S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Twister'ın İntikamı - Twister's Revenge - 1987 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Three bumbling criminals have been trying to get their hands on the computerized control system of Mr. Twister, a talking monster truck with a mind of its own.

Google Çeviri - Üç beceriksiz suçlu, kendi zihinleri olan konuşan bir canavar kamyon olan Twister'in bilgisayarlı kontrol sistemini ellerinden almaya çalışıyorlar.






Şeytanın Çocukları - To The Devil A Daughter - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İnancını yitirmiş rahip satanist örgüt kurarak genç bir kızın babasını kızının Deccali Dünya'ya getireceği konusunda kandırır, daha sonra kızın babası bir araştırmacıyı kızının hem fiziksel sağlığını hem de ruhani sağlığını koruması için görevlendirir.






Mutlu Son - The End - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Öleceğini öğrenen bir adam, son günleri için çılgınca planlar yapar.






Jamon Jamon - Jambon Jambon - 1992 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Bigas Luna'nın yönetmenliğini yaptığı filmin öyküsü, bir İspanyol şehrindeki tek iş alanı olan ve sizde içten bir Samsonsanız sloganıyla üretim yapan bir iç giyim firması etrafında geçmektedir. Zengin Samson aile bireyleri aslında çaresiz ve cinsel açlık içerisindedirler. Oğul Luis, bu açlığını çekici kız arkadaşı Silvia ile barda çalışan fahişe arasında gidermektedir. Jose, Silvia'nın hamile olduğunu öğrendiği zaman acele ile çöplerin arasında bulduğu bir sodanın açma halkasını Silvia'nın parmağına nişan yüzüğü olarak takar. Jose'nın Silvia'ya karşı hissettiği aşktan çok şehvettir. Ama ailesi fakir olan ve tek kurtuluş noktası Jose olan Silvia bu işarete inanmaz. Jose'nin annesi oğlunun bir fahişenin kızıyla evlenmesine izin vermeyecek kadar sosyal statüsü ile gurur duymaktadır.






Çöl Aslanı - The Searchers - 1956 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski bir Konferederasyon askeri olan Ethan Edwards Amerikan İç Savaşı ‘ndan döner ve erkek kardeşinin Texas sınır yerleşim bölgesindeki evine gelir.Ancak yıl 1868’dir. İç savaş biteli 3 yıl olmuştur.Üzerinde hala Güneyli üniforması ve silahlarını taşıyan Ethan’ın bu süre içinde ne yaptığı çok açık değildir.Kendisinden başka kimseye güvenmeyen ve yalnızlığı seven bir insan olan Ethan örflerini ve dillerini çok iyi bildiği kızılderililere karşı içinde büyük bir nefret beslemektedir. Uzun süre aynı yerde kalamayan Ethan bir ara Texas Muhafızları ‘nın oluşturduğu geçici bir birliğe katılarak Komançilerin peşine düşer. Döndüğünde ise kızılderililerin eve baskın yapıp kardeşini ve karısını öldürerek iki yeğenini kaçırmış olduklarını görür. Kaçırılan kızlardan Debbie’nin hala hayatta olduğunu öğrenen Ethan, kardeşinin evlat edinmiş olduğu yarı kızılderili Martin Pawley’le birlikte saplantılı bir kararlılıkla yeğeni ve onu kaçıran Komançi şefinin peşine düşerler. 5 yıl boyunca Bütün Batı Amerika’yı baştan başa bıkmadan yılmadan dolaşırlar. Martin’in amacı üvey kızkardeşini sağ salim eve getirmekken kalbi kızılderili nefreti ile dolu Ethan’ın amacı o kadar belirgin değildir. Uzun bir süre kızılderililerin arasında kalmış bir beyazın saflığını muhafaza edemiyeceğini onun da artık bir kızılderili sayılması gerektiğini düşünür. Bu bağlamda yeğenini bulduğunda onu kurtaracak mıdır yoksa öldürecek midir?






Av - The Hunted - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Paul is on a business trips to Nagoya, as a computer-chip executive from New York, when he meets a beautiful and mysterious woman. Later, he finds himself in the wrong place at the wrong time, inadvertently interrupting an assassination by a feared Ninja-cult. As he is now the only man to have seen the face of the cult's warrior-leader and lived, he soon realizes that he is facing a markedly foreshortened life-expectancy. Teaming up with a friendly samurai couple, on a two-centuries-old blood-feud with the Ninja, he struggles to survive. Finally, recuperating on an island-fortress, he learns swordsmanship, and perhaps, a little about courage, honor, love, and loyalty. The requisite final confrontation is rife with bloody swordplay and spectacular martial-arts action sequences.

Google Çeviri - Paul, güzel ve gizemli bir kadınla tanıştığı New York'tan bir bilgisayar çipi icracı olarak Nagoya'ya iş gezileri yapıyor. Daha sonra kendisini yanlış yerde yanlış yerde buluyor ve korkulan bir Ninjah tarikatı tarafından istenmeyen bir suikasta müdahale ediyor. Şu anda kült savaşçısının liderini gören ve yaşayan tek insan olduğu gibi yakında ömrünün kısaltılmış bir yaşam beklentisi ile karşı karşıya olduğunu da hemen fark ediyor. Ninja'yla iki yüz yıl önce yaşayan kan davasında samimi bir samuray çiftiyle işbirliği yaparak hayatta kalma mücadelesi veriyor. Sonunda, bir ada kalesinde toparlanarak, kılıçcılığı ve belki de cesaret, şeref, sevgi ve sadakati öğrenir. Gerekli son çatışma kanlı kılıç ve muhteşem dövüş sanatı aksiyon dizileri ile doludur.






Roma Açık Şehir - Roma Citta Aperta - Rome Open City - 1945 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2.Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru 1944 yılında Nazi işgali altındaki Roma şehrinde yaşayan bir grup insanın hikayesi anlatılır. Gestapo Nazilere karşı yapılan direniş hareketinin lideri olan Giorgio Manfredi (Marcello Pagliero)'nin peşine düşmüştür. Yakın arkadaşı Francesco (Francesco Grandjacquet), Francesco'nun evlenmek üzere olduğu dul Pina (Anna Magnani) ve Rahip Don Pietro Pellegrini (Aldo Fabrizi) birlikte Giorgio'nun bir an önce Roma'dan ayrılabilmesi için yeni bir kimlik edinmesine yardımcı olurlar.






Arkadaşımın Aşkı - Sangam - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki arkadaşlık dünyası, mükemmel bir konu. Duygu ve sevginin geliştirdiği şüphe, güvensizliğin yıktığı büyük bir aşk hikayesi. Müthiş bir ihtirasın, büyük bir cesaretin öyküsüdür SANGAM (Arkadaşımın Aşkı)...
Birçok duygusal filmin senaryo öncülüğünü yapan Sangam filmi, dalında ilk ve özgün olma özelliğini korumaktadır. İzlediğinizde bir çok sahnesi Türk ve yabancı filmlerden size tanıdık gelecektir. Sebebi ise, Sangam filminden esinlenmiş olmalarıdır. Raj Kapoor bu filmle Awara (Avare) filminde yakaladığı başarı geleneğini devam ettirmiştir.