S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uçan Araba - Chitty Chitty Bang Bang - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rüya gibi bir müzikal... Birbirinden büyüleyici müziklerle bezenmiş olan filmde hikâye bir arabanın etrafında döner. Sıra dışı bilim adamı Caractacus bir araba icat etmiştir. Bu arabanın en etkileyici özelliği kendi başına hareket edebilmesidir. Gerektiğinde uçan ve yüzen bu arabaya kötü niyetli Baron Bomburst göz dikip kaçırınca macera başlar.






Savaş Köpekleri - The Dogs Of War - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Afrikalı bir diktatörü ortadan kaldırmak için bir kartel tarafından kiralanan paralı askerlerin serüveni.






Komançi Bölgesi - Comanche Territory - 1950 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

ABD hükümeti Kızılderililerle anlaşma sağlamıştır. Barış tesis edilmiştir. Gümüş madeni ise Kızılderili bölgesinde kalmıştır. Beyazlar, Kızılderili bölgesinde kalan bu gümüş madenine göz dikmiştir. Kızılderililere karşı kışkırtan ise, kasabanın zengin ve güzel kadını Katie Howard’tır (Maureen O’Hara). Amerika Birleşik Devletleri başkanı, anlaşmanın korunması amacıyla sayılı zenginlerden olan James ‘Jim’ Bowie’yi (Macdonald Carey) bölgeye gönderir. James Bowie, eski kongre üyesi Dan Seeger (Will Geer) ile birlikte bölgede barışı korumaya çalışır.







Jeremiah Johnson - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1846-1848 yılları arasında geçen Meksika Savaşı'nda yer almış eski bir asker olan Jeremiah Johnson Batı'ya giderek huzuru ve yalnızlığa ulaşmayı hedefler. Rock dağlarında sürmeye başlayacağı yaşamdaki tek hedefi bir dağ adamı olabilmektir. Bu alanda eğitim de alan Jeremiah, dağda karşılatığı ilk kış mevsiminde bir hayli çetin şartlarda yaşamaya başlar. Ne var ki arzu ettiği yalnızlığın tadını sürüyor olsa da medeniyetten uzaklaşamaz. 
Jeremiah Johnson özellikle de Sydney Pollack ve Robert Redford birlikteliğinden doğan büyüleyici sonucu görmek için kaçırılmaz bir fırsat.






Hayber Geçidi - Khyber Patrol - 1954 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

British officers battle bandits and guerrillas in India.

Google Çeviri - İngiliz subaylar haydutlar ve Hindistan'daki gerillalarla savaşıyorlar.






Harp Dehşeti - War Hunt - 1962 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Robert Redford’un beyazperdede ilk kez görüldüğü film, Kore Savaşı’nda gittikçe saldırganlaşan bir Amerikalı askerin dramına odaklanıyor.






Fandango - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kolejli beş arkadaş, okuldan mezun olup askere gitmeden önce Teksas'ta çılgın bir tatil geçirmek ister. Kevin Reynolds'un senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin çekimine Steven Spielberg de yardımcı olmuştu. "Fandango" filmi Vietnam Savaşı sırasında Amerikan Gençliğinin durumunu gözler önüne seriyor.






Çılgınlığın Ötesinde - In The Mouth Of Madness - 1994 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

En iyi korku yazarı Sutter Cane,"Mutlak Korku" adlı romanın tek kopyasıyla ortadan kaybolur. Sigorta müfettişi John, kitabı ve yazarı bulmak için araştırmaya girişir. İp uçları onu, "Hobb'un Sonu" isimli esrarengiz bir kasabaya götürür. Daha sonra fark eder ki bu kasaba yazarın kitaplarına konu olan yerdir ve ters giden bir şeyler vardır. Yazarın kitaplarını okuyan herkes birbirlerini öldürüp canavara dönüşürler.






Büyük Waldo Pepper - The Great Waldo Pepper - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birinci Dünya Savaşı sırasında pilot olarak görev yapmış olan Waldo Pepper artık gösteri uçuşları yapmaktadır. Savaştaki hareketli günlerini özleyen Waldo hava gösterileri organizatörü Axel Olson ile anlaşır ve bütün Ortabatı Amerika'da gösteriler yapmaya başlar. Ölümle sonuçlanan bir kaza sonrası lisansını kaybeden Waldo bir filmde teknik danışman olarak iş bulur ve önünde yeni bir kariyerin kapıları açılır.






Bulundugumuz Yol - The Way We Were - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzlaşmaz aşıklar Katie Morosky (Barbara Streisand) ve Hubbell Gardiner (Robert Redford) rolünde. Onlarınki, McCarthy dönemi Hollywood'unun paranoyası, ve savaş yıllarının Amerikası'nda modası geçmiş sayılabilecek, klasik, zıtların çekimiyle alevlenen bir aşk hikayesi.






Brujda - In Bruges - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Belçika'nın Ortaçağ'dan kalma, en tarihi şehirlerinden biri olan Bruges, dünyanın her yerinden insanlar için bir terminal gibidir. Herkes günün birinde oradan geçer. Ancak tetikçi Ken ve Ray için Bruges belki de bir son durak.
Londra'daki patronları Harry, Ken ve Ray'i Bruges'e bir işi halletmeleri için yollar. Ancak Harry arayana kadar, ikili şehirde bir turist gibi davranacak ve beladan uzak duracaktır. Ancak bela her zamanki gibi yerinde durmaz ve onları bulur. Patronları aradığında ise, zaten o zamana kadar türlü tuhaf durumlara tanıklık eden ikili, bu kez kendilerini gerçek bir kaosun içinde bulacaklardır.