S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Terör Mangası - Terror Squad - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A squad of Libyan terrorists infiltrate the city of Kokomo, Indiana, and take over a nuclear power plant. A counter-terrorist expert must stop them before they blow it up.

Google Çeviri - Libya Terörist bir takım Kokomo, Indiana şehri sızmak ve bir nükleer santral devralacak. onlar havaya uçurmak önce bir anti-terör uzmanı onları durdurmak gerekir.



Simone - S1m0ne - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir zamanlar Oscar'a aday gösterildiği halde, artık eski ününü yitirmiş bir yönetmen olan Victor Taransky (Al Pacino), son filminin çekimleri sırasında, anlamsız kaprisler yapan baş kadın oyuncu Nicola Anders ile tartışır. Eski karısı ve stüdyo şefi Elanie tarafından işine de son verilen Victor'un, eski karısı ve kızı Lainey ile birlikte tekrar mutlu bir yaşam sürebilme umudu da suya düşer.



Ölümcül Gözler - Deadly Eyes - The Rats - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dışarı bir ülkeye gönderilmeyi bekleyen tahıl, aşırı derece kimyasal kirliliğe maruz kalmıştır. Yerel sağlık müfettişi Kelly Leonard, mahsule el koyar ve imha ettirir. Fakat buradan beslenen fare sayısı hiç de az değildir. Sürüngenler değişim geçirir ve küçük bir köpek boyutuna ulaşır. Şehrin kanalizasyon ağına dağılır. Daha önce insanlardan kaçan bu fareler artık büyümüştür ve saldırganlaşmıştır.



Longwood Efsanesi - The Legend Of Longwood - 2014 - HDTV 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On iki yaşındaki Mickey Miller, New York'tan İrlanda'daki küçük bir köye taşındıktan bir süre sonra kendisiyle, bu sakin köyün peşini bırakmayan 300 yıllık gizemli Kara Şövalye efsanesi arasında bir bağ olduğunu keşfedecektir. Ormanda gezinirken gördüğü hayaletler ve duyduğu seslerin yanı sıra, tek arkadaşı Sean'ın sorunları ve kendisine inanan tek kişi olan Thyrza'nin ölümü yetmezmiş gibi, bir de kötülük peşindeki Caitlin adındaki hırslı bir kadın da Mickey'e musallat olmuştur. En yakın dostu Gümüş adındaki bembeyaz bir at olan Mickey ise, zekâsı ve cesareti sayesinde hem etrafındaki tüm kötülüklerden kurtulmayı, hem bu değerli beyaz atlardan oluşan sürüyü, hem de ailesini ve dostlarını korumayı başaracaktır.



Lassie - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Turner ailesi yeni bir hayata başlamak için şehir yaşamını bırakıp Virginia'nın kırsal kesimlerindeki bir bölgeye taşınır. Bu yeni düzen her bir aile üyesi için yeni problemlerin doğmasına neden olur. Yeni hayatına alışmakta en çok zorluk çeken kişiyse 13 yaşındaki Matt'tir. Kendini yabancı ve yalnız hissetmekten bir türlü kurtulamayan Matt, ailelerine Lassie isimli sevimli bir çoban köpeğinin dahil olmasıyla uyum sorunlarını aşmaya başlar. Lassie artık Matt'in hem en yakın arkadaşı hem de en büyük kurtarıcısı olacaktır.