S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Katil Evlat - Silahşörün Sonu - Gunman's Walk - 1958 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güçlü bir çiftlik sahibinin oğlu olan Ed, kibirli ve öfke dolu bir gençtir. Babası, onun işlediği suçları, parasını ve nüfuzunu kullanarak örtmeye çalışmaktadır.






Frankenstein İş Başında - Roger Corman's Frankenstein Unbound - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kült yönetmen Roger Corman’ın, şimdilik son filmi olan yapım, geliştirdiği makineyle 2031’den 1817 yılına giden bir bilim adamının, Dr. Frankenstein’la karşılaşmasını konu alıyor.






Kaset - Tape - 2001 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Üç eski lise arkadışının birbirleriyle görüşmelerinden 10 yıl sonra bir motel odasında tekrar buluşmaları ve geçmişleriyle yüzleşmeleri üzerine bir film.Bu buluşma Vince'in konuşmaları kaydetmek için yanında bir kaset getirmesiyle hiç umulmadık bir yöne doğru ilerleyecektir.






Maymun Jack 1 - MVP Most Valuable Primate - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dr. Kendall, Jack adındaki üç yaşındaki şempanzeye işaret dilini öğretmiştir. Ancak araştırma sponsoru Dr. Peabody, Jack’in hızlı aşama kaydedemediğini bahane ederek onu bir medikal araştırma laboratuvarına satar. Bu arada Jack yanlışlıkla Kanada’ya nakledilerek kaybolur ve burada Tara ile karşılaşır. Kısa süre sonra Jack, Tara’nın kardeşi Steven ile hokey oynamaya başlar.






Maymun Jack 2 - MVP Most Vertical Primate - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

MVP 2 opens with the lovable Jack being ousted from his hockey team, the Seattle Simians, and having to hit the road after being falsely accused of league misconduct. Jack ends up in the city, where he's befriended by Ben, a homeless skateboarder, and Ollie, a skate shop owner. Jack proves to be as adept at mastering the half-pipe as he does at delivering a slap shot, and before long, he and Ben are crashing amateur skateboarder competitions all over the country.

Google Çeviri - MVP 2, hokey takımından Seattle Simians'tan atılan sevimli Jack ile yanlışlıkla lig yanlış yönlendirmesiyle suçlanarak yola çıkmak zorunda kaldı. Jack, evsiz bir kaykayçı olan Ben'le ve bir paten dükkanı sahibi olan Ollie ile arkadaşlaştığı şehirde sona eriyor. Jack, bir tokat atışını gerçekleştirirken olduğu gibi yarım boruyu ustalıkla hazırlamakta başarılı olduğunu kanıtlıyor ve kısa süre önce kendisi ve Ben, ülkenin dört bir yanındaki amatör kaykaycı yarışmalarını çökertiyor.






Maymun Jack 3 - MXP Most Xtreme Primate - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The third installment in the series of films that began with 2000's MVP: Most Valuable Primate finds the athletically inclined chimp Jack taking to the slopes. After hooking up with some kids in Colorado, the charming chimp is soon tearing up the mountainside on a snowboard.

Google Çeviri - 2000'in MVP'siyle başlayan dizi filmdeki üçüncü taksit: En Değerli Primate, atletik eğimli şempanzeyi yamaçlara götürüyor. Colorado'daki bazı çocuklarla çakıştıktan sonra büyüleyici şempanze yakında dağ kayağını bir snowboard'da yırtıyor.






Sihirli Kılıç - The Magic Sword - 1962 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The son of a sorceress, armed with weapons, armour and six magically summoned knights, embarks on a quest to save a princess from a vengeful wizard.

Google Çeviri - Silah, zırh ve altı sihirli çağrılmış şövalyelerle silahlanmış bir büyücü oğlu, intikamcı bir sihirbazdan bir prensesi kurtarmak için harekete geçer.






Genç Bekar Bayan Aranıyor - Single White Female - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erkek arkadaşı ile bazı problemler yaşayan Allie, aldatıldığından şüphelenince ayrılık kararı alır. Yalnız yaşamak istemeyen genç kadın, sorunlarını atlatana kadar bir ev arkadaşı bulmanın kendisi için daha faydalı olacağına kanaat getir. Gazete ilanlarına cevap verenler arasında sadece Hedy isimli içe kapanık bir kızdan hoşlanır. Başlangıçta Allie'nin hep yanında ve ona yardımcı olan Hedy'nin davranışları zamanla değişmeye başlar. Küçükken ikiz kardeşinin ölümüne sebep olan genç kız, Allie'yi saplantı haline getirmiştir. Bu uğurda cinayet bile işlemeye hazırdır.






Arizona Haydutları - Robbers Roost - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jim Tex Wall, karısını tecavüz edip öldüren bir çetenin, son üç üyesini bulup intikam almak üzere yollara düşer. Arayışını sürdürdüğü sırada karşılaştığı, Hank Hays yönetimindeki sığır hırsızlığı yapan bir çeteye katılır. Çete ile birlikte hareket eden Jim, asıl hedefine de adım adım yaklaşmaktadır.






