S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölüm Öpücüğü - The Kiss - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When Felice and Hillary were children, they were separated to live with other people. Felice went off with a relative who possessed an unusual bloodline which was passed on to Felice via a kiss. Now all grown up, Felice is a jet setting model, while Hillary is happily married to husband Jack with a daughter, Amy. One day, Felice calls Hillary and tells her she needs to pass her bloodline onto another relative. When Hillary is killed after the call, Felice slowly makes her way into the family so she can attempt at pass the bloodline onto Amy.

Google Çeviri - Felice ve Hillary çocukken, başka insanlarla yaşamak için ayrıldılar. Felice, Felice'ye bir öpücükle aktarılan sıra dışı bir kan grubuna sahip olan bir akraba ile gitti. Şimdi tüm yetişkinler, Felice bir jet ayar modelidir, Hillary mutlu bir kızı olan Amy ile koca Jack ile evlenirken. Bir gün, Felice Hillary'i arar ve onun kan hattını başka bir akrabaya aktarması gerektiğini söyler. Hillary, çağrıdan sonra öldürüldüğünde, Felice yavaşça ailesine girer ve böylece Amy'ye karşı kan hattını geçmeye çalışabilir.



Efsane - Miracles Mr. Canton And Lady Rose - 1989 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A country boy becomes the head of a gang through the purchase of some lucky roses from an old lady. He and a singer at the gang's nightclub try to do a good deed for the old lady when her daughter comes to visit.

Google Çeviri - Bir ülke çocuğu, yaşlı bir hanımın bazı şanslı güllerinin satın alınmasıyla bir çetenin başı haline gelir. O ve çete gece kulübünde bir şarkıcı, kızı ziyarete geldiğinde yaşlı kadın için iyi bir şey yapmaya çalışır.



Efsane - The Myth - San Wa - 2005 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Arkeolog olan Jack, büyük güçleri olan bir taşın peşindedir. İnanışa göre bu taş, yerçekimini ortadan kaldırmaktadır. Yardımcısı ile birlikte bu taşı bulmak için dünyanın her yanına yolculuk yapmaktadır. Jack'in farklı bir yaşamı daha vardır. Rüyalarında Çin Hanedanı'nın baş generali Meng-yi olarak, güzeller güzeli prensese aşıktır. Arkeolojik araştırmaları sırasında rüyalarındaki prensesin resmi ile karşılaşan Jack'in rüyaları ve gerçek yaşamı artık bir noktada kesişmiştir. Rüyalarında General Meng-yi karakterindeyken prensesin kendisine gösterdiği şelaleyi gerçek yaşamda bulur. Şelalede yaptığı araştırmada ise, prensese ve rüyalarındaki dünyaya ulaşacaktır.



Öldürme Zamanı - The Killing Time - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Birdenbire cinayet, şantaj ve ihanet çemberi içinde kalan sakin küçük bir kasabayla ilgili iyi bir gerilim. Yeni şerif işe başlamak üzereyken esrarengiz bir yabancının şerif yardımcısı olarak ortaya çıkmasından sonra kasabada olaylar gelişir.



Katiller - Gli Assassini Sono Nostri Ospiti - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Franco, Eliana and Mario rob a jewelry store in Milan and take flight. Franco becomes injured and they take refuge in a secluded villa. While they wait the arrival of Eddy, the head of the organization, tension in the house steadily rises.

Google Çeviri - Franco, Eliana ve Mario Milan'da bir kuyumcuyu soyup uçuşa başlıyor. Franco sakatlandı ve tenha bir villada sığındılar. Eddy'in gelişini beklerken, organizasyonun başı, evdeki gerilim sürekli artıyor.



Sert Kaya - Hard As Nails - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After being punished for disobedience and arranging an arms deal with Russian mobsters, young member Takura violently takes over control of his Japanese mafia family. Takura takes advantage of his new position and is proceeding his deal with the Russians, his recklessness attracts the attention of an undercover cop.

Google Çeviri - İtaatsizlik nedeniyle cezalandırılmasından ve Rus mafyasıyla silah anlaşmasından sonra, genç üye Takura Japon mafya ailesinin kontrolünü şiddetle ele geçiriyor. Takura yeni görevinden yararlanıyor ve Ruslarla anlaşmasını sürdürüyor, pervasızlığı gizli bir polisin dikkatini çekiyor.