S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Seri Katilin Anatomisi - Behind The Mask The Rise Of Leslie Vernon - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Öyle bir dünya düşünün ki Myers, Krueger ve Voorhees popüler korku ikonları değil, gerçek seri katiller. İşte böylesi bir dünyada iki kameraman ve bir sunucudan oluşan bir belgesel çekim ekibi yaptıkları anlaşma neticesinde Myers, Krueger ya da Voorhees gibi örneklerinden beslenen Leslie Vernon isimli yeni bir anti-kahramanın doğacağı geceyi ve öncesindeki bütün hazırlıkları filme çekmek için Glen Echo isimli kasabaya gelir. Leslie Vernon ile tanışan ekip kısa zamanda kaynaşır. Vernon onlara işin nasıl yapıldığı, malum gece öncesinde nasıl hazırlanıldığı ve kurbanların olay gecesi nasıl davranacakları ile ilgili ayrıntılı detaylar anlatır. Vernon uzun uğraşlar ve takipler sonucu kurbanlarını seçmiştir. Seçtiği sekiz kişilik grup içinden bakire olduğunu düşündüğü Kelly’yi final kızı olarak seçer. Olay gecesine kadar herşey yolunda gidiyormuş gibi görünürken ilk cinayet sonrasında çekim ekibi, başta sunucu Taylor olmak üzere, içindeki bulundukları durumu sorgulamaya başlar ve bu işi yapmaktan vazgeçerler. Vernon onlara bir an önce olay yerinden uzaklaşmaları için izin verir. Ama Taylor ve ekibi geride kalan gençleri uyarmaya ve hatta mümkünse kurtarmaya niyetlenir. Bir süre sonra farkına varırlar ki artık kendileri de bir slasher filmi içine hapsolmuş kurban adaylarından başkası değildirler.



Bölgeyi Öldürün - Kill Zone - 2005 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mesleğinin sonuna gelmiş yaşlı detektif Chan acımasız suç örgütü lideri Po tarafından öldürülen bir tanığın kızını himayesine alır. Cinayet masası departmanının başına bir yakın döğüş ustası Ma getirilince Chan mesleği bırakmak zorunda kalır.



Dört Teksaslı - 4 For Texas - 1963 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Sinatra ve Dean Martin’in ortaklaşa bir kumarhane açtıkları komedi türünde bir Western.



Anarşist Avcısı - The Trident Force - 1989 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film özeti bulunamadı...



Savaş Kurdu - Born To Fight - 1989 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Super tough Vietnam Veteran Sam Woods (Huff) is a survivor of a vicious prison camp where he was brutally and painfully tortured before finally managing to escape. When Wood returned to rescue his friends, he found that they were already dead. Some time later a woman named Maryline Kane (Stavin) offers him a tremendous amount of money if he will accompany her back to the area where the prison camp was to do interviews for a documentary story. It all turns out to be a lie her father is now a prisoner of that same camp where Wood was tortured, and she knows that only a man like Wood can help set him free. Sam adopt a proposal, but then situation came out to be much more complicated, because the camp is now run by an old nemesis Duan Loc (Pochath).

Google Çeviri - Süper sert Vietnam Veteran Sam Woods (Huff) acımasızca ve acımasızca işkence gördüğü acımasızca cezaevinden kurtuldu. Wood arkadaşlarını kurtarmak için geri döndüğünde, çoktan öldüğünü fark etti. Bir süre sonra, Maryline Kane (Stavin) adlı bir kadın, ona, hapishane kampının bir belgesel öyküsü için röportaj yapmak olduğu bölgeye geri dönmesi durumunda ona büyük miktarda para teklif ediyor. Her şey bir yalan olduğu ortaya çıktı ve babası şimdi Wood'un işkence gördüğü aynı kampın bir esiri, ve Wood gibi sadece bir adamın onu serbest bırakmasına yardımcı olabileceğini biliyor. Sam bir öneriyi kabul etti, ama sonra durum çok daha karmaşık hale geldi, çünkü kamp şimdi eski bir düşmanı Duan Loc (Pochath) tarafından yönetiliyor.



Savaş Tacirleri - Merchants Of War - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The heroes are best friends and commandos sent on a covert mission by the CIA. The mission is a success, but the two incur the wrath of the world's most feared terrorist, a fanatical Islamic, when they set out to do one last mission.

Google Çeviri - Kahramanlar, CIA tarafından gizli bir göreve gönderilen en iyi arkadaşlar ve komandolardır. Görev bir başarıdır, ancak ikisi son bir görevi yapmak üzere yola çıktıklarında, dünyanın en korkulan terörist fanatik İslamcılarının gazabına maruz kalırlar.