S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kanlı Korsan - Captain Blood - 1935 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Flynn, İrlandalı saygın bir 17. yüzyıl doktoru olan Peter Blood’ı canlandırıyor. Blood, haksız yere sınır dışı edilerek Karayipler’de esarete mâhkum edilir, orada narin de Havilland’a küstah sözler söyleyip imalı bakışlar fırlatır. Bir firara önderlik ederek korsan olur ve açık denizlerin intikam yemini etmiş musibeti olarak alçak Fransız korsan Basil Rathbone’la ittifak kurar. Ganimet ve tutsak güzel kadın, yani de Havilland üzerinde anlaşmazlığa düşünce ilişkileri bozulan ikili, beyazperdedeki meşhur ve ürkütücü kılıç dövüşlerinin ilkinde ölümüne düelloya tutuşurlar. Kanlı Korsan’da bir korsan macerasından isteyebileceğiniz her şey var. Deniz savaşları ve şakırdayan kılıçlar, gözüpek bir erkek kahraman, tehlike altında olmasına rağmen cesur bir kadın kahraman, azılı caniler, tüylü şapkalar, düzeltilen haksızlıklar, gemi direklerinde akrobatlar gibi sallanan denizciler ve Erich Wolfgang Korngold’dan coşkulu müzikler. Dört dörtlük bir eğlence.






İpten Dönenler - Gallowwalkers - 2012 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gizemli bir silahşor olan Aman (Wesley Snipes), oğlunun yaşaması için Tanrı'ya ettiği yeminden dönen bir rahibenin çocuğudur. Bu durum Aman'ın üzerine bir lanet getirmiştir. Öyle ki, onun silahıyla can veren tüm ölüler tekrar dirilmektedir. Bir süre sonra, önceki kurbanlarından acımasız Kansa'nın (Kevin Howarth) başını çektiği bir grup yaşayan ölü (zombi) Aman'ın peşine düşer. Bu amansız mücadelede yanında yer alması için genç bir savaşçıya ihtiyaç vardır. Bu yeni öğrenci de Fabulos'tan (Riley Smith) başkası değildir.






Bolero - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A 1920s English heiress seeks ecstasy with a sheik in Morocco and a bullfighter in Spain.

Google Çeviri - 1920'lerin İngilizcesi mirasçı, Fas'ta bir şeyh ve İspanya'da bir boğa güreşçisi ile ecstasy istiyor.






Beklenmeyen Şahit - Witness For The Prosecution - 1957 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1957 Yapımı olan ve Agatha Christie'nin hikayesinden Beyazperde'ye aktarılan "Beklenmeyen Şahit", sinema tarihinin en iyi uyarlama senaryolarından birine sahip olmakla ve sürpriz bir finalle hatırlanır... Kalp krizi geçiren Sir Wilfrid Robarts'ın meslek hayatına bir üure ara vermesi ve dinlenmesi gerekmektedir. Ancak ünlü avukat Leonard Vole davasını duyunca mahkame salonuna geri döner. Vole, zengin bir dulu öldürmekle suçlanmaktadır ve işin en ilginç yanı karısı Christie'nin, savunma için değil, savcılık için tanıklık yapacak olmasıdır.






Aşk Hikayesi - Love Story - 1970 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Köklü ve zengin bir aileden gelen Oliver Barrett IV (Ryan O'Neal), aile geleneğini devam ettirerek kendisinden öncekiler gibi Harvard Üniversitesinde hukuk okumaktadır. Bir gün Radcliffe Kolejinde müzik öğrencisi olan işçi sınıfından Jennifer Cavalleri (Ali MacGraw)'ye aşık olur. Çift evlenmeye karar verir, ancak Oliver'in babası Oliver Barrett III (Ray Milland) bu evliliğe onay vermez ve oğlunun harçlığını keser ayrıca onu mirasından da mahrum edeceğini söyler. Oliver'ın babasının maddi desteği olmadan Harvard'a devam etmesi çok zordur. Hayata sıfırdan başlamak zorunda kalan yeni evli çift Oliver'in okul masraflarını karşılamak için farklı işlerde çalışmaya başlarlar. Bu arada çocuk istedikleri halde gebe kalamayan Jennifer'in yapılan tetkikler sonucunda lösemi hastası olduğu anlaşılır.






Savaş Canavarı - The Beast Of War - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rus askerlerinden ayrılarak kendilerini ıssız  bir bölgede bulan tankçılar, Afganlı devrimciler tarafından  takip edilir. Bu takip sırasında genç askerlerden biri  savaşın anlamsızlığını sorgulamaya başlar. Filmde  Arap-İsrail Savaşı'nda  İsrail'in Mısır ve Suriye ordularından ele geçirdiği ve revize ettiği iki adet Sovvet t-55 tankı kullanılmıştır.