S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Aşk Şarkısı - A Love Song For Bobby Long - 2004 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Annesinin ölümü üzerine New Orleans'a geri dönen Purslane Hominy Will (Scarlett Johansson), annesinin evini satma düşüncesindedir fakat evde iki davetsiz misafir vardır, eski edebiyat profesörü Bobby Long (John Travolta) koruduğu bir genç Lawson Pines (Gabriel Match). Yıllar önce hayatı ıskalamış olan bu ikilinin tüm vakitleri, harebe olmuş bu evde geçmektedir; bir de Lawson, Bobby'in hayatı üzerine roman yazmaktadır. Pursy'nin eve gelmesiyle ilişkileri en başta biraz gergin başlar fakat zaman geçtikçe aralarındaki ilişki dostane bir ortama dönüşür.






Gel Sevişelim - Let's Make Love -1960 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Milyoner Jean-Marc Clement, kendisi hakkında Broadway'de bir müzikal hazırlandığını öğreniyor. Ancak bu müzikal onu onore etmekten çok "ti"ye alan bir müzikal. Clement kızgın bir şekilde tiyatroya geliyor ve Amanda'yı (Marilyn Monroe) görünce birden yumuşuyor. Müzikaldeki baş kadın oyuncu olan Amanda'dan büyülenen Clement'i oyunun yönetmeni birden müzikalin başrol oyuncusu yapınca durumlar iyice karışıyor. Clement, Amanda'ya daha yakın olabilmek için rolü kabul ediyor. Marilyn Monroe'nun ölmeden kısa bir süre önce çekilen film efsanenin son filmi olduğu için ayrı bir öneme sahiptir.






Kazalar - Accidents - 1989 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir bilim adamı, projesinin gizlice ordu tarafından ele geçirildiğini öğrenince, iş arkadaşları birer birer tuhaf kazalara kurban gitmeye başlar.






Günahkar - The Unholy - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New Orleans'ta Katolik Kilisesi Rahiplerini korkunç şekilde öldüren bir dizi cinayet işlenir. Piskoposluk, Peder Michael güçlü İblis, Daesidarius, ya da kutsal olmayan olarak ta bilinen iblisle mücadele etmeye çağırır. Pederin bundan haberi yoktur ve inancı neredeyse kırılma noktasındadır. Kutsal olmayan olarak adlandırılan iblis, Peder Michael baştan çıkarmak için şaşırtıcı derecede güzellikte kadın kılığına bürünür. Peder Michael öğrenir ki günah eyleminde günah işleyen kişinin ruhu cehenneme gönderilir ve lanetli bu sayede dünyada kalır. Rahip artık nefsine hakim olmalı ve bu iblisle mücadele etmelidir.






Mary Shelley's Frankenstein - 1994 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Öğrencilik hayatında son derece başarılı ve parlak bir tıp öğrencisi olan Victor Frankenstein, üstün bir eğitim sonrasında mezun olmuştur. Şimdilerde bu başarısını insan cesetlerinin çeşitli parçalarını biraraya getirip yeni bir canlı yaratmak için kullanan Frankenstein, başarıya ulaşır. Ancak ortaya çıkan yaratık gerçek anlamda ürkütücü ve dehşet vericidir. Frankenstein’ın efsanevi yaratığı, Christopher Lee’den sonra bu kez de Robert De Niro ile hayat buluyor.






Sas Komandoları - Who Dares Wins - 1982 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük Britanya hükümeti adına çalışmakta olan bir gizli ajan öldürülünce işin sorumluluğu radikal bir anti nükleer grup tarafından üstlenilir. Özel komando birliği olan SAS üyesi Skellen göreve çağırılıp bu gruba gizlice girerek onların terörist hareketlerine son vermesi emredilir. Ancak bu terörist grup Amerikan Büyükelçiliği'ni basıp ele geçirince işler değişir. Binada mahsur kalan Skellen, tüm hünerini kullanarak hem kendini belli etmemeli hem de binaya baskın yapacak arkadaşlarına gereken bilgileri vererek onları yönlendirmelidir. Bu tür operasyonlarda başarılarıyla ünlü bu özel ekip, hiç de kolay olmayan bir durumdadır ve tüm güçlerini kullanarak tutsak alınan yüksek rütbeli yetkilileri kurtarmak zorundadırlar.






Shaolin Tapınağı Avcıları - Raiders Of The Shaolin Temple - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The Wu Tang seek to destroy the Shaolin Temple. The monks of Shaolin pin their hopes on a lone disciple to hold back the Wu horde. Training him are various teachers, including two crippled masters.

Google Çeviri - Wu Tang Shaolin Tapınağı imha etmeyi amaçlamaktadır. Shaolin rahipleri Wu kalabalık geri tutmak için yalnız bir mürit umutlarını pin. Onu eğitmek iki sakat ustaları da dahil olmak üzere çeşitli öğretmenler vardır.






Shaolin Tapınağı - The Shaolin Temple - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jet Li bilindiği üzere günümüz kung fu efsanelerinin başında gelenlerdendir. Evden küçükken kaçar ve perişan bir haldeyken rahipler tarafından bulunup tapınakda eğitime alınır. Zorlu bir eğitim süresi geçtikden sonra rahiplerin bile kıskandığı bir kung fu ustası olmayı başarır. Şimdi tek amacı vardır amcası ve babasını öldürenleri bulmak.






Shaolin Tapınağı - Shaolin Temple 2 Kids From Shaolin - 1984 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Two rivaling families live on opposite sides of a river. One of them practices Shaolin kung fu and has only sons, while the other has only daughters and practices the Wu-Tang sword. The father of the Wu-Tang family is so paranoid about the Shaolin kids stealing his sword style (besides, he wants a son to teach it to, and the closest thing he has is a lesbian daughter) that he is taken off guard when some real bad guys come along to kill his family, but the Shaolin family helps them out. All the while, everyone is desperately trying to get the lesbian girl to marry Jet Li.

Google Çeviri - İki rakip ailelerin bir nehrin karşı tarafında yaşıyor. Diğer yalnızca kız vardır ve Wu-Tang kılıcı uygulamaları Bunlardan biri, Shaolin kung fu uygulayan ve sadece oğlu vardır. Wu-Tang ailesinin babası nöbet sırasında bazı çıkarmış olduğu kılıcı tarzı (yanında o bunu öğretmek için bir oğul istiyor, ve onu en yakın olan lezbiyen kızı) çalarak Shaolin çocuklar hakkında bu kadar paranoyak gerçek kötü adamlar ailesini öldürmek için gelip, ama Shaolin ailesi onları yardımcı olur. Bu arada, herkes umutsuzca Jet Li evlenmek lezbiyen kız almaya çalışıyor.