S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Anlaşma - The Deal - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Tarih, kabul edilmiş yalanlar topluluğudur"-Napolyon Bonaparte... sözüyle başlıyor film. Dünyada petrol rezervleri tükenmekte, büyük ülkeler savaş dahil çeşitli çözümler aramaktadırlar. Rusya mafyası illegal petrol alışverişinde bulunmaktadır. Wall Street'te çalışan Tom Hanson, şirketinin Rusya mafyası ile petrol alışverişine girmesine aracılık ederken iş arkadaşı Abby'den hoşlanır; kendisine sinsice yaklaşan Anna'nın ise farklı planlar içinde olduğunu anladığında yaptıkları anlaşmanın hiç de masum olmadığının farkına varır.






Detonator 1 - Ölüm Treni - Death Train - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski Sovyet generali Konstantin Benin, Alman bilim adamı Dr.Karl Leitzig'e nükleer bir bomba yaptırır. Amacı, bu bombayı Irak'ın tam kalbine kadar sokmak ve Saddam Hüseyin'i vurmaktır. Amerikalı paralı asker Alex'den bombayı Irak'a giden bir trene yerleştirmesini ister. Alex, bir yük trenini kaçırır ve bombayı, içindekilerle birlikte rehin aldığı trene yerleştirir. Malcolm Philpott ise ölüm freni hedefine ulaşmadan önce, bombayı ele geçirip etkisiz hale getirmenin yollarını arar.






Detonator 2 - Casus Oyunu - Night Watch - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Acemice yapılan bir görev sonucu partneri öldürülen UNACO ajanı Mike, yeni bir göreve atanır. Renbrandt'ın ünlü ve çok değerli tablolarından biri olan "Night Watch" çalınmıştır. Bu tabloyu bulup geri getirmek Mike'ın görevidir.






Define Adasına Dönüş - Return To Treasure Island - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

There's something to be said for finishing what you've started. That's why the gentile Captain Long John Silver is heading back to Treasure Island to see if he can unearth the cache of riches buried there by his colleague...

Google Çeviri - Başlamış olduğun şeyi bitirdiğin için söylenecek bir şey var. Bu yüzden, nazik Yüzbaşı Long John Silver, meslektaşı tarafından orada gömülmüş zenginliklerin önbelleğini ortaya çıkarıp çıkarmayacağını görmek için Treasure Island'a dönüyor...






Cinnet - Frenzy - 1972 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gerilim filmlerinin en büyük ustası olarak kabul edilen Alfred Hitchcock'un 1972 tarihli filmi Cinnet, kurbanlarına tecavüz ettikten sonra onları öldüren sapık bir katilin terör estirdiği Londra'da geçiyor. Polisin uzun süre yanlış adamı kovaladığı Cinnet, usta yönetmenin izleyiciyi diken üstünde tuttuğu güçlü filmlerinden biri.Henüz filmin başında katille tanışan izleyici öykünün gelişimi boyunca polislerden bir adım önde olacak ve bunun bedelini de hiç eksilmeyen bir gerilimin yarattığı sinir harbiyle ödeyecektir! 






Ateş Böceği Herbie Yeniden - Herbie Rides Again - 1974 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alonzo Hawk o bölgedeki tüm evleri satın alarak büyük bir süpermarket kurmayı planlayan acımasız bir iş adamıdır. Çoğu evi satın alsa da, karşısında ev sahiplerinden biri olan Mrs.Steinmetz'ı bulur. Bayan Steinmetz, evini Hawk'a satmak istemez. Ancak Hawk yaptığı plana göre bu eve sahip olmak zorundadır ve bunu ne şekilde olursa olsun yapmayı düşünmektedir. O hain planlar kuradursun, Mrs. Steinmetz'ın yardımına akıllı ve üstün yetenekli bir Volkswagen olan Herbie koşacaktır.