S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Katilin Busesi - Killer's Kiss - 1955 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir boksör ile dansçı bir kızın aşk öyküsünü kara film atmosferinde ele alan 'Killer's Kiss', iç içe geçen geri dönüşler ile anlatılan öykünün sağlam sinema dili hemen dikkati çeker. Boksör Dave Gordon, karşı evde oturan Gloria'nın bir adamla kavga edişine tanık olup, onu kurtarmaya niyetleniyor, bu insani çıkış, pek çok entrikayı, karanlık olayları ve tuhaf bir aşk ilişkisini beraberinde getiriyordu. Gloria, bir dans salonunda kiralık partnerdi. Patronunun ona duyduğu saplantılı aşk, Dave'nin hayatını tehlikeye sokuyordu. Son derece basit bir öyküye sahip 'Katilin Öpücüğü' ama Kubrick'in görsel zekasıyla etkileyici ve alışılmadık bir çehreye bürünmüştür. Gloria'nın ailesine dair anıları anlattığı geri dönüş sahnesi filmin en beğenilen bölümlerinden biri oldu. Ailesi uğruna kariyerini feda eden ablasının intiharını anlatan genç kızın sesi üzerine, sadece sahnede bale figürleri sergileyen ablasının görüntüleri döşenmişti.






İkiz Kan - Double Impact - 1991 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jean Claude Van Damme'ın başrolde oynadığı bir film. Karatede siyah kuşak sahibi ve aynı zamanda klasik bale eğitimi almış olan Van Damme'ın filmin yönetmeni Sheldon Rich ile birlikte kaleme aldığı İkiz Kan, oyuncunun rol aldığı filmlere özgü intikam temasını içinde barındırıyor. Film, ailelerinin öldürülüşü ile birbirlerinden habersiz ve ayrı dünyalarda şekillenen tek yumurta ikizi iki kardeşin intikam hırsı ile kesişen yollarını konu alıyor.






Gladyatör - Gladiator - 1992 - WEBRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Film yasadışı yeraltı boks dünyasında kapana kısılmış iki gencin hikayesini anlatıyor. Dövüşçülerden biri babasının kumar borçlarını ödeyebilmek için dövüşürken, diğeri de gettodan kurtulabilmek için para kazanmaya çalışır. Dövüş organizatörü tarafından istismar edilen bu iki genç zamanla arkadaş olurlar.






Gia - 1998 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika'nın ilk süper top modeli Gia Marie Carangi'nin hayatını anlatan bir film. Başrol Angeline Jolie'nin. Angelina Jolie 1998 yılında Gia adlı filmde ünlü top modeli canladırmış ve aynı yıl bu performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Altın Küre almıştır. Jolie bir ropörtajında, "canlandırırken kendime en yakın hissettiğim rol Gia'dır" demiştir. Carangi, sinemada daha önce de örneklerini gördüğümüz, çok zor bir çocukluk dönemi geçiren, genç yaşta meşhur olan karakterlerden biri. Genç kadın şöhretin baskısına dayanamıyor, uyuşturucu kullanmaya başlıyor. Filmde Jolie'nin performansına, Gia'nın lezbiyen sevgilisi Linda'yı oynayan, Lost dizisinden tanıdığımız Elizabeth Mitchell da aynı derecede başarılı bir oyunla karşılık veriyor. Oyuncular arasında Faye Dunaway de var.