S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Üçüncü Derece Yanık - Third Degree Burn - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Scott Weston is a private investigator who is supposedly hired by a rich businessman to determine whether or not his beautiful wife is fooling around behind his back. During the course of his investigation Weston begins his own steamy affair with the wife. The husband then turns up dead and Weston becomes a prime suspect. Did he do it? Has he been set up? Or is he the victim of a third degree burn?

Google Çeviri - Scott Weston güzel eşi onun arkasından eğlenmeyi olup olmadığını güya belirlemek için zengin bir işadamı tarafından işe bir özel dedektif. Onun soruşturma sırasında Weston eşi ile kendi buharlı bir ilişki başlar. kocası daha sonra ölü döner ve Weston bir baş şüpheli haline gelir. o mu yaptı? O kurulmuştur? Ya o üçüncü derece yanık kurbanı mı?






Tanrı'nın Ellerinde - In God's Hands - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

En büyük dalgayı bulmak için yola çıkan sörfçü bir grup, amaçlarına ulaşmaya çalışırken umduklarından daha fazasını bulurlar. Doğa, arkadaşlık ve cesaretin dalgalara karıştığı muhteşem bir film.






Syngenor - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A scientist engineers a group of genetically engineered creatures for use as "supersoldiers" to fight U.S. wars in the Middle East. However, things get ugly when the creatures malfunction and turn on their creators.

Google Çeviri - Bir bilim adamı mühendisleri "supersoldiers" olarak kullanılmak üzere genetiği değiştirilmiş yaratıklar bir grup Ortadoğu'da ABD savaşı yapmak. Ancak, işler çirkin olsun onların yaratıcıları yaratıklar arıza ve dönüş.






Son İttifak - The Final Alliance - 1990 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A drifter and his pet Puma stands up against a motorcycle gang in a small American town.

Google Çeviri - Bir serseri ve evcil Puma küçük bir Amerikan kasabasında bir motosiklet çetesinin karşı ayağa kalkar.






Şeytanca - Diabolique - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki kadın kendilerine pislik gibi davranan bir adamı zehirlemek için anlaşırlar. Cesedi kirli bir havuza atacaklardır ve birisi havuzun dibinde sürprizi bulacaktır. Ama havuz boşaltıldığında  ortada ceset falan yoktur.






Sayım Görevlisi - The Census Taker - 1984 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmimizin ana karekteri Taker bir sayım görevlisidir. Filmde Taker’ın başından geçen komik olaylar anlatılmaktadır.






Gölge Oyuncular - Fat Man And Little Boy - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film ilk atom bombasının dizaynının ve testinin yapıldığı New Mexico da Manhattan Projesi'nin gelişimini ve projede yer alanların kendi içlerindeki ilişkileri konu alıyor.






FX 2 The Deadly Art Of Illusion - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

F/X man Rollie Tyler (Bryan Brown) is now a toy maker. Mike Brandon (Tom Mason), the ex-husband of Rolly's girlfriend Kim(Rachel Ticotin), is a cop. He asks Rollie to help catch a killer. The operation goes well until some unknown man kills both the killer and Mike.Mike's boss, Ray Silak (Philip Bosco) says it was the killer who killed Mike but Rollie knows it wasn't. Silak is involved with Mike's death, so he calls on Leo McCarthy (Brian Dennehy), the cop from the last movie, who is now a P.I., for help and they discover it's not just Silak they have to worry about.

Google Çeviri - F / X adam Rollie Tyler ( Bryan Brown ) artık bir oyuncak yapımcısı. Mike Brandon ( Tom Mason ), Rolly kız arkadaşı Kim (eski eşinin Rachel Ticotin ), bir polis. O bir katili yakalamaya yardımcı Rollie sorar. Bazı bilinmeyen adam katil ve Mike.Mike patronu Ray Silak (hem öldürene kadar operasyon iyi gider Philip Bosco ) o Mike öldüren katil olduğunu söylüyor ama Rollie değildi biliyor. Silak Ahmet'in ölümüyle ilgili, bu yüzden Leo McCarthy (çağırmaktadır olan Brian Dennehy yardım için, şimdi bir PFdır), son filmden polis ve onlar da onlar hakkında endişelenmenize gerek sadece Silak değil keşfetmek.






Firehouse - 1987 - DVDRip - DUAL- TR / ENG





Film Özeti

Some sexy women get out of Fire Fighter School and go for the jobs they trained for, but first they must survive their male counterparts teasing them.

Google Çeviri - Bazı seksi kadınlar Yangın Uçağı Okulu çıkmak ve onlar için eğitilmiş işler için gitmek, ama önce onları alay erkek meslektaşlarının hayatta gerekir.






Bir Zamanlar Çin'De 5 - Once Upon A Time In China 5 - 1994 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Brand new epic adventure set during a tumultuous time in China, when left without a leader, the cavalry is attacked by the powerful allies and pirate bands. A martial arts master, Wong Fei-Hong and Aunt Yee return to do battle against these evil forces.

Google Çeviri - Çin'de fırtınalı dönemde set Yepyeni epik macera, lidersiz terk ettiğinde, süvari güçlü müttefikleri ve korsan bantları tarafından saldırıya uğrar. Bir dövüş sanatları ustası Wong Fei-Hong ve teyze Yee bu kötü güçlere karşı savaşmak için geri dönün.






Bebek Jane'e Ne Oldu - What Ever Happened To Baby Jane - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tekerlekli sandalyeye mahkum  olarak yaşayan 1930 ların süper starı Blanch Huston (Joan Crawford) ile eski çocuk yıldız,  deli kızkardeşi Jane Huston(Bette Davis)  yıkılmaya yüz tutmuş malikhanelerinde, oyunculuk anlamında birbirlerini lime  lime ederek   bir Hollywood Grand Guignol destanı anlatıyorlar. Boynuz kulağı geçer misali sonradan oyuncu olarak eski çocuk yıldız kardeşinin şöhretini gölgeleyen, onu kenara iten, bütün ilgiyi üzerine çekerek, şöhretin doruğuna çıkan Blanche geçirdiği bir kaza sonucu sakat kalır. Hikaye Blanche ı sakat bırakan o kazanın üzerine kurulur.Görünürde birbirlerinden nefred eden, bu iki kızkardeş gerçekten birbirlerini öldürecek kadar işi ileri götürecekler mi ? Yeniden şöhrete dönüşün hayalini kuran, planlar yapan, eski elbiseleri ile evin içinde salınan kızkardeşini ölesiye kıskanan alkolik, deli Jane mi ? Yoksa masumiyetin sembolü kapalı kutu Blanch mı suçlu ?..