S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yaz Bekarı - The Seven Year Itch - 1955 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Saf ama bir o kadar da seksi ve güzel olan Marilyn Monroe ve alt kat komşusu acemi çapkın adayı Richard'ın onu tavlamak için harcadığı çaba. Komik sahneleri olan ve sırf Marilyn'in güzelliği için bile izlenebilecek bir film.






Sahne Aşıkları - There's No Business Like Show Business - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nefes kesen şarkıları ve muhteşem müzikleri ile Irving Berlinin "Sahne Aşıkları" filminde Marilyn şarkı söylüyor, dans ediyor ve tabi ki bir kez daha izleyenleri büyülüyor. "Sahne Aşıkları" eğlence dünyasının içinden bir ailenin, geriye dönüp müzikal ve gerçek yaşamlarındaki tecrübelerini ve başarılarını gözden geçirmelerini anlatan, güzel bir film.






Sahne Aşıkları - There's No Business Like Show Business - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nefes kesen şarkıları ve muhteşem müzikleri ile Irving Berlinin "Sahne Aşıkları" filminde Marilyn şarkı söylüyor, dans ediyor ve tabi ki bir kez daha izleyenleri büyülüyor. "Sahne Aşıkları" eğlence dünyasının içinden bir ailenin, geriye dönüp müzikal ve gerçek yaşamlarındaki tecrübelerini ve başarılarını gözden geçirmelerini anlatan, güzel bir film.






Navaron'un Topları - The Guns Of Navarone - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Andrea ve Miller imkansız bir görevi gerçekleştirmekle yükümlü olan müttefik sabotajcılarıdır. Zaptedilmesi son derece güç olan Nazi hakimiyetindeki bir adaya gizlice nüfuz etmek ve tuzağa düşürülmüş 2000 İngiliz askerinin kurtuluşuna engel olan, iki dev uzun menzilli sahra topunu yok etmekle görevlendirilmişlerdir.

Kara listede anılan senarist Carl Foreman (High Noon, The Bridge on the River Kwai) 50'li yıllar boyunca isimsiz çalıştıktan sonra adını ve saygınlığını yeniden sağlamak durumundaydı. Bunu gerçekleştirmek için, Alistair MacLean’ın çok satan romanı Navarone’un Topları’nı beyazperdeye aktarmaya karar verdi. Mükemmel bir oyuncu kadrosu ve dev bir prodüksiyonla film büyük başarıya ulaştı. En İyi Film Ödülü de dahil olmak üzere yedi dalda Oscar Ödülü adayı gösterilip bunlardan En İyi Özel Efekt Oscar Ödülü’ne layık görüldü.

Foreman başarı kazanırken durumdan asıl faydalı çıkan MacLean oldu ve romanları beyazperdede, aralarında Ice Station, Zebra ve Where Eagles Dare’in de yeraldığı birçok macera dolu destana kaynak oldu. Bununla birlikte Navarone’un Topları, MacLean uyarlamaları arasında en başarılı yapım olmakla kalmayıp, aynı zamanda hatırı sayılır macera aksiyon filmleri arasında yer aldı.






Firavunun Gözdesi - The Egyptian - 1954 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mısırlı bir putperestle bir firavunun mücadelesi... Görkemli dekorlar entrikalar ve mücadeleler arasında bir aşk öyküsü de var.






Firavunlar Vadisi - Valley Of The Kings - 1954 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In 1900, in Egypt, archaeologist Mark Brandon is asked by Ann Mercedes to find the tomb of Ra-Hotep but their quest is marred by intrigue, betrayal, murder and danger.

Google Çeviri - 1900'de Mısır'da arkeolog Mark Brandon, Ann Mercedes tarafından Ra-Hotep'in mezarını bulmasını istedi, ancak maceraları entrika, ihanet, cinayet ve tehlike yüzünden gölgelendi.






Firavunlar Mezarı - The Awakening - 1980 - DVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bram Stoker'ın The Jewel Of Seven Stars isimli eserinden uyarlanmıştır. Amerikalı bir arkeolog olan Matthew Corbeck, hamile eşiyle birlikte, uzun zamandır kayıp olan antik bir kraliçenin mezarını aramak için Mısırda bulunmaktadır. Mezarı bulup açtığı sırada karısı da doğumunu gerçekleştirir. Aradan yıllar geçmiş ve Matthew, İngiltere'de o gün doğmuş olan kızı ile birlikte yaşamaktadır. Üniversitede profösörlük yapan Matthew, yıllar önce Mısır'da bıraktığı lanet ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.






Fedailer Treni - Von Ryan's Express - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı esnasında, Almanlar İtalya'yı kontrol ederken İtalya'nın güneyinde bir Amerikan uçağı düşer, pilotu kurtulur ve İtalyan askerler tarafından içinde bolca ingiliz esirin de bulunduğu bir esir kampına getirilir. Pilot albay rütebesindedir ve en üst rütbeli subay olduğu için İngiliz binbaşının istememesine rağmen kural gereği kamptaki esir askerlerin komutasına geçer. İngiliz binbaşı sürekli kaçma planları yapmaktadır. Bir gece müttefiklerin 300 km yakınlarda bir yere çıkarma yaptıkları duyulunca kamtaki İtalyanların hepsi kaçar ve esir askerler serbest kalır. Tam kaçmak için plan yaparlarken işler tersine dönmeye başlar.






Erkekler Sarışınları Sever - Gentlemen Prefer Blondes - 1953 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lorelei ve Dorothy taşradan gelmiş iki genç ve güzel kızdır. Salon şarkıcılığı yapan bu iki genç kız dev bir transatlantikle Paris'e gitmek üzere yola çıkıyorlar. Tabi ki transatlantikteki bir çok zengin adam, bu "materyalist" kızların peşine düşüyor. Önce bir romandı, sonra sahneye uyarlandı en sonunda da Howard Hawks'ın sinema filmi oldu. Başarılı bir müzikal film.






Albino Timsah - Albino Alligator - 1996 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Polisin önemli suçlular sanıp düştüğü üç serseri kaçmaya çalışırken, kapanmak üzere olan bir bara girer ve içerideki çalışanlar ile beş müşteriyi rehin alırlar. Dışarısı tamamen polislerle kuşatıldıktan sonra barın içerisinde gerilimin giderek tırmandığı umutsuz bir bekleyiş başlar. Matt Damon, Garry Sinise, Faye Dunaway ve Viggo Mortensen'den oluşan rüya kadrosu ile nefes kesen bir gerilim.