S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Unutulmaz Titanlar - Remember The Titans - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Herman Boone bir Amerikan futbolu koçudur. 1970'lerin Virgina'sında ırkçılık hakimdir. Oldukça ırkçı yönelimlerin olduğu bir Amerikan futbol takımı da koç aramaktadır. Bu lise takımı da kimlik sorunları yaşayan ve ırkçı tavırları olan oyunculardan kuruludur. Siyahi bir koç olan Herman Boone'un başa gelmesi, bütün bu kişilik bunalımlarının kökenine inecek ve insanların karakterlerini sorgulatacaktır.







Özgürlük Çığlığı - Cry Freedom - 1987 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Film, siyahi eylemci Stephen Biko ve onun mesajını tüm dünyaya duyurmak uğruna hayatını tehlikeye atan beyaz liberal bir gazetecinin gerilim dolu hikayesini anlatıyor. Biko'nun gözünden Güney Afrika gerçeğini öğrenen editör, arkadaşının polis baskısıyla susturulduğunu öğrenir. Biko'nun mesajına karşı sessiz kalmak istemeyen editör tehlikeli bir görev üstlenir ve dünyaya cesaret vermek adına Biko'nun unutulmaz hikayesini anlatmaya karar verir.






Oyunun Galibi - He Got Game - 1998 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Spike Lee’nin "He Got Game"i dramatik kurgulu sağlam bir spor filmi. Altı yıldır cezaevinde olan Jake şartlı tahliyeyle salıverilir. Ancak serbest bırakılmasında rolü olan kişi, son derece yetenekli bir basketbol oyuncusu olan oğlu Jesus’la konuşmasını ve Vali’nin mezun olduğu Big State Üniversitesi’ne girmesi için ikna etmesini ister. Denzel Washington ile yıldız basketbolcu Ray Allen’in baba-oğulu oynadıkları film, basketbolseverlerin büyük keyif alacakları bir yapım.






Mavi Elbiseli Şeytan - Devil In A Blue Dress - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yarı Afrika yarı Amerikan kökenli bir 2. Dünya Savaşı gazisi olan Ezekiel Rawlins (Denzel Washington) iş aramaktadır. Bir arkadaşının barında beyaz bir adamla tanışır. Bu adam, Los Angeles'ta siyahların mahallesinde saklanan beyaz bir kadını aramaktadır. Kadın bulunduğunda, şehrin en zenginlerinden biri olan Todd Carter'ın (Terry Kinney) eşi olacaktır. Bu işlere bulaşan gazi, kendini bir anda tehlikeli işlerin arasında bulur.






Malcolm X - 1992 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan tarihinin en önemli insan hakları savunucularından ve siyahi liderlerinden biri olan Malcolm X’in hayatı, Spike Lee’nin yaratıcı bakış açısı ile beyazperdeye aktarılıyor. Daha önce Broadway’de tarihi lideri canlandırmış olan Denzel Washington’un dikkate değer oyunculuğu ile Malcolm X’in hikayesi sıradan bir biyografi olmaktan çok, bir insanın hayatında devrim yapıp kendini gerçekleştirmesi şeklinde, dönemlere bölünerek anlatılmış. Babası Ku Klux Klan tarafından öldürülen Malcolm, çağdaşı bir çok zenci gibi umutsuz ve zor bir çocukluk geçirir. Neticesinde hayatı günlük yaşayan hedonist bir hırsıza dönüşür. Sonunda hapise girdiğinde İslam öğretisi kendisini yeniden tanımlamasına yardımcı olur. Burada dahil olduğu toplulukta kendini bulur ve yükselmeye başlar. Hapisten çıkınca Malcolm, adeta bir mesih işlevi yüklenir ve kendilerini birer suçlu yapan toplumsal adaletsizliğe başkaldırır.






