S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Üç Kağıtçılar - W.B. Blue And The Bean - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A trio of hapless bounty hunters are recruited by a shady bail bondsman to try to keep a witness in drug trial alive to testify.

Film Özeti - Şanssız kefalet avcısı tarafından, uyuşturucu davasında tanık tutmak için canli olarak üçlüler canlandırılıyor.






Trendeki Yabancı - Strangers On A Train - 1951 - BRRip - 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Babasından nefret eden bir adamla şans eseri trende karşılaşan ünlü bir tenisçinin trendeki macerasıyla başlayan filmde, trendeki şahıs tenisçinin hayatını gazete ve dergilerden bilmektedir ve karısıyla boşanmak istediğini okumuştur. Çapraz cinayet önerisinde bulunan yabancı, onun kendi babasını, kendisinin de onun karısını öldürmesini teklif eder. Trendeki yabancı bunu uygulamıştır fakat tenisçi yapmamıştır. Cinayete zorlanan tenisçinin hikayesi devam edecektir.






The Night They Raided Minsky's - 1968 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A naive Amish young woman runs away from her home in Pennsylvania to New York City where she hopes to act in religious stage plays but ends up performing in Burlesque theatre.

Google Çeviri - Saf olmayan Amish genç bir kadın Pennsylvania'daki evinden New York'a giderek burada dini sahne oyunları oynamayı umuyor ancak Burlesk tiyatrosunda performans gösteriyor.






Gurur Ve İhtiras - The Pride And The Passion - 1957 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1810 yılındaki İspanya Özgürlük Savaşı anlatılıyor. Napolyon’un İspanya’yı işgalinden sonra bir grup, Fransız askerlerine karşı mücadeleye girişip ülkelerini geri almaya çalışırlar.