiltere'ye kaçırabilecek midir?



Bir Zamanlar Batıda - Once Upon A Time In The West - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kanun dışı işler yapan ve acımasız biri olan Frank (Henry Fonda) ve adamları yaşadıkları bölgede süren demiryolu projesi ile ilgili cinayet işlerler. Öldürdükleri Brett McBain'in eşi Jill (Claudia Cardinale) bölgede kalmaya karar verir. Frank ile eskiden bir hesabı olan Harmonica (Charles Bronson), Jill ve başka bir kanun kaçağı olan Cheyenne ile beraber Frank ve adamlarına karşı gelmeye karar verirler.



Gerçek İtiraflar - True Confessions - 1981 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir fahişenin ölümünü araştıran bir New York polis detektifi, ucu ünlü kardinallere kadar ulaşan büyük bir suç şebekesinin varlığını öğrenir. Detektif, araştırmalarını derinleştirdikçe, şebekenin kollarından birinin, rahip kardeşine kadar uzandığını farkedecektir.



Hazine Kaybeden Dost Bulur - Who Finds A Friend Finds A Treasure - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hastalık derecesinde at yarışları tutkunu olan Alan (Terence Hill) bu yüzden beş parasızdır ve amcasından aldığı 2000 dolarla girdiği son işte mafia ile başı belaya girince canını kurtarmak için adamlardan kaçmaya başlar. Yola çıkmadan önce son kez uğradığı amcasından pasifik okyanusundaki bir adada bulunduğu iddia edilen hazinenin haritasını da yanına alarak limana giden Alan'ın, burada tek başına Dünya turuna çıkmaya hazırlanan Charlie (Bud Spencer)'nin teknesine gizlice binmesiyle birlikte büyük bir patlama başlar. Komik ikilinin büyüleyici tropik bir atmosferde yaşadıkları baştan sona eğlence ve macera dolu bir komedi.



Kaptan Güç Ve Geleceğin Askerleri - Captain Power The Beginning - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2147... İnsanlar ve makinalar arasında geçen ve makinaların kazandığı büyük metal savaşlarından sonra, insanların direnişinin temsili Kaptan Güç ve askerlerinin "Biodread" lerle mücadelesi.



Kartaca Aslanı - Hannibal - Anibal - Annibale - 1959 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

During the Second Punic War in 218 BC, Carthaginian general Hannibal attacks the Roman Republic by crossing the Pyrenees and the Alps with his vast army.

Google Çeviri - M.Ö. 218'deki İkinci Punik Savaşı sırasında, Kartacalı general Hannibal, geniş ordusuyla Pireneleri ve Alpleri geçerek Roma Cumhuriyetine saldırır.



Kral Olacak Adam - The Man Who Would Be King - 1975 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rudyard Kipling'un öyküsünden esinlenerek yapılan bu muhteşem film, 1880'lerde Hindistan'ın Keferistan adlı bölgesinde geçmektedir. Filmde İngiliz teğmen Danny Dravot (Sean Connery) ve Peachy Carnehan (Michael Caine) Keferistan'a el değmemiş topraklara gidip, ülkeyi silahlandırarak, o bölgenin bütün ganimetlerini alıp zengin olarak İngiltere'ye dönmeyi amaçlamaktadırlar. Gelişen olaylar neticesinde, Danny, orada bulunan halkın gözünde, İskender'in oğlu olarak görülür. Bir anda o halkın Tanrısı olur. Olaylar, tam bu sırada heyecanlanmaya başlamaktadır. İzlediğiniz bütün filmleri unutun. "The Man Who Would Be King" hayatınızdaki "En Kral Film" olarak zirvede kalacaktır...

Küçük Çin'de Büyük Bela - Big Trouble In Little China - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kamyon şoförü olan Jack, Çin Mahallesi'ndeki bir çetenin elinden arkadaşının sevgilisini kurtarmak için maceranın içine atılır. Burton ve arkadaşının bilmediği şey ise, Lo Pan isimli 2000 yıllık bir Çinli hayaletin de, kurtarmak istediği kızla ilgili özel planlarının olmasıdır. Genç ve güzel avukat Gracie Dae, şans eseri iki arkadaşın macerasına katılır ve kurtarma girişimi sırasında Lo Pan'a esir düşer. Yazgısında Lo Pan'ı yoketmenin ağır sorumluluğunu taşıyan bir tur otobüsü şoförü ve bir kaç düzine uzakdoğulu dövüşçünün de katılımı ile, küçük macera girişimi unutulmaz bir şölene dönüşür.



Küçük Çin'de Büyük Bela - Big Trouble In Little China - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kamyon şoförü olan Jack, Çin Mahallesi'ndeki bir çetenin elinden arkadaşının sevgilisini kurtarmak için maceranın içine atılır. Burton ve arkadaşının bilmediği şey ise, Lo Pan isimli 2000 yıllık bir Çinli hayaletin de, kurtarmak istediği kızla ilgili özel planlarının olmasıdır. Genç ve güzel avukat Gracie Dae, şans eseri iki arkadaşın macerasına katılır ve kurtarma girişimi sırasında Lo Pan'a esir düşer. Yazgısında Lo Pan'ı yoketmenin ağır sorumluluğunu taşıyan bir tur otobüsü şoförü ve bir kaç düzine uzakdoğulu dövüşçünün de katılımı ile, küçük macera girişimi unutulmaz bir şölene dönüşür.



Kuzeybatı Geçidi - Northwest Passage - 1940 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kenneth Roberts’in 1937'de yayınlanan “Northwest Passage” adlı romanından sinemaya aktarıldı. Filmin orjinal adında ‘‘1.Bölüm’’ denmesine karşın filmin devamı hiçbir zaman çekilmemiştir. Filmin ikincisi de çekilecek, yine yönetmen King Vidor tarafından sinemaya aktarılacaktı. Ancak yapımcı MGM şirketi masraflardan çekindi ve projeden vazgeçti. Northwest Passage (1940) filminin ikincisi hiç bir zaman çekilmedi. “KuzeyBatı Geçidi”nin diğer bir özelliği de, yapıta adını veren geçidin filmde hiç gözükmemesi. Film, kızılderililere bakış açısıyla “ırkçı” olarak sert bir şekilde eleştirildi. Filmin konusu ise, 18. yüzyılda Amerika’da 7 Yıl Savaşları olarak bilinen dönemde geçer. Film 1759'da Langdon Towne’ın (Robert Young) Portsmouth, New Hampshire’a gelişiyle başlar. Amerikan topraklarında Binbaşı Robert Rogers (Spencer Tracy), Fransızlar ve Kızılderililere karşı öncül birlikler oluşturur ve savaş başlatır.