S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Bir Yıl - The Year Of Living Dangerously - 1982 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Guy Hamilton, ilk işi yurtdışında muhbirlik olan bir gazetecidir. Endonezya' ya gelişi sandığının aksine onu çok tehlikeli bir ortama sokar. Komünist Parti'nin silahlanması ve Sukarno'yu düşürme girişimini batı destekli müslüman generaller önler, Sukarno düşer, generaller yönetime el koyar, işin içinde batılı muhabirler, ateşeler, ajanlar da vardır.



Kasabanın Cadıları - The Witches Of Eastwick - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tüm arzularını tatmin edebilecek bir adamın hayalini kuran Alex, Jane, ve Suki, Darly Van Horne (Jack Nicholson) adında gizemli bir adamın kasabaya taşınması ile uzun süren yalnızlıklarından uyanırlar. Bu esrarengiz adam onların aradığı şeytandır. Üç kadına da aynı anda yakınlık gösteren bu adam kadınların içindeki "cadılığı" ortaya çıkarır.



İz Sürücü - Ölü Ya Da Diri - The Tracker - Dead Or Alive - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç iken bir çok Apaçi operasyonunda görev almış iz sürücü olan Noble Adams (Kris Kristofferson) emekli olmuş, kendi kurduğu çiftliğinde inzivaya çekilmiştir. Oğlu avukatlık öğrenimini bitirip, babasının çiftliğine gelir. Fakat Noble’ın şerif arkadaşının gelip, bir grup kanun kaçağının Yuma Cezaevi’nden kaçtığını haber vermesi ve iz sürücüye ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine herşey değişir. Kızıl Jack Stillwell ve kötü adamlar her yeri yağmalayıp, iki kızı da kaçırarak Utah’a doğru yola çıkarlar. Noble Adams, her daim şöminenin üzerinde duran keskin nişancı tüfeğini çıkarır ve kovalamaca başlar. Hukuk öğrenimini bitiren oğlu, herşeyi hiçe sayıp adam öldürebilecek midir?

Hayalet - The Wraith - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jake, bir grup sokak serserisi tarafından katledilmiştir. Ancak bazı fantastik olaylardan sonra mistik bir figüre dönüşerek intikam almak için Dünya'ya geri dönmüştür.



Hayalet - The Wraith - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jake, bir grup sokak serserisi tarafından katledilmiştir. Ancak bazı fantastik olaylardan sonra mistik bir figüre dönüşerek intikam almak için Dünya'ya geri dönmüştür.



Çıtır Kızlar - Coyote Ugly - 2000 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

21 Yaşında umut vaadeden şarkı sözü yazarı Violet, evini terkederek New York'a gitmeye karar verir. Violet müzik endüstrisinde kendine bir yer edinmenin hayallerini kurmaktadır. Ancak işler umduğu gibi gitmez, tüm kapılar yüzüne kapanır ve elindeki bütün parayı kaybeder. Bir süre bu işe ara verir, bu sırada Coyote Ugly barında çalışan Zoe, Rachel ve Cammie ile tanışır. Zoe'nun ayrılmak zorunda olması üzerine barın sahibi Lil ile görüşen Violet işe alınır.



Casus - The Whistle Blower - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A war veteran tries to investigate the murder of his son who was working as a Russian translator for the British intelligence service during the Cold War. He meets a web of deception and paranoia that seems impenetrable.

Google Çeviri - Bir savaş gazisi, Soğuk Savaş sırasında İngiliz istihbarat servisi için Rus çevirmen olarak çalışan oğlunun öldürülmesini araştırmaya çalışır. O beceriksiz görünen bir aldatma ve paranoya ağıyla tanışır.



Büyük Yem - Bait - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alvin Dean Sanders (Jamie Foxx) hırsızlıktan giydiği hükmün, bir anda dosyalardan silindiğini farketmişti ancak nedenini bilmiyordu. Alvin, hükümetin bir katili yakalamak için yaptığı planda yer alıyordu. Ama plandaki rolünün adı söylenmemişti.



Benim Adım Sam - I Am Sam - 2001 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sam Dawson (Sean Pean), kızı ile mutlu bir şekilde yaşayan ve Beatles'a büyük hayranlık besleyen bir adamdır. Genç adamın zeka düzeyinin 7 yaşında bir çocuğunkine eş durumda olması onları çok fazla rahatsız etmez. Kızı 7 yaşına geldiğinde ise onun için asıl sorunlar başlar. Artık kızı ondan çok daha ileri bir düzeye gelmektedir ve Sam ona pek fazla yardım edememektedir. Hükümet görevlileri kızı Sam'in yanından alırlar. Sam kızını geri alabilmek için 'sevgi' kelimesinin anlamına fazlasıyla uzak avukat Rita Harrison'ı (Mıchelle Pfeiffer) kiralar.



Bana Buldozer Derler - Lo Chiamavano Bulldozer - 1978 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Buldozer" eski bir futbol yıldızıdır. Şimdiyse bir balıkçı olarak çalışmaktadır. Halktan bir grup insan, yerel ordu birliklerine karşı bir maç ayarlamışlardır ve Buldozer'in kendilerine antrenörlük yapmasını istemektedirler. Onun da teknesi bir deniz kazasında kullanılamaz hale gelmiştir. Şu anda yapacak bir işi yoktur ve teklifi kabul edecektir.