S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Mengene - Manken - Mannequin - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir cansız manken tasarımcısı olan Jonathan, bir türlü hiçbir işte dikiş tutturamamıştır. En son yaptığı bir cansız mankenin üzerinde çok vakit harcayınca işinden kovulur. Bu manken, şehrin önemli mağazalarının birinin camında sergilenmektedir. Jonathan nedenini bilmediği şekilde bu mankenin yanında olmak onu görmek için mağazaya gitmeye başlar. Mucizevi bir şekilde canlanan manken Emma adında güzel bir kadına dönüşür.






Mengene - Manken - Mannequin - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir cansız manken tasarımcısı olan Jonathan, bir türlü hiçbir işte dikiş tutturamamıştır. En son yaptığı bir cansız mankenin üzerinde çok vakit harcayınca işinden kovulur. Bu manken, şehrin önemli mağazalarının birinin camında sergilenmektedir. Jonathan nedenini bilmediği şekilde bu mankenin yanında olmak onu görmek için mağazaya gitmeye başlar. Mucizevi bir şekilde canlanan manken Emma adında güzel bir kadına dönüşür.






Kusursuz Silah - Mükemmel Silah - The Perfect Weapon - 1991 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jeff, biraz disiplin kazanması için babası tarafından bir Kenpo okuluna yazdırılır. Ancak orada tanıştığı arkadaşı yüzünden Kore mafyası ile başı derde girecektir.







Kusursuz Silah - Mükemmel Silah - The Perfect Weapon - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jeff, biraz disiplin kazanması için babası tarafından bir Kenpo okuluna yazdırılır. Ancak orada tanıştığı arkadaşı yüzünden Kore mafyası ile başı derde girecektir.






Kurul Raporu - Report To The Commissioner - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Police officer Patty Butler, alias "Chicklet," is the live-in girlfriend of Thomas 'Stick' Henderson to gather evidence. Detective Bo Lockley is instructed to try to find her, not knowing she's also a cop.

Google Çeviri - Polis memuru Patty Butler, takma "Chicklet," kanıt toplamak için Thomas 'Çubuk' Henderson canlı olarak kız arkadaşım. Dedektif Bo Lockley o da bir polis bilmeden, onu bulmaya talimatı verilir.






Kral Ülis'in Maceraları - Ulisse - Ulysses - 1954 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Truva atı ile yapılan kurnazca hile şehrin çöküşünü ve sonunu getirir. Tanrıçalar Odysseus'a kızgındır. Odysseus ve yoldaşları dünya denizlerinde dolaşmaya mahkum edilmişlerdir. Yunan mitolijisinde Ulisse’nin Macera, Sadakat Ve İntikam dolu öyküsü yıllardır anlatılmaktadır. Ulisse ve arkadaşları deniz yolculukları esnasında bir dizi zorlu olayla karşı karşıya kalırlar.






Korku Hapishanesi - Prison - 1987 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1956 yılında Charlie Forsythe isimli mahkum işlemediği bir suçtan ötürü idama mahkum edilir. Mahkumun infazı elektrikli sandalye ile gerçekleştirilir. İnfazın gerçekleştiği hapishane bir süre sonra kapatılır. Aradan otuz sene geçer ve hapishane yeniden hizmete açılır. 1956 yılında gardiyanlık yapan Eaton Sharpe, yenilenmesi planlanan hapishanenin müdürü olarak atanmıştır. Mahkumların naklinin ardından Creedmore Hapishanesi’nde tuhaf olaylar kendini göstermeye başlar, tuhaf olayları mahkum ve gardiyanların birer birer vahşice katledilmeleri izleyecektir. Müdür Sharpe, katliamların ardında başka mahkumları olduğundan şüphelemektedir. Bilmediği şey ise Forsythe’nin ruhunun hala Creedmore tünellerinde gezinmekte olduğudur.






Kızların Sevgilisi - The Ladies Man - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Herbert H. Heebert, aşk konusunda hiç şanslı olamamıştır. Sevgilisi onu terk ettiğinde öyle bir sarsılır ki adeta depresyona girer. Bu durumun etkisiyle bir karar alır: Hayatının sonuna kadar bekar kalacak, kimseyle birlikte olmayacaktır. Değişiklik için yeni bir iş bakar ve bulur da. Evini taşımak için yer bakarken kendine uygun bir daire bulmayı da başarır. Yeni bir sayfa açmaktadır artık. Ancak bir sorun vardır: Bulunduğu yer adeta kadınlarla çevrilidir ve büyük çoğunluğu yeni gelen komşularının kim olduğunu merak etmektedir. Ve onunla konuşabilmek için ellerinden geleni yapacaklardır.






