S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yeraltı Kahramanları - Gümüş Şehir - Silver City - 1951 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ülkemizde "Yeraltı Kahramanları" olarak gösterilen bu kovboy filminde Larkin Moffatt bir yolsuzluk olayından sonra eskiden birlikte çalıştığı Charlie Storrs'u atlatarak Silver City kasabasında maden şirketlerine tahlil yaparak hayatını kazanmaktadır. Derken maden sahası sahibi Jarboe ile 12 günlük bir kontrat imzalayan Candance, numuneleri Larkin'e analiz ettirir ve elindeki maden rezervinde 1 tonda 57 kg gümüş gibi yüksek bir oran olduğunu öğrenir. Tam bu sırada yanında Larkin'in eski sevgilisi Josephine ile evlenmiş Storrs kasabaya çıkagelir. Geçmişinin gizli kalmasını isteyen Larkin kasabayı terk etmeye karar verir, ancak geçmişinin gölgesinden bir türlü kurtulamaz.



Savaş Boyası - War Paint - 1953 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Teğmen Billings ve süvari birimi, Kızılderililere bir barış antlaşması iletmek için yola çıkarlar ama Kızılderili şefinin oğlu çölde süvari birliğine bela olur.



Savaş Boyası - War Paint - 1953 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teğmen Billings ve süvari birimi, Kızılderililere bir barış antlaşması iletmek için yola çıkarlar ama Kızılderili şefinin oğlu çölde süvari birliğine bela olur.



Korkunç Kumpanya - Heller In Pink Tights - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

George Cukor'un çektiği tek western filmi olan "Korkunç Kumpanya"da bir tiyatro topluluğunun, Vahşi Batı'da yaşadığı maceralar anlatılıyor. Turnenin yıldızı olan Angela Rossini'yi canlandıran Sophia Loren, sarışın olarak karşımıza çıkıyor. Tiyatronun sahibi rolünde ise Anthony Quinn var.



Komançi - Comanche - 1956 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Beyaz subayların yerlilere karşı olan ırkçı tutumu ve karşılığında yerlilerin saldırıları, ordudaki genç bir adamı barış arayışına iter.



İz Peşinde - True Grit - 1969 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rooster, genç bir kızın öldürülen babasının katilini bulmak ve mirasına sahip çıkmak amacıyla kiralanır. İşler, kızın yaşlı silahşöre eşlik etmek istemesi ve aralarına bir de deneyimsiz bir Teksaslının (Glen Campbell) katılmasıyla tam bir kabusa döner.



Çagrı - Al Risalah - 1976 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İslamiyetin doğuşunun anlatıldığı film Çağrı filmiyle konusu aynıdır. Ayrıca Mustafa Akkad'ın ilk yönetmenlik deneyimidir.



Baba 1 - The Godfather 1 - 1972 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Francis Ford Coppola yönetmenliğinde sinemaya uyarlanmış, Oscar ödüllü Baba filmi 1940-1950 yıllarında Amerika'da geçmektedir. İtalya'dan Amerika'ya göç etmiş bir mafya babası olan ve Baba olarak anılan Don Corleone bulunduğu konuma gelebilmek için bir çok kişiyle savaş vermiş ve kendisine bir çok düşman edinmiştir. Büyük oğlu Sonny sinirli ve ne yapacağı belli olmayan biridir. Kızı Connie kötü bir evlilik yapmıştır ancak kocasını sevdiği için talihine boyun eğmiştir. Küçük oğlu Michael Carleone ise kahramanlık madalyası almış eski bir askerdir. Don Carleone bir gün saldırıya uğrar ve ciddi şekilde yaralanır. Baba'nın bu durumunu fırsat bilen düşmanları ailenin üzerine gelmeye başlar. Sonny ve Michael babasını ve aileyi koruyabilmek için tüm düşmanlara meydan okur.

Filmin konusu her ne kadar gerçek bir hikaye olarak bilinse de Mario Puzo'nun Godfather isimli kitabından sinemaya uyarlanmıştır.



Baba 2 - The Godfather 2 - 1974 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç Vito Corleone 1910'larda Sicilya'dan New York'a göç eder. Ailesinin geçimini sağlayabilmek için çeşitli işlerde çalışır ve yavaş yavaş yükselmeye başlar. Michael Corleone ise 1950'lilerde ailesinin işlerini düzenlemek için Las Vegas, Hollywood ve Küba arasında mekik dokumaktadır.



Baba 3 - The Godfather 3 - 1990 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Don Michael Corleone artık genç değildir. Ailesini bu suç zincirinin dışına taşımak ve gençleri şiddet içeren bu yeraltına dünyasından uzaklaştırmak istemektedir. Corleone ailesinin Vatikan ile olan maddi bağlarını kontrol etmeli ve çok sevdiği kızı Mary ile yeğeni Vinnie arasındaki duygusal yakınlaşmanın da önüne geçmelidir.