S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kara Ufuk - Stranded - Black Horizon - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Americans and Russians are stranded aboard a damaged space station. A rescue crew is sent from earth, including Carpenter (Michael Dudikoff) and Jack McKendrick (Hannes Jaenicke). When attempting to return to earth, the astronauts find that the reentry codes have been changed. While the astronauts are helpless and stranded, Jeffries (Ice-T) pursues a Russian man who knows the new codes.

Google Çeviri - Amerikalılar ve Ruslar hasarlı bir uzay istasyonunda kaldılar. Carpenter (Michael Dudikoff) ve Jack McKendrick (Hannes Jaenicke) de dahil olmak üzere dünyadan bir kurtarma ekibi gönderilir. Dünyaya dönmeye çalışırken, astronotlar, reentry kodlarının değiştirildiğini bulurlar. Astronotlar çaresiz ve mahvolmuşken, Jeffries (Ice-T) yeni kodları bilen bir Rus erkeği takip ediyor.



Hain - Malevolent - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lou Diamond Phillips'in başrolde olduğu başarılı bir Holywood gerilimi... Kendinden ve işindeki rutinden bezmiş bir polis olan dedektif Jack Lucas, yine sıradan bir soruşturma üzerindeyken seri cinayetlerle karşı karşıya olduğunu farkeder. Ancak bütün deliller seri katil zanlısı olarak kendisini işaret etmektedir. Komplonun izini sürerek zamana karşı müthiş bir yarışa başlar, suçsuzluğunu kanıtlamak ve gerçek katili bulmak için.



Gazap Günü - Day Of Wrath - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Acımasız İspanyol Engizisyonu sırasında, açgözlülük, işkence ve ölüm tüm kasabayı ele geçirmiştir. Düzenbazlık ve ihanete karşı savaş açan Ruy de Mendoza (Christopher Lambert) şimdi kılıcını gizli bir komployu ortaya çıkarmak için kaldırıyor. Gizem ve entrikalarla dolu büyülü bir hikaye.



Durdurucu Güç - Interceptor Force 2 - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In the not too distant future a new team of specially trained government soldiers called an Interception Team contend with the latest hostile alien encounter. When an alien scout ship crashes in eastern Russia, Sean Lambert and his elite force are dispatched to investigate. They come face-to-face with a seemingly invincible seven-foot tall, shape shifting foe hell-bent on blowing up a Russian nuclear power plant in an effort to destroy mankind through a nuclear winter. The stakes become personal when the alien discovers it was Lambert who killed its mate four years ago (Interceptor Force). A major battle ensues as the Interceptor Team look to save the Earth from alien annihilation.

Google Çeviri - Çok uzak olmayan bir gelecekte, özel eğitimli hükümet askerlerinden oluşan yeni bir ekip, en son düşmanca yabancı karşılaşma ile birlikte bir Müdahale Ekibi olarak adlandırdı. Bir yabancı keşif gemisi doğu Rusya'da çöktüğünde, Sean Lambert ve elit gücü soruşturmak için gönderilir. Nükleer bir kış boyunca insanlığı yok etmek için bir Rus nükleer santralini havaya uçururken, görünüşte yenilmez, yedi metrelik bir yükseklikte, şekil değiştiren düşmanlar ile yüz yüze geliyorlar. Yabancılar, dört yıl önce eşini öldüren Lambert (Keşif Gücü) olduğunu keşfedince, kazıklar kişisel hale gelir. Interceptor Team'in Dünya'yı uzaylı imhadan kurtarmak için baktığı büyük bir savaş.



Dick Ve Jane İş Başında - Fun With Dick And Jane - 2005 - WEB-DL 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dick Harper (Jim Carrey) çalıştığı şirketin iletişimden sorumlu başkan yardımcılığı görevine atandığı gün şirket iflas edince tüm ev ve iş hayatı altüst olur ve bunlarla başa çıkmak için hiç bilmediği yöntemler denemeye başlar.



Dick Ve Jane İş Başında - Fun With Dick And Jane - 2005 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dick Harper (Jim Carrey) çalıştığı şirketin iletişimden sorumlu başkan yardımcılığı görevine atandığı gün şirket iflas edince tüm ev ve iş hayatı altüst olur ve bunlarla başa çıkmak için hiç bilmediği yöntemler denemeye başlar.



Deja Vu - 2006 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika'nın bir şehrinde bombalı eylemden sonra meydana gelen patlamanın ardından kanıt toplaması için Carlin çağrılacaktır. Carlin bu iş yaparken insanların beyninin içerisinde deja vu'ların bilinmeyen şekilde çok güçlü olduğunu görecektir. Bu durum aslında yüzlerce masum insanın hayatta kalmasını sağlamak olasılığı taşır. Kısacası suçu işleyecek kişilerin beynine derin bir yolculuğa çıkarak olayları daha önceden tahmin edebilme yoludur.



Dehşet Tüneli - Creep - 2004 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kate ünlü bir Hollywood yıldızıyla tanışmak için yola çıkar fakat bindiği metro bir tünelde aniden durur ve onu mutsuz olaylar beklemektedir. Bir katilin pençesine düşer ve onu farelerle dolu bir yere kapatır. Bu katil öldürdüğü kurbanların etlerini farelere yedirmektedir. Bu tünelden çıkış var mı ?



Dayanma Noktası - All Hat - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ray, hapisten çıktığında çocukluğunun geçtiği kırsal alanların yapılaştığını görür. Bölgede yaşayan varlıklı biri tarım alanlarını ele geçirmeye ve bir dizi çiftliği satın almaya çalışmaktadır. Ray buna karşı koyar.



Adiyos Teksas - Texas Addio - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teksas'da bir kasaba şerifi olan Burt Sullivan yedi yaşındayken babasını öldüren Meksikalı çetebaşı Cisco Delgado'dan intikam almak için peşine düşer. Kardeşi Jim Sullivan'da abisini ikna ederek beraberinde gider. Karşı karşıya geldiklerinde ise hiç hesapta olmayan bir gerçekle yüzleşirler.