S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Lady Chatterley'in Aşığı - Lady Chatterley's Lover - 1981 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1913 yılında, Connie Reid zengin Nottinhgam maden ocağı sahibi Sör Clifford Chatterley ile evlenir ancak evlendiği adam Büyük Savaş’tan yaralı halde ve tekerlekli sandalyede döner. Connie sadık bir kadındır ancak Clifford, hemşire olan Bayan Bolton’a kendini banyo yaptırmasını söyleyip bir de üstüne maden işinden kadını uzak tutunca, Connie kendini yabancılaşmış hisseder. Clifford’un mirasçı tutkusuna karşın, acizliği cinsel aktivite eksikliği olarak sonuçlanır ve Connie yakışıklı Oliver Mellors’a aşık olur. Kocasının oyuntutucusu olarak işe aldığı bu açıksözlü eski madenci, Connie’nin özlem duyduğu tutkuyu temsil etmektedir. Oliver’ın kulübesinde fiziksel ilişkide bulunurlar ama Bayan Bolton tarafından ortaya çıkarılıp ihanete uğrarlar. Şimdi Oliver’ın çocuğunu taşıyan Connie, şımartılmış ama sevgi olmayan bir ilişkide kocasının yanında mı kalacak yoksa aşık olduğu adamla belirsiz bir geleceğ yelken mi açacak buna karar vermelidir.






Karanlık Geçit - Dark Passage - 1947 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vincent Parry (Humphrey Bogart) işlemediği bir cinayetten dolayı hapse atılır. Suçsuzluğunu kanıtlamak için hapisten kaçar. Yüzünü plastik cerrahiyle değiştirir ve bu intikam yolunda, Vincent'ın suçsuz olduğundan emin olan Irene Jansen (Lauren Bacall) ona yardım edecektir.






Kanun Ve Nizam - Law And Order - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Frame Johnson already cleaned up Tombstone and hopes to settle down near Cottonwood. But a marshal's work is never done...

Google Çeviri - Çerçeve Johnson zaten Mezar taşını temizledi ve Cottonwood'un yakınında yerleşmeyi umuyor. Ama bir mareşalin eseri asla yapılmaz ...






Gençlerin Sevgilisi - Take Me Out To The Ball Game - 1949 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki ünlü yıldızı bir araya getiren eğlenceli bir film. Olaylar, bir beyzbol takımının (ve tabii genç, güzel kızların) çevresinde gelişiyor. Sinatra’dan birbirinden güzel şarkılar, Kelly’den danslar eşliğinde 1949 usulü bir gençlik filmi.






Beyin Nakli - The Terminal Man - 1974 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hoping to cure his violent seizures, a man agrees to a series of experimental microcomputers inserted into his brain but inadvertently discovers that violence now triggers a pleasurable response his brain.

Google Çeviri - Şiddet içeren nöbetlerini iyileştirmek isteyen bir adam, beynine yerleştirilen bir dizi deneysel mikrobilgisayarın kabul edilmesine karşın, şiddetin beyninin keyifli bir tepkisini tetiklediğini fark etmeden keşfeder.