S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Aile Tatili - The Family Holiday - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Donald, hayatı dolandırıcılık üzerine kurulu bir adamdır. Bir gün uzak bir akrabasının ona yüklü miktarda miras bıraktığını öğrenir. Fakat bu parayı alabilmesi için hayatına çekidüzen verdiğini kanıtlaması gerekmektedir.



Avcılar - The Hunters - 1958 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Baş döndüren uçuş sahneleri ve güçlü oyuncuları ile, Avcılar filmi Kore Savaşı sırasında geçiyor. Hikayenin baş kahramanı Binbaşı Cleve Saville (Robert Mitchum) yeni hizmete girmiş olan F-86 Sabre savaş uçağında uzmanlaşmıştır. Takım arkadaşının (Lee Philips) güzel karısına (May Britt) aşık olunca hayatı altüst olur.



Avcılar - The Hunters - 1958 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Baş döndüren uçuş sahneleri ve güçlü oyuncuları ile, Avcılar filmi Kore Savaşı sırasında geçiyor. Hikayenin baş kahramanı Binbaşı Cleve Saville (Robert Mitchum) yeni hizmete girmiş olan F-86 Sabre savaş uçağında uzmanlaşmıştır. Takım arkadaşının (Lee Philips) güzel karısına (May Britt) aşık olunca hayatı altüst olur.



Çılgın Max 1 - Mad Max - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mad Max, yakın gelecekte Avusturalya'da kurulmuş bir gotik korku hikayesi. Şehir sosyetesi ölümcül bir çoküş yaşamaktadır. Anarşi ve şiddet, her gün yaşanan doğal olaylar haline gelmiştir. Şehir içindeki ana yollar yabancı motorcular ve bir avuç polis arasında yaşanan ölüm oyunuyla kabusa dönmüştür. Büyük bir trajedi yaşayan Max, terörü kendi yöntemleriyle durdurmaya kararlıdır.



Çılgın Max 2 - Mad Max 2 - 1981 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nükleer savaş sonrası dönemin metolojik geçmişle buluştuğu, sizi hayali topraklara götürecek, son sürat bir hız ve katliam destanı olan, benzerleriyle kıyaslanamayacak bir aksiyon filmi. Mad Max serisinin bu ikinci filminde, bir benzin deposunu savunan Max, The Humungus tarafından yönetilen tuhaf savaşçılara karşı mücadele veriyor. Savaş başladığında sonuç tüyler ürpertici ve bir o kadar da etkileyici olur.



Çılgın Max 3 - Mad Max Beyond Thunderdome - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki kişi girer, ve sadece biri çıkar. Bartertown'ın Thunderdome arenasında kanun böyledir. Fakat kanun koyucu Auntie Entity yakında bir kural daha koyacaktır. Post-nükleer bir gelecekte geçen Mad Max Beyond Thunderdome'da, Mel Gibson (Lethal Weapon, Maverick) kayıp çocuklardan oluşan bir kabilenin kurtarıcısı rolünde. Sahnenin kalanını ise Max'i, Bartlertown'daki baskısını kuvvetlendirmek amacıyla kullanmak isteyen, güç delisi Auntie Entity rolündeki müzik yıldızı Tina Turner dolduruyor.



Çılgın Max Öfkeli Yollar - Mad Max Fury Road - 2015 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.



İdol Avcısı - The Idolmaker - 1980 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Starları bulup keşfeden ve onların star kalması için elinden geleni yapan bir adamın hikayesi ile starların karşılıklı hikayesinin çatışması...



Milyonerler - The Millionairess - 1960 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sophia Loren, paranın herşeyi satın alabileceğini düşünen ve bunda oldukça iddialı olan zengin bir kadındır. Ama bu düşüncesini Hintli bir doktoru oynayan Peter Sellers`la tanışınca yeniden değerlendirmesi gerekecektir.



Not Defteri - The Notebook - 2004 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1940'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki sahil kasabası Seabrook'a genç bir kız gelir. Ailesiyle geçireceği sakin bir yazı hayal eden Allie bir karnavalda tanıştığı Noah'la yakınlaşır. Noah kızı gördüğü anda hayatını birleştirmesi gereken insan olduğunu anlar.

Genç kız zengin bir aileden geldiği ve delikanlı da değirmende çalışan bir işçi olduğu halde geleceği hiç düşünmeden rüya gibi bir yaz geçirirler ve iyice aşık olurlar. 

II. Dünya Savaşı'nın kızıştığı bir dönemde hayat, aşıkları ayırıverir. Sevdiği kızı aklından hiç çıkarmamış olan Noah savaştan döner. Oysa Allie gönüllü olarak çalıştığı bir askeri hastanede tanıştığı Lon ile evlenmek üzeredir.