Gelinin Babası 2 - Father Of The Bride 2 - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sıcak, duygusal bir aile komedisi. Kızlarını evlendirdikten sonra farklı bir hayat yaşamaya doğru giden bir aile, torunları olacağını öğrenir. Ancak olaylar bu kadarla bitmez, dede ve büyükanne olmak üzere olan çift bir de bebek beklemektedir. Hem kızı hem de karısı bebek bekleren Steve Martin'de döktürüyor.






Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası - Willy Wonka The Chocolate Factory - 1971 - Bluray 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Roald Dahl'ın kendi kitabı Charlie'nin Çikolata Fabrikası'ndan senaryolaştırdığı film... Charlie, zengin ailelerin şımarık çocukları ile birlikte Willy Wonka'nın çikolata fabrikasını gezmeye hak kazanır. Yolculuk esnasında sayıları gittikçe azalır. Bu bir geziden çok aslında bir sınavdır.






Ödül Avcısı - Bounty Hunters - 1996 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jersey Bellini is a bounty hunter who forms an uneasy partnership with a rival to capture a fugitive. But the hunters soon discover that the crook is also the man the mob most wants dead! Ready to battle anyone in their way, these hard-hitting Bounty Hunters won't quit until they've brought in their man... and brought down the mob!

Google Çeviri - Jersey Bellini, kaçak yakalamak için rakibiyle tedirgin bir ortaklık kuran bir lütuf avcısı. Ancak avcılar kısa sürede, sahtekarların mafyanın en çok öldürmek istediği adam olduğunu keşfederler! Herkes yolunda savaşmaya hazır, bu zorlu Bounty Hunters adamlarını getirene ... ve mafyayı indirecek kadar vazgeçmeyecektir!






Medusa's Child - 1997 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fuming over the departure of his wife Vivian and the cutting of his research funding, crazy nuclear scientist Rogers Henry constructs Medusa, a thermonuclear bomb capable of generating a continent-sized electro-magnetic pulse; such EMP could effectively destroy a computer-based society. He dupes Vivian into bringing it to the Pentagon to exact his final revenge on the government, rigging it so it will explode before its count-down if Vivian's pacemaker isn't within fifteen feet of it. Medusa arms itself in the air aboard Scott Nash's 737 cargo plane, and with Hurricane Sigrid about to hit the coast, nobody wants to let them land. Based on the novel by John J. Nance.

Google Çeviri - Karısı Vivian'dan ayrılmak ve araştırma finansmanını kesmekten öfkelenen deli nükleer bilim adamı Rogers Henry, kıtasal boyutta bir elektromanyetik nabız üretebilen bir termonükleer bomba olan Medusa'yı kuruyor; ÇYP, bilgisayar temelli bir toplumu etkili bir şekilde yok edebilir. Vivian'ı, hükümete olan son intikamını kesinleştirmek için Pentagon'a getirip onu Vivian'ın kalp pilleri on beş fitin içinde değilse geri sayımdan önce patlayacak şekilde parçalamaya zorluyor. Medusa, Scott Nash'in 737 kargo uçağında gemide havada silahlarken, Sigrid kasırgası ile kıyı şeridinde olmak üzere kimse onları karaya çıkarmak istiyor. John J. Nance'ın romanından uyarlanmıştır.






Gelinin Babası - Father Of The Bride - 1950 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Biricik kızının büyüdüğünün farkına varmak istemeyen, onu hala bir çocukmuş gibi gören, onu çok seven ve ona güzel bir düğün yapmak isteyen zor bir baba...






Efsane - The Legend - 1993 - BDRip 576p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

This Hong Kong martial-arts extravaganza tells of evil emperors and true love. The secret Red Lotus Flower Society is committed to the overthrow of the evil Manchu Emperor and his minions. One of his Governors is sent on a mission to retrieve a list of members of that secret society. Meanwhile, Canton kung fu practitioner Fong Sai-Yuk falls in love with the beautiful daughter of a rich merchant, recently moved to Canton. Her father, in an attempt to gain influence in the region and thus improve his business, offers his daughter in marriage to the winner of a kung-fu contest. Some interesting gender role-reversals take place during a 'comedy of errors.'

Google Çeviri - Bu Hong Kong dövüş sanatları şaşkınlığı, kötü imparatorlardan ve gerçek aşktan bahsediyor. Gizli Kırmızı Lotus Çiçek Toplumu, kötü Mançu İmparatoru'nun ve onun kölelerinin devrilmesini taahhüt eder. Valilerinden biri o gizli toplum üyelerinin bir listesini almak için bir görev gönderildi. Bu arada, Kanton kung fu uygulayıcısı Fong Sai-Yuk zengin bir tüccarın güzel kızı ile aşık oluyor ve yakın zamanda Kanton'a taşınmıştı. Babası, bölgede nüfuz sahibi olmaya ve böylece işini geliştirmeye çalışarak kızı evlilik içinde bir kung-fu yarışmasının galibi olarak öneriyor. Bazı ilginç toplumsal cinsiyet rolleri, 'hataların komedisi' sırasında gerçekleşir.