S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Buz Üstünde Aşk - Keskin Kenar - The Cutting Edge - 1992 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yetenekli ama bir o kadar da şımarık bir buz patencisi olan Kate, Olimpiyat oyunlarına kısa bir süre kala partneriyle yollarını ayırır. Ne yazık ki, bu kadar kısa zamanda yeni bir partner bulmak hemen hemen imkansız gibidir. Son çare olarak hiçbir buz pateni deneyimi olmayan bir buz hokeyi sporcusuyla antrenmanlara başlar. İki sporcu arasında başlayan yakınlaşma bir süre sonra aşka dönüşecek, iki sevgili bir taraftan da canla başla yarışmalara hazırlanacaklardır.






Balistik - Ballistic Ecks Vs Sever - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uluslarası casusluk üzerine kurulu bir ölüm oyununda seçkin ve gizli ajanlar; güç, bilgi ve toplumsal güvenlik adına gizli bir mücadele vermektedirler. Gündem (yaptıkları işler) aslında hiçte göründüğü gibi değildir. Yeni ve dahice tasarlanmış bir suikast aletinin varlığı yüksek mertebelerde ağızdan ağıza dolaşmaktadır. Kurbanın içine yerleştirilebilen, mikroskobik ve enjekte edilebilen bu silah aktive edilene kadar hareketsiz bir şekilde durur daha sonra kurbanını aniden öldürür ve hiç iz bırakmaz. Bu aleti ele geçirmek için sürdürülen bu çılgın yarışta sadece iki uzman ve yetenekli kişi; aynı zamanda iki can düşmanı, yeterli beceri ve dayanıklılığa sahiptirler. Biri sadece kod adıyla bilinen Sever' dır(LUCY LIU). Öldüresiye bir eğitimden geçerek mükkemel bir canlı silaha dönüştürülen Sever, hedefine ulaşıncaya kadar son derece dikkatli ve acımasızdır. Diğeri ise kararlı ve başarılı eski bir FBI ajanı, diğer bir deyişle bir insan avcısı; Jeremiah Ecks'tir. (ANTONIO BANDERAS) Ecks bir zamanlar kariyerinin en iyi döneminde karısının bir patlamada ölmesi üzerine işinden istifa etmiş ve bu ölüm tüm benliğini suçluluk duygusuyla kaplamış, onun için adeta bir takıntı haline gelmiştir. Şimdi ustasının zoruyla tekrar işinin başındadır ve bugüne kadar iş yaşamında almış olduğu en zorlu görev için ajan Sever'le, en zorlu düşmanıyla yüzleşmek için hazırlanmaktadır. Bu tehlikeli ödülü almak için sürdürülen korkunç rekabetin ne yazık ki tek bir galibi olacaktır. Fakat kurallar değiştiğinde, bu iki işine kendini adamış rakip göreceklerdir ki yenmeye çalıştıkları kişi aslında güvenebilecekleri tek kişidir.






Annemi Öldürdüm - I Killed My Mother - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2009 Cannes Yönetmenlerin On Beş Günü: Sanat-Sinema Ödülü, Genç Bakış Ödülü, SACD Ödülü
2009 Vancouver En İyi Kanada Filmi... Yapmadığı ev ödevi yüzünden yalan söyleyen Hubert, annesi Chantale tarafından sınıf arkadaşlarının önünde azarlanır. Arkadaşı Antonin ile paylaşacağı bir evde daha özgür yaşamayı hayal eden Hubert, konuyu annesine açar ve destek görür. Ancak ertesi gün annesi küçük olduğunu ileri sürerek taşınmasına izin vermez. Hubert okuldan kaçar, Chantale, sonunda onu nehir kıyısında bulur.






Ajan Cody Banks 2 - Agent Cody Banks 2 - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kaçak bir CIA ajanı, çok gizli bir beyin kontrol silahını çalar. Genç ajanımız Cody Banks'in görevi, gizlice Londra'ya giderek silahı bulmak ve geri getirmektir. Seçkin kaykaycılar yetiştiren özel bir okulun öğrencisi olarak ülkeye giren Cody, hem okuldaki gizli kimliği farkedilmesin diye dersleri takip etmeye çalışırken, hem de kaçak ajanı ve gizli silahı bulmak ve ülkesine geri götürmek zorundadır. Küçük kahramanımız, bu yeni macerasında yine en son teknoloji aletler kullanacak, yerde ve havada heyecan verici takipler yaşayacak ve şeytani ellere geçmeden önce Derek'i etkisiz hale getirip çaldığı silahı geri alacaktır.






Ajan Cody Banks 1 - Agent Cody Banks 1 - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cody Banks küçük bir çocuk. O da arkadaşları gibi okula gidiyor, derslere gidiyor ve derslerden kalıyor. En büyük hobisi ise kızlar, onları etkilemek için stratejiler geliştiriyor. Fakat yaşıtlarından farklı bir özelliği var. O gündüzleri öğrenci, okul olmadığı zamanlarda da ise bir ajan. James Bond'un küçülmüş de büyümüş hali diyebiliriz onun için. Şimdi onu yeni bir görev beklemektedir. Yetişkin ajanların yapabildiği herşeyi yapabilen ufak ajanımız, işi için zorlu bir alana adım atacaktır ve bunun içinde en başta utangaçlığını yenmesi gerekiyordur.