S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Azap Yolu - Road To Perdition - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika’daki ekonomik buhran döneminde tetikçilik yaparak hayatını kazanan Michael Sullivan, John Rooney’nin hesabına çalışmaktadır. Fakat Rooney’nin oğlu, babasına kendisinden daha yakın olan bu adamı harcayacak türden dolaplar çevirir. Sullivan, hiç istemediği halde kendi oğlunun da olaya karışması sonucu tehlikeli bir açmaza düşer. Olayların gelişmesiyle birlikte, hem cinayet mahali fotoğrafçısı hem de suikastçı olan Maguire, Sullivan’ın peşine takılır. Sullivan, ne pahasına olursa olsun oğlunu korumak zorundadır.






Aya Seyahat - Ay'daki Fare - The Mouse On The Moon - 1963 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük bir dükalık, ürettiği şarabı roket yakıtı olarak kullanarak Ay'a gitmeye kalkışınca Amerikalılarla Rusları 'Ay'a ilk ayak basan ülke olma savaşının içine sokar.






Ay Savaşçıları - Moon Warriors - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A simple fisherman helps a fugitive King in a fight, and offers him refuge in a hideout near his fishing village. When the King's group is attacked by his usurper brother, the fisherman is sent to find the King's betrothed, the daughter of the Emperor, and bring her back. On the journey love blossoms between the fisherman and the Emperor's daughter. Meanwhile the King's beautiful advisor seems to be in love with him, despite the fact that she is a traitor sent to kill him by the evil brother.

Google Çeviri - Basit bir balıkçı, savaşta kaçan bir krala yardım eder ve balıkçı köyü yakınlarında bir sığınma evine sığınır. Kral grubunun saldırgan kardeşi tarafından saldırıya uğradığı zaman, balıkçı, İmparatorun kızı Kral'ın kör bahşişini bulmak için gönderilir ve onu geri getirir. Yolculukta, balıkçı ve İmparator'un kızı arasındaki aşk çiçekleri. Bu arada, Kral'ın güzel danışmanı, kötü bir kardeş tarafından onu öldürmek için gönderilen bir hain gibi olmasına rağmen, ona aşık görünüyor.






Atlantik Şehri - Atlantic City USA - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lou, eskiden büyük işler yapmış ama şimdinin unutulmuş gangsterlerindendir. Kurpiyer olmayı öğrenen Sally ile tanışınca genç kıza aşık olur. Lou, kıza yardım etmek amacıyla Sally’nin kocasının mafyadan çalmış olduğu uyuşturucuyu satmayı kabul eder. Ama Lou parayı veremeden kocası mafya tarafından öldürülür. Bundan sonra Sally de mafyanın açık bir hedefidir. Onu kurtarmak ise Lou’ya kalır. Lou aşkı sayesinde artık eski günlerine geri dönmüştür. Zengin bir adam, bir kahraman ve bir aşıktır artık.






Ateş Topu - Ball Of Fire - 1941 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hepsi kendi alanında uzman olan 8 profosör büyük bir malikanede 9 yıldır birlikte bir Ansiklopedi hazırlamak için çalışmaktadır.Dokuz yılın sonunda S harfine kadar gelimişlerdir işlerin yavaş ilerlediğini düşündüğü ölen patronun kızı onları bu işi bitirmek için sıkıştırmaktadır. Bir başka yerdende gece kulübü şarkıcısı ve bir mafia patronunun metresi Sugarpuss polis tarafından gangastere karşı şaitlik yapması için aranmaktadır bazı tesadüfler sonucu saklanmak için bu eve sığınır dokuz yıldır yaşlı hizmetçileri dışında nerdeyse kadın görmeyen profösörlere yaşam enerjisi verir ve gözlerini açar, özellikle Prof. Bertram Pottsla Sugarpuss birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar, gangasterde Sugarpuss evlenip yasaya sığınıp (karısı kocası hakkında şaitlik yapamaz) kurtulmayı düşünmektedir böylece işler karışır.