Kızımın Babaları - Buona Sera Mrs Campbell - 1968 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İtalyan güzeli Carla, 2. Dünya Savaşı sırasında üç farklı erkekle birden aşk yaşamıştır. Üçü de Amerikan ordusunun savaş için Avrupa’ya yolladığı birliklerde görevli olan bu erkeklerden biri onun bir süre sonra doğacak çocuğunun babasıdır, ama hangisi? İşin kolayını bulan Carla, ülkeyi çoktan terk etmiş olan üç eski sevgilisini de baba olduğuna ikna eder ve 20 yıl boyunca hepsinden para koparmayı becerir.






Kış Şahini - Winterhawk - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karaayak kabilesinin şefi Winterhawk hastalandığında en güvendiği arkadaşını yardım alması için yakınlardaki beyazların kasabasına gönderir fakat burada Winterhawk’ın arkadaşı beyazlar tarafından öldürülür.






Kehanet 1 - The Omen 1 - 1976 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert ve Katherine Thorn çifti, ailelerinin tamamlanacak olmasından çok memnun bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedirler.Doğum zamanı geldiğinde Robert, acı gerçeği öğrenir.Doğacak çocuk ölmüştür.Doğumda orada bulanan Peder, ona başka bir çocuk evlat edinmesini ve Allah'ın bunu günah saymayacağını söyler.Robert çocuğu evlat edindiğinde bütün yaşantıları değişir..Çocuk yani Damien 5 yaşına geldiğinde, Robert evine ne tür bir şeytan aldığını anlayacaktır.






Kehanet 2 - The Omen 2 - 1978 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İlk devam serisi Amerika Büyükelçisinin eşinin 06.06.1996 yılında Damien’i dünyaya getirmesinden birkaç yıl sonra başlıyor. Bu olay endişe verici bir dizi kazayı da beraberinde getiriyor. 12 yaşındaki gizemli Damien Thorn (Jonathan Scott-Taylor) zengin amcası Richard (William Holden) tarafından kuzeni Mark (Lucas Donat) ile birlikte askeri okula gönderiliyor. Damien’in yoluna çıkan ya da onun hristiyanlık karşıtı işlerle uğraştığını düşünen herkes garip bir şekilde ölüyor. Richard yeğeni hakkında çıkan söylentilere başlangıçta inanmasa da, en sonunda bu lanetin farkına varıyor. Kendi hayatı tehlikeye girmeden önce, Damien’i öldürmesi gerekiyor.






Kehanet 3 - The Omen - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The now adult Antichrist plots to eliminate his future divine opponent while a cabal of monks plot to stop him.

Google Çeviri - Şu an yetişkin Deccal, rahiplerin bir komployu onu durdurmak için arsa yaptığı sırada gelecekteki ilahi rakibini ortadan kaldırmak için plan yapıyor.






Kehanet 4 - The Omen 4 - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two attorneys adopts a mysterious orphan girl as their daughter, unaware she is the new antichrist; next in line from Damien thorn.

Google Çeviri - İki avukat gizemli bir yetim kızını kızları olarak kabul eder; yeni deccal olduğunun farkında değildir; Damien dikeniyle bir sonraki sırada.







Kehanet 5 - The Omen 5 - 2006 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika’lı diplomat Robert Thorn, doğum sırasında bebeğini kaybetmiş olan eşinin depresyona girmemesi için, annesi ölen başka bir bebekle kendi çocuğunun yerlerini değiştirir. 5 Yıl sonra Amerika’nın İngiltere Başkonsolosu olan Thorn’un hayatı, oğlu Damien’in çevresinde gerçekleşen dehşet verici olaylar sebebiyle alt üst olur. Kısa sürede anlaşılır ki Damien, kutsal kitaplarda kıyametin gelişine dair işaretlerden en önemlisidir ve bir an evvel durdurulmalıdır. Tabii, doğaüstü güçlerin desteğini de arkasına alan, kötülük imparatorluğunun müstakbel varisinin durmaya niyeti yoktur. Ve kan gövdeyi götürür.






Karlı Nehire Dönüş - The Man From Snowy River 2 - Return To Snowy River - 1988 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Young Jim Craig returns to his home in the Australian high country. He finds that things are not as he left them - his girlfriend is being pursued by another man, and her father doesn't want Jim back into her life.

Google Çeviri - Genç Jim Craig Avustralya'nın yüksek ülkesindeki evine geri dönüyor. O şeylerin bıraktığı gibi olmadığını bulur - kız arkadaşı başka bir adam tarafından takip edilir ve babası Jim'i hayatının içine geri sokmaz.






