S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Altın Yollar - Altın Sokaklar - Streets Of Gold - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, Sovyetler Birliğinde bir boksör olan Alek Neuman'ın (Brandauer) dövüşde başarılı olmasına rağmen yahudi olduğu için ileri gitmemesine izin vermemeleri ve aynı adamın iki dövüşçüyle, Timmy Boyle ve Roland Jenkins (Pasdar ve Snipes) ile ilgilenmesini konu almaktadır.






Uç Noktalar - Extreme Measures - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York Gramercy Hastanesi'nde Doktor Guy Luthan'IN (Hugh Grant) sorumluluğundaki bir hasta esrarengiz bir şekilde ölür ve Luthan bunun nedenini öğrenmek istemektedir. Nitekim, ölüm sonrası detaylarını incelerken, ne cesedi bulabilir, ne de ilgili notları... 

Film bittikten sonra bile uzun süre sizi düşündürecek olan, tıp ahlakı konusunda bir ikilem sunan bu esrarengiz gerilimde, Gene Hackman ve Sarah Jessica Parker da diğer başrolleri üsteniyor. Luthan, yanlışlıkla adım attığı tuhaf komployu çözmek konusunda kararlıdır. Ama, uçlara gitmeye cesareti olan tek kişi o değildir.






9 Ay 10 Gün - 9 Tenths - 2006 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

William ve karısı Jessica, sakin bir hayat için şehirden kaçarlar. Yeni satın aldıkları ıssız çiftliğe geldiklerinde, Elias adlı bir Meksikalı çiftçinin evlerinde yaşadığını öğrenirler. Elias oradan ayrılmak istememektedir ve bunun için her şeyi yapmayı kafasına koymuştur. Aralarındaki anlaşmazlık tehlikeli bir boyuta gelmiştir. Radyodan şehirde terörist saldırının başladığını öğrenirler. Artık onlar için çiftlikte hayatta kalabilmekten daha önemli bir şey yoktur.






The Mark Of Zorro - 1940 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young aristocrat must masquerade as a fop in order to maintain his secret identity of Zorro as he restores justice to early California.

Google Çeviri - Genç bir aristokrat, California'nın başında adaleti geri getirirken, onun gizli kimliğini korumak için sahte olarak maskelenmelidir.






Şerefli İnsanlar - Gurur - Khud Daar - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hari Srvastav, Hindistan'ın kır kesiminde iki üvey kardeşi Govinde ve Rajesh ile birlikte yaşamaktadır. Tanıdığı genç kız Seema ile evlenmeye karar veren Hari'nin önünde bir engel vardır. Zira Seema onun erkek kardeşlerinden hiç hoşlanmamıştır. Hari, Bombay kentine hukuk için okumaya gittiğinde, Seema bir şekilde ikisinden de kurtulmanın yolunu bulur. Çocuklar Bombay'a gelir ve iki çocuk dilencilik yapmaya başlar. Bir süre sonra Rahim adında Müslüman bir adam bir süre sonra ikisini de yanına alır ve onlara kendi çocukları Farida ve Anwar kadar iyi bakmaya başlar. Üç kardeş ancak 20 yıl sonra bir mahkeme salonunda bir araya gelebilecektir. Hari yargıç koltuğundai Rajesh ve Govind ise cinayet de dahil pek suçtan yargılanmak üzere mahkemededir.






Roma Tatili - Roman Holiday - 1953 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Audrey Hepburn’e En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Roma Tatili, bir modern zaman prensesinin kraliyet dayatmalarına karşı gelerek tek başına Roma’yı keşfe çıkmasının hikayesini anlatıyor. Burada gazeteci kimliğini saklayarak ilginç hikayeler peşinde koşan Amerikalı bir gazeteciyle (Gregory Peck) tanışıyor. Ancak planı ikilinin birbirine aşık olmasıyla suya düşüyor.






Roma Tatili - Roman Holiday - 1953 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Audrey Hepburn’e En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Roma Tatili, bir modern zaman prensesinin kraliyet dayatmalarına karşı gelerek tek başına Roma’yı keşfe çıkmasının hikayesini anlatıyor. Burada gazeteci kimliğini saklayarak ilginç hikayeler peşinde koşan Amerikalı bir gazeteciyle (Gregory Peck) tanışıyor. Ancak planı ikilinin birbirine aşık olmasıyla suya düşüyor.






Kanlı Gölge - Laura - 1944 - BDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Bir reklam şirketinde çalışan Laura Hunt'un öldürülmesi üzerine cinayeti Mc Pherson adında bir dedektif inceler, şüpheli olarak ilk başta Laura ile evlenmeyi düşünen Carpenter ve Laura'nın kariyerinde ve hayatında büyük rolü olan Lydecker'dir. Fakat dedektif bir gece Laura'nın odasındayken odanın kapısı açılır ve dedektifin tahmin edebileceği en son kişi içeri girer ve cinayetin seyri tamamen değişir.






