S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Lanetli Kadın - I Am Dina - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çocukken, ailesinin malikanesinin ütü odasında, talihsiz bir kaza sonucu annesinin ölümüne yol açan Dina, babasının nefretini kazanır. Annesinin yokluğunda, babası tarafından da dışlanınca, iyice yalnızlaşan Dina sevgiden uzak bir şekilde büyür. Çok güzel, yetişkin bir kadın olduğunda bu sevgi eksikliği, bitmez tükenmez bir aşk arayışı olarak kendini gösterir. Babası tarafından zorla zengin bir tüccar olan Jacob'la evlendirilen Dina, kocasından tiksindiği için gözünü daha fazla dışarıya çevirir. Ancak erkeklerle olan ilişkisinin cinsel boyutu, çocukluk yıllarının karabasanlarının etkisiyle oldukça şiddetli, hatta ve hatta ölümcüldür. Bu durum, Dina'nın Rus asıllı Leo'ya aşık olmasıyla, renk değiştirir gibi gözükse de bu, herkes için işlerin daha iyi olacağı anlamına gelmeyecektir. Norveçli yazar Herbjorg Wassmo'nun, 1989'da kaleme aldığı 'Dina's Book' adlı kitabından uyarlanan 'Dina (Lanetli Kadın)', 1860'ların Norveç'inde geçen ve başrol oyuncusu Maria Bonnevie'nin güzelliğiyle dikkat çeken bir film.






İz Sürücü - The Tracker - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ablası kaçırılan Rick eski dostu ve ablasının eski sevgilisi Spears’ten yardım ister. Rick’in ablasının izini sürmeye başladıklarında zorlu ikili kendilerini büyük bir mafya savaşının ortasında bulurlar. Silahların gölgesinde amaçlarına ulaşmak için her şeyden önce kendi yaşam mücadelelerini vermek zorundadırlar.






İz Sürücü - The Tracker - 2002 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

1922 Yılında Avustralya'nın uçsuz bucaksız topraklarında geçen hikâyede bir yerli, beyaz bir kadını öldürmekle suçlandığı zaman, üç beyaz adama (Fanatik, Takipçi ve Emektar) yine bir yerli olan "İz Sürücü"nün yardımıyla onu yakalama görevi verilir. Yolculuk boyunca ırkçılık giderek şiddetlenir ve "İz Sürücü" sürekli hakaretlere maruz kalırken, üç beyaz adam bu ırkçılığın ve insan avının onlara zarar verebileceğini bilmeden kendi içlerindeki savaşla da mücadele etmek zorunda kalacaklardır.






Manyak - Schizoid - 1980 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Klaus Kinski'nin usta oyunculuğu yanında geleceğe dönüş serisinden tanıdığımız çılgın profesör Christopher Lloyd'da başrollerde, korku meraklılarının kaçırmaması gereken bir film...






Parayı Al Ve Kaç - Take The Money And Run - 1969 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Virgil Starkwell, suç işleme takıntısından kurtulamayan, ilginç karakterde bir adamdır. Çocukluktan gençlik dönemine, başarısız müzik kariyerinden, bir türlü engel olamadığı banka soyma saplantısına kadar hayatının bütün dönemlerini anlatan belgesel formatında bir çalışma olan Parayı Al ve Kaç, Virgil'in çevresinden insanlarla yapılan röportajları da içeriyor. Woody Allen'in tek başına yönettiği ilk film olan Parayı Al ve Kaç, akıldan silinmeyen komiklikte sahneleri ile oldukça eğlenceli bir çalışma.






Salıncakta İki Kişi - Two For The Seesaw - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York´a iş icabı gelen Jerry (Robert Mitchum), güzel dansçı Gittel (Shirley MacLaine)´e âşık olur. Zaten mutsuz bir evlilik sürdüren Jerry, artık bir karar arifesindedir.






Vadide İki Gün - 2 Days In The Valley - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

San Fernando vadisinde faili meçhul birkaç cinayet işlenir. Eski bir kocanın ve Roy adında olimpiyatlara katılmış başarılı bir atletin profesyonelce planlanmış cinayetleri birbirinden farklı karakterdeki bir düzine insanı bir araya getirecek tehlikeli bir senaryoya dönüşür.






Zafere Çağrı - Defense Play - 1988 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rusya'dan çocukken gelip, Amerika'da ajan olarak yetişen bir gencin yüksek tekneloji savaş helikopteri ile sabotaj planı nasıl sonuçlanacaktır...






İtiraf Ediyorum - I Confess - 1953 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Peder Logan'ın huzurlu ve sıradan hayatı, kendine gelen bir suçlunun günah çıkarması ile değişir. Adam kendisinin bir cinayet işlediğini itiraf etmiştir. Peder Logan bu durum karşısında ahlaki bir ikileme düşer. Din adamı olan tarafı kendisine güvenerek bunu itiraf eden suçluyu ele vermemek gerektiğini söylerken, bir yurttaş olarak durumu kanun adamlarına ihbar etmesi gerektiğini düşünmektedir. Bütün bunları kendi içinde yaşayan Logan, bir süre sonra polislerin şüphesini üstüne çeker. Hatta cinayetin tek sanığı konumuna gelir. Bununla birlikte Logan hala sessizliğini korumaktadır. Suçlunun kendisi olmadığını kanıtlamak için başka bir yol bulması gerekecektir.






Akrep - Scorpio - 1973 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emektar CIA ajanı Cross, üst düzey bir tetikçidir. Sık sık ‘Akrep’ lakaplı bir Fransız’la, Jean Laurie ile iş birliği yapar. Lakin CIA bir gün Akrep’ten Cross’u temizlemesini talep eder.