S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Katilden Mektuplar - Letters From A Killer - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karısını öldürmek suçundan hapse atılan ama masum olduğunu iddia eden Race Darnell (Patrick Swayze), hapishaneden hiç tanımadığı dört kadınla mektuplaşmaktadır. Race'den hoşlanmayan bir gardiyan Race'in mektupla gönderdiği kasetlerin yerini değiştirir. Mektubu alan kadınlardan biri sinir krizleri geçirir ve Race'i ölümle tehdit etmeye başlar. Race hapisten çıktığında kendini tehdit eden kadını bulmaya çalışır.






Bir Aşk Böyle Bitti - Act Of Love - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film Alfred Hayes'in The Girl on the Via Flaminia romanından sinemaya uyarlanmıştır. Film II. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru Parisli bir kadının Amerikalı bir askere aşık olmasını anlatıyor.






Bir Amerikan Efsanesi - Geronimo An American Legend - 1993 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsanevi General George Crook tarafından ihanete uğradıktan sonra Geronimo küçük bir savaşçı grubuna kaçmaları için başkanlık eder. İlkel ve prensipli bir yüzbaşı ile akademili züppe bir subay tarafından takip edilen Geronimo, küçük ordusuyla birçok tuzaktan kurtulduğu gibi dahinaye stratejileri sayesinde hayatta kalmayı başararak bir efsane olarak dilden dile dolaşmaya başlar. Son Apaçi lideri Geronimo'nun hikayesi insan oğlunun özgürlük sevdasının da hikayesi.






Şımarık Kız - The Chalk Garden - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A grandmother seeks a governess for her 16 year old granddaughter, Laurel, who manages to drive away each and every one so far by exposing their past, with a record of three in one week! When an applicant with a mysterious past manages to get the job, Laurel vows to expose her. Meanwhile, Laurel's married-divorced-married pregnant mother tries to get her back.

Google Çeviri - Bir büyükanne bir hafta içinde üç kişilik bir sicile sahip geçmişlerini açığa tarafından çok uzak ve her birinizi sürmek için yönetir onun 16 yaşındaki torunu, Laurel, bir mürebbiye istiyor! gizemli bir geçmişe sahip bir başvuru iş için yönetir zaman Defne onu ortaya çıkarmak için yemin eder. Bu arada, Laurel'in evli-boşanmış-evli hamile anne onu geri almak için çalışır.






Sıcak Tuzak - Felony - 1994 - DVDRip - Türkçe





Film Özeti

A reality cop show films a police raid on a drug ring that goes awry and results in the massacre of 11 policemen. All of this gets taped by the cameraman who tries to sell the tape to the gangsters and gets killed for his efforts. Meanwhile the film commentator gets pursued by the cops, the gangsters, and some crooked FBI agents. All are after the film which he doesn't have.

Google Çeviri - Bir gerçeklik polis görüntüsü filmler 11 polisin katliamında ters ve sonuçları giden bir uyuşturucu halka üzerinde bir polis baskını. Tüm bu gangsterlere bandı satmaya çalışır ve çabalarından ötürü öldürülmeden kameraman tarafından bantlanmış alır. Bu arada filmin yorumcu polisler, gangsterler ve bazı çarpık FBI ajanları tarafından takip alır. Tüm Onda olmayan filmin peşinde.






Piyanisti Vurun - Tirez Sur Le Pianiste Shoot The Piano Player - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Charlie, barlarda piyano çalarak hayatını kazanmaya çalışan bir piyanisttir. En büyük sorunlarından biri mafyayla başı derde giren kardeşi Chico'dur. Kardeşini bu belalı adamlardan kurtarmak için ona yardım eden Charlie, bu sefer de kendisini büyük bir belaya bulaştırır. Kardeşine yardım etmesinden dolayı, bu sefer de mafyanın kendi peşine düşmesi ile sıkı bir mücadelenin içine girer. Bu mücadelede ona en çok desek veren de piyano çaldığı barda çalışan Lena'dır. Lena'nın Charlie'ye duyduğu büyük aşk, tüm tehlikelerine rağmen sevdiği adamın yanında olmasını sağlar. İkilinin gittikçe artan yakınlaşması ile Charlie'nin geçmişi hakkındaki bazı gerçekler de ortaya çıkacaktır. Charlie, acaba gerçekten Charlie değil midir? 






O Şimdi Asker - In The Army Now - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two misguided youths join the reserves to make some money for their entrepreneurial dreams. No sooner than they finish basic training are they called up to do their part to save the free world.

Google Çeviri - İki yanlış yönlendirilmiş gençler kendi girişimci hayalleri için biraz para kazanmak rezervlerini katılmak. Hayır er, temel eğitim bitirmek daha serbest dünyayı kurtarmak için üzerlerine düşen görevi yerine çağrılan vardır.






Kayıp Krallık Atlantis - Atlantis The Lost Continent - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Millattan önce 3000 yılında Yunanlı bir balıkçı Atlantisli prensesi evine bırakır ve Atlantisi gizlice kontrol eden büyücüyle mücadele eder.






Kalemlerin Gecesi - Night Of The Pencils - La Noche De Los Lápices - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1976 Yılında diktatörlük rejiminin Arjantin'de yönetimi alması sırasında 16 Eylül 1976'dan itibaren yüzlerce lise öğrencisi tutuklandı, işkence gördü, tecavüze maruz kaldı ve kaybedildi.






Cehennem Dönüşü - Posta Arabası - Stagecoach - 1939 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Basit bir posta arabası yolculuğu oldukça karmaşık bir hale geliyor. Yolcular; bir sarhoş doktor, hamile bir kadın, müşterisinin parasını zimmetine geçiren bir banka yöneticisi ve yolculuğa sonradan katılan ünlü Ringo Kid. Bu yolculuk sırasında posta arabası yerlilerin saldırısına uğruyor.






Hayaletin Laneti - Chasing Ghosts - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Göremediğin bir seri katilin nasıl peşine düşebilirsin? Eğer geçmişinle yüzleşmezsen, geçmişin seninle yüzleşir. Sloganı, "geçmişi ne kadar çok kurcalarsan, mezarını da o kadar derin kazarsın" olan bir gerilim filmi...






Hafif Süvari Alayının Hücumu - The Charge Of The Light Brigade - 1968 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İngiliz sinemasının usta yönetmenlerinden Tony Richardson'ın imzasını taşıyan The Charge Of The Light Brigade, tarihi bir olaydan yola çıkılarak yapılmış başarılı bir savaş karşıtı film. Kırım Savaşı sırasında birçok ingiliz askerinin hırslı politikacılar yüzünden bile bile ölüme gönderilmesini anlatan ve o atmosferi başarılı biçimde beyazperdeye aktaran film, güçlü bir hiciv içeriyor. Fanatizmin ve körü körüne bağlılığın yok ettiği 600 askerin öyküsünün anlatıldığı filmin kadrosunda John Gielgud, Vanessa Redgrave gibi önemli oyuncular da yer alıyor.






Gideon'un Trompeti - Gideon's Trumpet - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The story of Clarence Earl Gideon and his fight for the right to have publicly funded legal counsel for the needy.

Google Çeviri - Clarence Earl Gideon ve hakkı için yaptığı mücadele hikayesi alenen muhtaç için bir yasal danışman finanse etmiş.