Washington'da Fırtına - Advise Consent - 1962 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Robert Lefingwell, başkan tarafından dışişleri bakanlığına aday gösterilmiştir. Ancak kabul edilmeden önce yeterliliğinin ölçülebilmesi için Senato tarafından bir takım soruşturmaya tabii tutulacaktır. Senato komitesinin idealist başkanı Brig Anderson, Leffingwell’in geçmişini araştırıp Komünist örgütlerle bağları olduğunu öğrendiğinde kendinin bu tarz bir politik kirliliğe hazır olmadığını anlar. Leffingwell verdiği ifadenin ardından suçsuz olduğunu ispatlar. Ancak Anderson onun yeminli ifade sırasında yalan söylediğini öğrenince başkandan Leffingwell’in adaylığını geri çekmesini ister ve politik ilişkiler şantajlara varan bir tıkanıklığa sürüklenir.






Uygunsuzlar - The Misfits - 1961 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ortalama zevklere sahip olan duygusal bunalımdaki Roslyn Taber (Marilyn Monroe) kocası Raymond Taber’den tek celsede boşanmak için Nevada’ya gelmiştir. Yaşını almıs¸ kovboy Gay Langland (Clark Gable) ile tanışınca en sonunda onu anlayan biri ile karşılaştığını düşünür. Bu sırada Gay, arkadaşları Guido ve Perce Howland (Eli Wallach ve Montgomery Clift) ile birlikte vahşi bir at sürüsünü yakalayıp bir köpek maması şirketine satma peşindedir. Efsanevi yönetmen John Huston’ı, yıldız bir oyuncu kadrosu ve ünlü oyun yazarı Arthur Miller’a ait senaryo ile bulusturan Uygunsuzlar, sinema tarihinin büyük beklenti yaratan filmlerinden biri oldu. 

Fakat, zorlu çekim mekanları, bas¸roldeki dengesiz bir kadın ve yıllanmış bir erkek oyuncu, çatırdayan bir evlilik ve disiplinsiz bir yönetmen bir araya gelince, çekimler sırasında kamera arkasında yas¸anan dramatik olaylar filmi gölgede bıraktı. Hayatla sanat arasında varolan o ince çizgi, Monroe, Gable ve Clift’in kendilerine çok benzeyen karakterleri canlandırdıkları Uygunsuzlar’da belirgin bir hal alıyor. Uygunsuzlar 1961’de vizyona girdiğinde eleştirmen ve seyircilerden beklediği ilgiyi görmese de, kendine özgü, az rastlanır gizemiyle, hala yaşayan bir film. Uygunsuzlar, modern Batı’da geleneksel değerlerin yok olup gidişine tanıklık eden bir örnek olarak bugün özel bir ilgi görüyor. Bir “karizmatik kaybedenler kulübü”nün John Huston imzalı alameti farikalarından biri olarak nitelendirilecek bu film, en büyük Hollywood yıldızlarından Monroe - Gable ikisinin de son filmi.






Son Gösteri - The Last Picture Show - 1971 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Teksas'taki küçük bir kasabada erkek çocukluktan "adam" olmaya doğru giden gençlerin öyküsü.






American Melekleri - American Angels Baptism Of Blood - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lisa has a grandfather called Killer Kane, who stopped Wrestling after he killed someone while performing "the snap". Her only wish is to become a wrestler herself. To achieve this, she joins the American Angels, a female wrestling show. Because training hard isn't enough, she seduces the show manager Donald to get a fight against Magnificent Mimi, the champion. But as Donald and Mimi are a couple, Mimi is just waiting for a chance to punish Lisa...

Google Çeviri - Lisa, Killer Kane adlı bir dedesi var, Güreşi "acele" ederken birini öldürdükten sonra bıraktı. Tek dileği kendine güreşçi olmaktır. Bunu başarmak için bir kadın güreş şovu olan American Angels'e katılıyor. Sert eğitim yeterli olmadığı için, şov yöneticisi Donald'ı baştan çıkararak şampiyon olan Magnificent Mimi'ye karşı savaşa girdi. Ancak Donald ve Mimi çift olarak Mimi, Lisa'yı cezalandırmak için bir şans bekliyor ...






Alis Harikalar Diyarında - Alice In Wonderland - 1933 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lewis Corrall'un aynı isimli romanından uyarlanan 1933 yapımı bu İngiliz müzikal filmi bünyesinde çok sayıda yıldızı barındıran bir film olmuştur.