S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli İlişkiler - Dangerous Liaisons - 1988 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hırslı, zengin bir dul (Glenn Close), ve namlı bir zampara (John Malkovich), yeni evli genç bir kadını (Michelle Pfeiffer) baştan çıkarmak konusunda iddiaya tutuştuklarında, her yol mübahtır. Fakat bu defa önemli bir kural bozulur. İki oyuncu birbirlerine aşık olur ve sonuç trajiktir.



Tatmin Olmayanlar - Joe - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bill (Dennis Patrick), uyuşturucu müptelası kızının satıcılık yapan sevgilisini bir tartışma sırasında öldürünce panikleyip kendini dışarı atar. Bir bara girdiğinde karşısına, her türlü değişik insandan nefret eden sarhoş işçi Joe (Peter Boyle) çıkar.



Sokak Çöp Kutusu - Street Trash - 1987 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Şehir çöplüğünü mesken tutmuş evsizlerden biri olan Fred için gün oldukça sıradan başlar. Bir şişe içki aşırmaya çalışırken dükkan sahibinin kendini fark etmesi üzerine tabanları yağlar. Karşıdan karşıya geçerken kaza yapmasına sebep olduğu sürücüyü ve yol üstünde denk gelip parasını kaptığı bir diğer serseriyi de peşine takar. Tam köşeye sıkışmışken yangın çıkan bir apartmana dalarak paçayı kurtarır. Civardaki bir başka içki dükkanına giren kahramanımız bir pergel, bir cetvel, bir de çikolata siparişi verir. Bu arada denk getirip tezgahtaki "Viper" şişelerinden birini cebine atmayı ihmal etmez. Ne var ki "Viper", şişede durduğu gibi durmamaktadır.



Red Kid Hayalet Tren - Lucky Luke Ghost Train - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Axel, an old prospector, thinks he's being haunted by the Ghost Train, a wreck that nearly took him to his death twenty years before. When Axel vanishes, a circuit judge orders a trial for the banker who wanted Axel's claim. But Luke's suspects also include a nosy newspaperwoman...and just maybe, an actual ghost.

Google Çeviri - Eski bir aday olan Axel, Hayalet Treni'nin, onu neredeyse yirmi yıl önce ölümüne götüren bir harabe olduğunu düşünüyor. Axel ortadan kalktığında, bir devre yargıcı, Axel'in iddiasını isteyen bankacı için bir duruşma emri verdi. Ama Luka'nın şüphelileri de bir nosy gazeteci ... ve belki de gerçek bir hayalet içeriyor.



Nosferatu Korkunun Senfonisi - Nosferatu Eine Symphonie Des Grauens - 1922 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Nosferatu 1922 yılında Almanya'da çekilen Alman dışavurumculuğu akımının başyapıtlarından ve korku sinemasının sayılı klasiklerindendir. F.W.Murnau'nun yönettiği filmde Max Schreck, vampir Kont Orlok rolündedir. Filmin orjinal Almanca adı "Nosferatu, eine Symphonie des Grauens" yani Nosferatu, Bir Dehşet Senfonisi'dir. Film 1921 yılı ile 1922 yılı arası çekilmiştir. Bram Stoker'ın Drakula romanının uyarlamasıdır ve telif ödenmeden yapıldığı için yayından kaldırılmıştır. 

Nosferatu filminde Bram Stoker'ın filminden farklı olarak vampir Kont Orlok'dur. Bram Stoker'ın Drakula'sında ise vampir kontun adı Drakula'dır. Thomas Hutter Almanya'nın Bremen'e bağlı Wisburg isimli küçük bir kasabasında karısı Ellen ile birlikte yaşamaktadır. Transilvanya'da yaşayan Kont Orlok'dan bir mektup gelir. Bazı sembollerle dolu bu mektubu Renfield isimli kişi Hutter için okur. Zengin Kont Orlok ile emlak anlaşması yapmak için Hutter Transilvanya'ya gidecektir.



Nakit - Cash - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fransa'nın nitelikli dolandırıcılarından Cash, Paris hudutlarındaki ününü aşıp Fransız Riviera'sında büyük bir elmas soygunu gerçekleştirerek şanını yürütmek istemektedir. Katledilen kardeşinin katilini de bularak intikam almak peşindeki Cash’in planlarına dolandırıcılık konusunda uzmanlaşmış madrabaz Maxime ve polis şefi Julia da girince işler sarpa serer.



İki Kocalı Kadın - Easy Down There - Doucement Les Basses - 1971 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A priest gets a little hot under the collar when the wife he thought was dead unexpectedly returns.

Film Özeti - Bir rahip beklenmedik bir şekilde geri döndüğünü düşündüğü karısı yakalandığında kısık ateşin altına girer.



Bonsai - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

64. Cannes Film Festivali'de seyirci ile buluşan film Gazmuri adında tanınmış bir yazarın, son romanında kendisine yardımcı olmak isteyen Julio'nun işe kabul edilmemesi sonrası kendi romanının peşine düşmesini konu ediniyor. Aldığı red cevabı sonrası öykü arayışındaki Julio, sevgilisi Blanca'ya gerçeği söylemektense, 8 yıl önceki aşkı Emilia'nın peşine düşüyor.



Biri Beni Durdursun - Arrest Me - 2013 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aşırı şiddete eğilimi olan kocasını öldüren genç bir kadın olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra karakola giderek suçunu itiraf eder, bunun üzerine olayın soruşturma görevini üstlenen orta yaşlarda bir polis memuru kadının şüpheli olarak görülmediği halde neden yıllar sonra gelip suçunu itiraf ettiğine bir cevap bulamazken, polis memuru olayın inceleme sürecinde kadını tanıdıkça kadını tutuklama konusunda ikileme düşecektir.



Bİnbir Gece Masalları - Arabian Nights - 1974 - BDRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Nurettin'in bir gaflet anında Zümrüt birtakım adamlarca evinden kaçırılır. Nurettin de peşinden yollara düşer. Çeşitli badireler atlatan Zümrüt erkek kılığında gezerken bir kente hükümdar olur (Hükümdarları yeni ölmüş olan kent ahalisi çölden gelen ilk adamı hükümdar yapacaklardır). Ancak bir şartları vardır, kentin ileri gelenlerinden birinin kızıyla evlenecektir. Arada anlatılan birçok erotik hikâyeden sonra Nurettin'in yolu sevgilisi Zümrüt'ün hükümdarlık yaptığı kente düşer. Nurettin hükümdar tarafından cezalandırılmayı beklerken Zümrüt gerçek kimliğini açıklar ve sevgililer tekrar birbirine kavuşur.



Beyaz Kaplan - White Tiger - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ajan Mike Ryanü, ortağı John Grogan'ın görev sırasında öldürülmesinin intikamını almaya başlar.



Beş Kız - 5ive Girls - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler. Bölge halkının “Gözler” olarak diye adlandırdıkları yerden korku içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir.