S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Küçük Sezar - Little Caesar - 1931 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1929 Ekonomik bunalımı; Yirminci yüzyılın başından itibaren inanılmaz bir süratle kapitalistleşmeye başlayan ve adeta tepe noktasına ulaşan bir ekonominin büyük çöküşünü ifade etmektedir. Bu çöküş Amerika’nın gelişmiş serbest piyasa ekonomisine entegre olmuş tüm ülkeleri derinden etkilemiş dolaylı olarak da olsa ikinci dünya savaşına ön ayak olmuştur. Krizin yarattığı işsizlik, yoksulluk kısacası açlık muazzam boyutlara ulaşınca kanunsuz işlerde büyük bir patlama olmuştur. Özellikle kaçakçılık had sayfaya çıkmış, çıkar çatışmaları bugün gangster diye adlandırılan yapıyı oluşturmuştur. William Burnett’ın romanından uyarlanan Little Caesar yukarıda bahsettiğimiz dönem içinde geçen ve Caesar Enrico Bandelo (Bandello) adlı küçük bir gangsterin suç dünyasındaki hızlı yükselişini ve ani çöküşünü anlatmaktadır. 






Jericho Evleri - Jericho Mansions - 2003 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A murder in an old apartment building leads the superintendent to suspect everyone, and eventually himself, of the murder.

Google Çeviri - Eski bir apartmandaki bir cinayet, başkanın cinayetten herkesten ve eninde sonunda şüphelenmesine neden olur.






İki Arkadaş - Arrivano Joe E Margherito - 1974 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When a don who they were suppose to protect ends up dead, his bodyguard and bodyguard's friend must go under cover to escape the wrath of mob.

Google Çeviri - Korunması gereken bir donun öldüğü zaman, koruma görevlisi ve muhafız arkadaşı mafya gazabından kaçmak için altına girmelidir.