S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kabus - Stendhal Sendromu - La Sindrome Di Stendhal - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ruh sağlığı bozuk bir seri katilin muzdarip olduğu hastalığın adı Stendhal Sendromu olarak tanımlanmaktadır. Bu hastalığın pençesindeki karakter, baş dönmeleri ve halüsinasyonlar görmektedir. Ayrıca birilerini öldürmeden önce de tecavüze soyunur. Onun peşinde dolanan dedektif Anna Manni’nin işi oldukça zordur. Anna’nın Floransa’nın meşhur Uffizi müzesinde bu sapık tarafından tuzağa düşürülür. Anna hayatta kalırken ve yaşayacağı dönüşümler onu, tedirginlikle karışık bir hayranlıkla izleyeceğiniz sahneler boyunca ayakta tutacak.



Çılgın Kaçış - Running Wild - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir adam, anneleri ölen iki leopar yavrusunu kurtarır. Genç ve güzel bir kadın da onun bu çabasını dünyaya duyurmaya karar verir. Önde, bu öykü, fonda ise hayvanseverlik ve nefis doğa görüntüleri var. Film, gerçek bir öyküyü anlatıyor.



Çapkın Aşık - Fanfan La Tulipe - 1952 - HDTVRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

18. Yüzyıl Fransa'sında, gözüpek ve macera düşkünü Fanfan, aşık olduğu güzel Adeline'in gözüne girmek için orduya yazılır. Çünkü orduya kayıt yapan çavuş Adeline'in babasıdır. Genç maceracı, yolda Kral 14. Louis'nin metresi olan Madame de Pompadour ile kralın kızı Henriette'i haydutların elinden kurtarır. Bunu kaderin bir cilvesi sayan Fanfan, olayların üstüne giderek kendisini tarihi bir komplonun içine atar. Yolun sonunda, hep peşinde koştuğu parıltılı bir zafer ve beklenmedik bir aşk onu beklemektedir. 1700'lerin eli kılıçlı, şarap ve kadın düşkünü maceracısı Fanfan La Tulipe, bir çok halk şarkısının da kahramanıdır.



Canlı Kalkan - The Human Shield - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1985 Yılında Irak'ta, ABD'den gelen görevli Kaptan Doug Matthews, Irak askerlerini İranlılar'a karşı eğitmekle sorumlu bölümün başına getirilir. Bu yeni bölüme gelirken, yolda katledilmiş bir Kürt köyünden geçen Kaptan, bunun sorumlusu olan Iraklı Kolonel Dalal'a karşı çıkar. Dalal, Kaptan'ı üstlerine şikayet edeceğini söyler ve aralarında bir çatışma başlar.



Büyük Bela - Trouble In Mind - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rain City, yolsuzlukların had safhada olduğu bir şehirdir. Güzel Georgia ve sevgilisi Coop, şehre geldikten sonra eski polis olan Hawk'ın Georgia'ya aşık olması kirli işlere karışan Coop'un yaşamını tümden etkiler.