S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uzayın Gazabı - Space Rage - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzayda geçen bu hikayede banka soygununda yakalanan Grange isimli suçlu tutuklanıp maden gezegeninde çalışmaya başlar lakin kaçar. Albay ve ödül avcısı Walker Grange'nın peşine düşer.






Ülkem İçin - Sarfarosh - 1999 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pakistan, Hindistan’ı karıştırmak için casusları vasıtasıyla ülkeye gizlice silah sokup kabilelerin ayaklanması için çaba sarfetmektedir.






Kaçış - Runaway - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Arızalı robotlar üzerinde uzmanlaşmış bir polis memuru olan Jack, insanları öldürmeye programlanmış katil robotlar yapıldığını fark eder.






Hz.Musa - Moses - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hz.Musa henüz bir bebekken terkedilmiştir. Onu paçavralar içinde bulup Mısır'a getiren kişi Firavun'un kızkardeşidir. Sarayda bir prens olarak yetişen Hz.Musa, iyi yürekliliği ve adaleti ile kısa zamanda çok sevilir ve tahtın mirasçısı olarak görülmeye başlanır. Hz.Musa gerçek köklerinin İsrailoğullarına dayandığını öğrendiğinde, ülkede haksızlığa ve kötü muameleye maruz kalan, köle hayatı yaşayan bu kavmi koruyup kollamaya karar verir. En sonunda onlarla birlik olup Mısır'ı terk eder. Bunlar olurken Tanrı tarafından 10 Emir ile birlikte peygamberlik makamına layık görülür. Kavmi ile birlikte tüm engelleri aşar ve bir çok kutsal metinde anlatıldığı gibi Kızıl Denizi yararak halkını karşı kıyıya geçirir. Firavun'un ordularını ise yıkım beklemektedir.






Gölge - Kanun Ötesi - Beyond The Law - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Polis olan William geçmişini hatırlamak istememektedir. Annesi Kızılderili ve William'ı büyüten amcası ise tam bir ırkçıdır ve William'a işkence yaparak büyütmüştür.