Kanlı Nehir - Red River - 1948 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, Texas’ta büyük bir sürü sahibi Thomas Dunson’ın (John Wayne) hayvanlarını satmak üzere sürüyü kuzeye, Missouri’ye doğru yola çıkarmasıyla başlar. Yol boyunca Dunson’ın değişen tavırları ve gaddarlığı, evlatlık oğlu Matt’in (Montgomery Clift) müdahale etmesine sebep olur.Erzak çalan üç kovboy yakalanır. Thomas Dunson, üç adamı asmak ister oğlu ise devreye girer ve iktidarı ele geçirir. Matt, sürüyü Thomas Dunson’ın elinden alarak Kansas’a doğru yönlendirmesine neden olur. Thomas Dunson, oğluna karşı intikam yemini eder ve peşine düşer.






Kanlı Deniz - Dipteki Düşman - The Enemy Below - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikalılar Güney Atlantik'te Almanlar'ın bir denizaltı sakladıklarını buluyorlar. İki gemi arasında kanlı bir çatışma oluyor ve Kaptan Murrell (Robert Mitchum), kendisiyle eşit deneyime sahip Alman kaptanı Von Stolberg (diğer adı ile as Curt Jurgens) alt etmek için tüm marifetlerini kullanmak zorunda kalıyor. İki kurnaz, zeki kaptanın birbirlerini yok etmek için akıl almaz stratejileri ve bitmeyen heyecan. Düşmanının aklını okuyan kaptanlardan kazanan kim olacak.






Kanlı Deniz - Dipteki Düşman - The Enemy Below - 1957 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikalılar Güney Atlantik'te Almanlar'ın bir denizaltı sakladıklarını buluyorlar. İki gemi arasında kanlı bir çatışma oluyor ve Kaptan Murrell (Robert Mitchum), kendisiyle eşit deneyime sahip Alman kaptanı Von Stolberg (diğer adı ile as Curt Jurgens) alt etmek için tüm marifetlerini kullanmak zorunda kalıyor. İki kurnaz, zeki kaptanın birbirlerini yok etmek için akıl almaz stratejileri ve bitmeyen heyecan. Düşmanının aklını okuyan kaptanlardan kazanan kim olacak.






It's Alive 3 Island Of The Alive - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mutant bebekler artık bir gerçek halini almıştır ve mutant bebek doğumları artmıştır. Fakat hükümet bu bebeklerin insanların arasında yaşamasından rahatsızdır. Bu yüzden mutant bebeklerin ıssız bir adaya bırakılmasına karar verilir. Fakat bazı insanlar adayı çeşitli amaçlar için ziyeret ederler.






İki Şapkalı Billy - Billy Two Hats - 1974 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şerif Gifford, banka soyan ve bir kişiyi öldüren soyguncuların peşine düşmüştür. Sonunda içlerinden birini bulup öldürmeyi başarır ve Billy'i de ele geçirir. Çetenin lideri Deans ise kaçmayı başarmıştır ama bir gün Billy'i kurtarmak için geri gelir. Gifford'u yaralayıp, Billy'yle birlikte kaçar ve böylece amansız bir takip başlar.






İçimizdeki Şeytan - Raising Cain - 1992 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Cain (John Lithgow), babasının yaptığı deneyler için küçük çocuklara ihtiyaç duyan, çift kişilikli bir adam. Karısı, bir süre sonra Cain'deki gariplikleri farkediyor ancak çok ağır sorunları olan adamı kurtarmak için artık çok geç.. Brian De Palma'nın açıkça Hitchcock, Welles ve Michael Powell'dan izler taşıyan filmi özellikle yönetmenin hayranlarına sesleniyor.






İçimizdeki Şeytan - Raising Cain - 1992 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Cain (John Lithgow), babasının yaptığı deneyler için küçük çocuklara ihtiyaç duyan, çift kişilikli bir adam. Karısı, bir süre sonra Cain'deki gariplikleri farkediyor ancak çok ağır sorunları olan adamı kurtarmak için artık çok geç.. Brian De Palma'nın açıkça Hitchcock, Welles ve Michael Powell'dan izler taşıyan filmi özellikle yönetmenin hayranlarına sesleniyor.






Hip Hop Dansçıları - You Got Served - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Her şey para için ve saygı. Ama kendi figürleriniz varsa her şey mümkün. Elgin (IMX'den Marques Houston) ve David (B2K'dan Omarion) yöredeki en iyi sokak dansı gruplarının liderleri ve yakın arkadaşdırlar. Başka bir hit grup meydan okuyunca, Elgin ve David, şöhretlerini kaybetmemek için en uçucu figürleri denerler.






Hemşire - The Nurse - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A traumatized nurse plots revenge against a catatonic businessman, whom she blames for the death of her father. She integrates herself in to his family as his personal nurse and plots revenge by killing off his family members one by one.

Google Çeviri - Travma geçirmiş bir hemşire, babasının ölümü için sorumlu tuttuğu katatonik bir işadamı karşısında intikam alır. Kişisel hemşire olarak ailesine katılır ve aile üyelerini teker teker öldürerek intikam alır.