Kuşatma - The Siege - 1998 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

FBI ajanı Anthony Hubbard ve çalışma arkadaşı Frank Haddad yolcu dolu bir otobüsün içerisinde patlayıcı mühimmat bulunduğu ihbarıyla harekete geçerler. Kısa zaman içerisinde bombanın sahte olduğu ortaya çıkar ancak şüpheler dağılmaz. Sürekli tehdit içeren uyarılara maruz kalan FBI, yakın zaman içerisinde içinde bomba bulunan bir başka otobüsün gerçekten patlamasıyla durumun ciddiyetini kavrar. Hem ülke tarihinin hem de dünya tarihinin kaderini değiştirebilecek güce sahip olan bir terörist saldırısı tüm dünyayı alarma geçirir. New York şehrinin en önemli mevkilerine düzenlenen bu yıkıcı saldırılar durdurulabilecek midir?






Kurşun Yağmuru - Ricochet - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde, sokaklarda görevli polisken bir suçluyu alt etmesi sayesinde meslek hayatında hızlı yükselişler yaşayan ve o suçlunun hapisten kaçmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. Acemi bir polis olan Nick, Blake adındaki bir manyak katili yakalayınca hayatı bir anda değişir ve önemli davalarda görev almaya başlar. Ancak hapse giren Blake, devamlı içinde büyüttüğü kin duygularıyla hapisten kaçar. Bir plan yaparak sahte ölüm sahnesi hazırlar ve olaya Nick’in kendisini öldürdüğü süsü verir. Daha çok görselliğe sığınan, şok etkisi yaratacak sahnelerle yüklü filmde, sözünü ettiğimiz bu özelliklerin hepsi final sahnesinde bir arada veriliyor.






Kraliçe Ve Ülkem Adına - For Queen And Country - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Kraliçe Ve Ülkem Adına", bir hayal kırıklığı hikayesini beyazperde'ye aktarıyor... Reuben James, ülkesi için hayatını cesurca tehlikeye atarken, vatanına geri döndüğünde dışlanmakla yüz yüze kalacağını tahmin etmiyordu. Bir savaş kahramanıydı James... Aradan tam sekiz yıl geçmiş ve artık vatani görevini tamamlayıp eve döndüğünde, eski mahallesinin suç, uyuşturucu ve yolsuzlukla çevrildiğini görünce düş kırıklığına uğrar. Ülkesi tarafından ihanete uğradığını düşünen, iş bulmakta zorlanan Reuben, duygusal açıdan patlamaya hazır bir saatli bombaya dönüşür. En iyi arkadaşı gözlerinin önünde vahşice öldürüldüğünde ise adaleti tek başına sağlamak isteyen silahlı bir zalime döner.






Denizde İsyan - Crimson Tide - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tony Scott’ın favori oyuncusu Denzel Washington ile yollarının ilk kesiştiği film olan Crimson Tide, Scott’ın daha önce denemediği bir türde kendini kanıtlamasını sağladı. 90 Yıllarında bolca çekilen denizaltı filmlerinden biriymiş gibi görünse de, Crimson Tide Scott’ın aksiyon ve gerilim yeteneğini dar alanda bile gösterebilmesi sayesinde, benzerlerinden ayrılıyor. Soğuk Savaş sonrası dönemde geçen hikaye, Rus asiler ile Amerikalı denizciler arasında çıkan nükleer füze krizini konu alıyor. Başrollerdeki Gene Hackman ile Denzel Washington’ın yanı sıra, yan rollerde ise birbirinden popüler aktörler çıkıyor karşımıza.






Ateş Altında Cesaret - Courage Under Fire - 1996 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kurtarma helikopterinin pilotu olan Kaptan Karen Walden, kum fırtınasında helikopteri düştükten ve helikopter ekibi kurtarıldıktan hemen sonra ölür. İlk önce düşen helikopterin ekibini kurtarışının takdire değer olduğu, daha sonra da helikopteri düştükten sonra Iraklıları püskürtmek için ekibini bir arada tuttuğu sanılır. Kum fırtınasındaki kendi kötü hatıraları ile uğraşan Yarbay Serling, durumu araştırmakla ve Walden’ın ailesine onur madalyasını vermekle görevlendirilir. Ancak, ekibinden ve bölgedeki askerlerden elde ettiği çelişen ifadeler, Walden’ın gerçekten bu madalyayı hak edip etmediğini sorgulamasına yol açar.