S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Savaşı Nasıl Kazandım - How I Won The War - 1967 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2.Dünya Savaşı sırasında giderek yükselen ve her türlü engeli aşan genç bir askerin öyküsü.






Psych-Out - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hippi, Aşk, Barış, Vietnam Karşıtlığı, LSD, Haight-Ashbury, diğer uyuşturucular, mükemmel müzikler ve mükemmel oyuncular ile Pscyh-Out... One Hit Wonder’lardan da anılan Strawbery Alarm Clock’un en taze hiti Incense and Peppermints’i sunduğu dönemdir. Psych-Out filminde yer alan performansları, müziklerinde bulunmaları. Aynı zamanda The Seeds grubunun da performansı ve katkısı olmuştur.






Papa Zorunlu Diyet - The Pope Must Die - 1991 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kusursuz diyemeyeceğimiz bir rahip, türlü hatalar sonucu yeni Papa olur ve Vatikan'daki sorunlarla ve hayatındaki kişisel problemlerle uğraşmak zorunda kalır.






Panik - Panic - 2000 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alex, a hit man, tries to get out of the family business, but his father won't let him do so. While seeking the help of a therapist, he meets a sexually charged 23-year-old woman with whom he falls in love.

Google Çeviri - Alex, çarpıcı bir adam, ailenin işinden kurtulmaya çalışıyor, ancak babası bunu yapmasına izin vermiyor. Bir terapistin yardımını isterken, cinsel yollarla tahsil görmüş 23 yaşındaki bir kadına, onunla aşık olduğu bir araya gelir.






Öp Beni Kate - Kiss Me Kate - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shakespeare'in "Hırçın Kız" adlı oyununun uyarlaması (Ama oyundan bir farkı var. Filmde olay tiyatroda başlıyor, ama başroldeki ikili, sahnedeki kavgalarını özel yaşamda da sürdürüyorlar). Müziği, dansları, yer yer görkemli sahneleriyle birinci sınıf bir müzikal.






Öp Beni Kate - Kiss Me Kate - 1953 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shakespeare'in "Hırçın Kız" adlı oyununun uyarlaması (Ama oyundan bir farkı var. Filmde olay tiyatroda başlıyor, ama başroldeki ikili, sahnedeki kavgalarını özel yaşamda da sürdürüyorlar). Müziği, dansları, yer yer görkemli sahneleriyle birinci sınıf bir müzikal.






Ölüm Gibi Öp - Öp Beni Öldüresiye - Kiss Me Deadly - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

''Öp Beni Öldüresiye'', nefes kesen bir polisiye öykü olmanın yanı sıra, Amerikan yeraltı dünyasının sırlarını, yeraltından yer üstündeki üst düzey yöneticilere uzanan ilişkiler ağını da gözler önüne seriyor.






O - It - 1990 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Herşey olabilir. Sinema ekranında durmayan yırtıcı bir canavar. Bodrumda gizlenen uğursuz birşey. En büyük korkunuz ne olursa olsun kimse onu Stephen King'den daha iyi bilemez. King'in 1986 yılındaki en çok satan kitabından uyarlanan Annette O'Toole, John Ritter ve Richard Thomas'ın oynadığı insanın korkularına karşı sarsıcı bir gezinti. Küçük bir New England kasabasındaki hain güç, bir palyaçonun (Tim Curry) şeklini alır.






Memphis Belle - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Memphis Belle 2.Dünya Savaşı'nın en meshur savas uçağıdır. Bunun nedeni 2.Dünya Savaşı'nda 25 görevi tamamlayan ve bütün mürettebatı hayatta kalan ilk bombardıman uçağı olmasıdır. O dönemde Avrupa'ya giden bombardıman uçaklarının %80'i vurularak düşürülmüştür. Bu nedenle uçak mürettebatı çok moralsizdir ancak yine de bütün görevlerden başarı ile dönerek evlerine dönmeyi başarmışlardır. Memphis Belle çıktıgı 25 görevde birçok hedefi yok etmiş Almanya, Fransa ve Belçika üzerine 60 ton bomba bırakmıştır. B-17 Bombardıman uçağı olan Memphis Belle 25. görevinde bıraktıgı bombalar ile 2.Dünya Savaşı'nın sonunun gelmesi sağlamış ve bir efsane haline gelmiştir. Şu an Amerika, Memphis'te sergilenmektedir.






Masum Suçlu - Sergeant Rutledge - 1960 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Saygıdeğer siyah süvari Çavuş Brax Rutledge beyaz bir kadına tecavüz etmek, kadını ve amiri olan kadının babasını öldürmek suçuyla askeri mahkemede yargılanır.