S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Dr. Mabuse'nin Vasiyeti - Das Testament Des Dr. Mabuse - 1933 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1922 yapımı "Kumarbaz Doktor Mabuse" filminin devamı niteliğinde çekilmiş, Nazi propaganda bakanı Goebbels tarafından sakıncalı bulunarak yasaklanmış bir film. 

Berlin Polis Müfettişi Lohmann, bir soygun ve bir cinayet üzerinden bir soruşturmaya başlamıştır. Karşısında tehlikeli ve kamu düşmanı bir "suç imparatorluğu" vardır. Soruşturma ilerledikçe imparatorluğun başındaki ismin Doktor Mabuse ile bir ilişiği olduğu kesinleşir. Fakat Doktor Mabuse bilinene göre kaldığı akıl hastanesinde ölmüştür. Fakat göz ardı edilen şey arkasında bıraktığı bir "vasiyet"tir.






Kasırga - Hurricane - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The desperate love affair between a young Samoan chief and an American painter, against the will of her father. Amid this man-made tension comes a hurricane so devastating, the lives of the lovers and the entire island are imperiled.

Google Çeviri - Genç Samoalı bir şef ile Amerikalı bir ressam arasındaki, babasının iradesine karşı umutsuz aşk ilişkisi. Bu insan yapımı gerginlik içinde bir kasırga öylesine yıkıcı geliyor ki, sevenler ve bütün ada hayatını tehlikeye atıyor.






Kadınlar Hapishanesi 1 - Chained Heat - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Carol isimli genç, kazara adam öldürmeden dolayı 18 ay süren hapis cezası alır. Hapishane görevlileri kötü ve acımasız, mahkumlar ise felakettir. Tecavüzler, işkenceler, ardı arkası kesilmeyen ölümler. Güzeller güzeli Linda Blair'i izlemeye hazır olun.






İçindeki Yabancı - The Brave One - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

David Kirmani çok sevdiği radyocu Erica Bain ve köpekleri ile birlikte bir apartman dairesinde yaşamaktadır. Köpeklerini genelde Central Park’ta gezdirirler. Bir gün yine gezdirirken onu serbest bırakırlar ve geri çağırdıklarında geri dönmeyince panik olurlar. Çok geçmeden köpeklerini ödül isteyen üç adamın elinde bulurlar. David buna karşı çıkınca Erica’yı tacize kalkışırlar ve David araya girer. Adamlardan ikisi çifte tecavüz ederler. Bu sırada üçüncü de olayı kameraya çeker. Erica bilincini yitirir bir süre. Hastanede epey bir süre kaldıktan sonra yavaş yavaş hisleri geri dönmeye başlar. Kendine geldiğinde David’in öldüğünü ve köpeklerinin de kayıp olduğunu öğrenir. Travma yaşayan Erica evine dönüp hayatını toparlamaya çalışır. Bu sırada polise başvurur ama bir çare bulamaz. Artık en büyük korkusu aynı şeyi bir kez daha yaşamaktır.






Roxbury'de Bir Gece - A Night At The Roxbury - 1998 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Steve Butabi ile Doug Butabi, her hafta sonu kentin en popüler gece kulüplerine giden iki kardeştirler. Gittikleri yerlerde, beğendikleri güzel kızlara yaklaşmaya ve dans etmeye çalışırlar. Ancak sonu hüsran olur. Ama bir gece bütün hayatlarını değiştirecek biriyle tanışırlar.