S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Viking Erik - Erik The Viking - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hayatın anlamını bulmaya çalışan genç Viking savaşçısı Erik'in öyküsü. Erik ve arkadaşlarının amaçları Ragnorak çağını sona erdirmek için uzun süredir görünmeyen güneşi geri getirmektir. Ancak bu çağın bitmesini istemeyenler de vardır.






Vahşi Kahraman - A Man Called Horse - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bin sekiz yüzlü yılların başında Amerikanın Batısına avlanmak üzere gelen bir İngiliz soylusu (Richard Harris) Sioux kızılderililerine esir düşer. Kızılderililer onu öldürmez ama bir hayvana yaptıkları muamelenin aynısını gösterirler. İngiliz soylusu zamanla kabilenin dilini ve adetlerini öğrenir. Gelişen bazı olaylar sonrası kabile tarafından aralarına kabul edilebilmesi için zorlu sınavlardan geçmesi gerektiği söylenir.






Siyah Panter - Duel At Diablo - 1966 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jess Remsberg, bir grup askerin Concho kalesine gitmesi için rehberlik yapacaktır. Bu arada kızılderililer tarafından kaçırılan bir beyaz kadınla da ilgilenmesi gerekir.






Saltanat Hırsı - All The King’s Men - 1949 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Willie Stark, halkın arasından çıkıp politikaya atılır. Başarılı da olur. Ancak koltuğuna oturduktan sonra bambaşka bir kişiliğe bürünür. Verdiği sözleri, vaatleri unutur. Eleştirdiği sistemin bir parçası olur. Kibiri, gururu ve elde ettiği güç onu bulunduğu zirveden indirecektir.






Şahane Macera - Funny Face - 1957 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Moda yayıncısı Maggie Prescott fotoğrafçı Dick Avery’den yeni bir yüz bulmasını ister. Yepyeni ve çok farklı bir model! Dergi ekibiyle birlikte şans eseri çekim yapmak için gittikleri Greenwich Village’daki bir kitapçıda çalışan Jı’yu kimse farketmez. Oysa bu kitap kurdu, 'entel' kızın eşi bulunmaz havası ve güzelliği Dick’in gözünden kaçmamıştır. Dick Maggie’yi ikna eder. Jo’yu da Paris’te yeni koleksiyonlarla yapacakları moda çekimlerinde modellik yapmak üzere kandırır ve yola çıkarlar. Elbette genç kadını Paris’e gelmeye iten asıl sebep bu sanat şehrinin onu çekmesidir, modellik ise, ödenmesi gereken küçük bir bedel ve biraz macera. Ancak Jo burada giderek içindeki kadını keşfederken, Dick de güzel kıza aşık olmaya başlayacaktır.