S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Aslan - Itinéraire D'un Enfant Gâté - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A successful entrepreneur in his fifties will decide to abandon his loved ones and the empire he has built, just to find the liberty he has been seeking, not knowing that the itinerary of one's life often changes in the funniest of ways.

Google Çeviri - 50'li Yaşlardaki başarılı bir girişimci sevdiklerini ve inşa ettiği imparatorluğun terk edilmesine, yalnızca kendi yaşamının güzergahının en eğlenceli şekillerde değiştiğini bilmemek için aradığı özgürlüğü bulmaya karar verecektir.






Aşkın Gücü - What Dreams May Come - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chris ve karısı olan Annie, birbirlerine delicesine aşık bir çifttir. Kendi kurdukları pembe dünyalarında gayet huzurlu bir biçimde yaşamaktadırlar. Bir gün geçirdikleri bir trafik kazası tüm hayatlarını değiştirecektir. Canlarından çok sevdikleri çocukları, geçirdikleri trafik kazasında yitip gidecektir. Çocukları öldükten sonra Chris, acılar içerisinde olan Annie'yi bu psikolojik buhrandan kurtarabilmek için her şeyini ortaya koymak zorundadır. Ancak Annie, eski mutluluklarını asla bulamayacağının farkında olarak, Chris'i de kendi buhranının içerisine dahil etmeye başlayacaktır.
Robin Williams, Annabella Sciorra, Cuba Golding Jr. ve Max von Sydow gibi oyuncuların başrollerde boy gösterdikleri What Dreams May Come'un yönetmen koltuğunda ise Vincet Ward oturuyor.






Aşk Vadisi - Down In The Valley - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aşık Olduğunuz Kişi Aslında Sandığınız Kişi Değilse Ne Yaparsınız? Tobe (Evan Rachel Wood), Los Angeles’ta yaşayan ve karizmatik kovboy Harlen Carruther (Edward Norton) ile karşılaşınca tüm dünyası alt üst olan güzel bir genç kızdır. Tobe, Harlan’ın çekiciliğinden ve romantik ruhundan çok etkilenir ve Harlan için Los Angeles’ın acımasız sokaklarında bulunamayacak, masumiyet ve saflığı temsil eden bir sembol haline gelir. Aralarındaki yaş farkı ve Tobe’un babasına rağmen , birbirlerine olan tutkuları karşı konulmaz bir hale gelir...






Aşk Hocası - The Nutty Professor - 1963 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Pek de sosyal biri olmayan profesör Julius Kelp, çalışmaları sonucunda inanılmaz bir iksir keşfeder. Bu iksiri içtikten sonra karizmatik ve yakışıklı bir adama dönüşen profesör, tüm kadınların dikkatini çekmeye başlar. Adını ise Buddy Love olarak değiştirir. Ancak bir sorun vardır. Buddy’nin eski şişman haline dönüşü, hiç beklenmedik anlarda olmaktadır. Bu sorunu kontrol altına almayı başaramayan profesör, büyük sırrı ortaya çıkmadan hayatına devam etmeye çalışacaktır.






Arkadaşım Canavar - Where The Wild Things Are - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Arkadaşım Canavar, annesiyle tartıştıktan sonra evini terk ederek deniz kıyısındaki bir ormana kaçan Max adlı çocuğun maceralarını konu alıyor. Max, onu kimsenin anlamadığını düşünerek bulunduğu ortama başkaldırır ve muzipliğin egemenliğindeki vahşi şeylerin ülkesine doğru yola çıkar. Bu macera filminin beyazperdeye uyarlanması sırasında benzersiz bir teknik de kullanılıyor. Oyuncuların sesleriyle hayat verdikleri karakterler, canlı aksiyon, kukla ve bilgisayar animasyon teknikleriyle en dinamik şekilde perdeye taşınıyorlar.