S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Başarının Tatlı Kokusu - The Sweet Smell Of Success - 1957 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Walter Winchell tarzı sansasyonel bir köşe yazarı olan J.J. Hunsecker yazılarıyla birçok kişinin kaderini belirlemektedir. Hunsecker kızkardeşi Susan'a kur yapma cüretini gösteren caz gitaristi Steve'i hedef seçer. Birçok kişi tarafından bir başyapıt sayılan film, megaloman bir köşe yazarının kızkardeşi uğruna meslek ilkelerini hiçe saymasını anlatırken, medyaya yaman bir eleştiri getiriyor.






Şerefli Kahramanlar - Shenandoah - 1965 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Charlie Anderson, Virginia Shenandoah'ta bir çiftçidir. Birden kendisini ve ailesini iç savaşın ortasında bulur. Savaşın kendi savaşı olmadığına inandığı için savaşa dahil olmama kararı alır. Ancak "Kuzeyliler" en küçük oğlunu esir alınca işler değişir.






Yaylaların Fahişesi - Rancho Notorious - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Silvia Richards tarafından yazılmış "Gunsight Whitman" adlı kitaba dayalı bir Western. Vern Haskell bir soygun sırasında öldürülmüş nişanlısının intikamı peşinde...






Shalako - 1968 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sean Connery'yi bu sefer bir kovboy olarak görüyoruz ve ona seksi aktris Brigitte Bardot eşlik ediyor. Kötülere karşı bu ikilinin müthiş mücadelesi nefes kesiyor. Louis Lamour'dan oldukça standart bir Western. Arayıcı ve iz sürücü Shalako, Kızılderili ayaklanmasından dolayı tehlikede olan bir grup Avrupalı arayıcıyı kurtarmak zorundadır. 






Sevgili - The Lover - L'Amant - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1920’li yılların sonunda Hindiçin... Liseli bir Fransız kız, Mekong nehrindeki bir vapurda zengin bir Çinli ile tanışır ve onun birlikte yolculuk etme teklifini kabul eder. Sonrasinda genç kız, adamın garsoniyerine gidecek ve ilk aşkı orada yaşayacaktır. Irklar arası sürtüşmenin, para ve statü gibi değerlerin şekillendirdiği bu tutku dolu ilişki, çinli adam için ömür boyu unutulmayacak gerçek aşk anlamını taşıyacaktır. Ünlü yazar Marguerite Duras’ın Fransa’nın en önemli edebiyat ödülü Prix Goncourt’a layık görülen ve kendi yaşam öyküsünden izler taşıyan romanından, baş döndürücü güzellikte bir uyarlama.






Şeker Tabanca - Sugar Colt - 1966 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

In order to avenge a friend and to fulfill his last wish, Rocco has to find out what happened to an army corps that has mysteriously disappeared. He therefore puts on the disguise of a doctor and starts investigating in a somewhat uncomfortable town.

Google Çeviri - Arkadaşına intikamını almak için ve onun son arzusunu yerine getirmek amacıyla, Rocco gizemli bir şekilde kayboldu olan bir ordu kolordu ne olduğunu bulmak zorundadır. O nedenle bir doktorun kılık koyar ve biraz rahatsız edici bir kasabasında soruşturma başlar.