S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Süperstar - The Leading Man - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Felix'in yeni oyunu olay yaratır, ama Felix'in başarı umurunda bile değildir, onun aklı fikri aşık olduğu Hillary'dedir. Eşi de onun genç kadına aşık olduğunu bilmektedir, bu da aile içinde sorun yaratmaktadır. Sonra devreye tiyatro oyunculuğunu deneyen bir Hollywood yıldızı girer ve işler iyice karışır.






Suçun Bedeli - Poor White Trash - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Linda Bronco, oğlunun yoksul karavan yaşamından kurtulup aile terapisti olmasını istemektedir. Fakat önlerinde ciddi engeller vardır. Oğlunun arkadaşı Lennie, Mike'ın başını belaya sokar ve Linda öncelikle bu olaydan onları kurtarmaya çalışır. Mike'in üniversiteye gidebilmesi için paraya ihtiyaçları vardır. Tek umutları, Sunrise kasabasının zenginlerini soymaktır. Fakat karşılarına silahlı bir grup çıkar ve mücadele etmeleri gerekecektir. Ödülleri ise bir karavan dolusu çalıntı paradır.






Silahşörler Çarpışıyor - Gun Duel In Durango - 1957 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Acımasız bir çetenin lideri olan Dan (George Montgomery), artık bu işleri bırakmak ister. Onunla evlenmek isteyen Judy (Ann Robinson)´nin de arzusu bu yöndedir. Ancak Dan´in çeteden arkadaşları buna izin vermek istemez.






Şans Oyunları - Pari E Dispari - Odds And Evens - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Deniz Teğmeni olan John, spor müsabakalarında birçok başarılar kazanmıştır. Üstlerinden aldığı emirle bir ekip kurmak ister. Bu ekibin amacı, Miami polis kuvvetlerine destek olmak ve bölgedeki kumar mafyasını çökertmektir. Kendisine yardımcı olabilecek en uygun kişi ise şansa ve şans oyunlarına inanmayan Charlie’dir. İnatçı ve güçlü biri olan Charlie’yi ikna etmek o kadar kolay olmayacaktır.






Radyasyonla Gelen İntikam - Revenge Of The Radioactive Reporter - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Radyoaktif bir atıkla bedeni temas eden muhabir iğrenç bir mahlukata dönüşür.






Koca Ayak Unutulmaz Karşılaşma - Bigfoot The Unforgettable Encounter - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An 11 year old boy, an age old legend, a life long friendship.

Google Çeviri - 11 yaşında bir oğlan, yaşlı bir efsane, hayat boyu sürecek bir dostluk.






Haydutlar - The Bandits - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üç Kuzey Amerikalı, Fransızlara karşı mücadele etmek için Meksikalılara katılır. Aralarında bir hain de vardır.






Dick Tracy - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tess Truheart 'ın tek isteği, erkek arkadaşı dedektif Dick Tracy ile beraber sakin bir hayat sürmektir. Ancak şehirde bir takım kirli işler dönmektedir ve bunun arkasında da kötü adam Big Boy Caprice vardır. İşin içine bir de güzel ve dayanılmaz Breathless Mahoney girince, Tracy'nin hayatı sakin olmanın çok ötesine gider.






Demir Dev - The Iron Giant - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ufukta dev birşey var. Hogarth Hughes, yıldızlardan dünyaya düşmüş kocaman bir robotu kurtaran küçük bir çocuktur. Şimdi Hogarth'ın çok büyük bir arkadaşı ve daha da büyük bir problemi vardır. Böylesine uzun boylu ve çelik yemeyi seven (özellikle de eski arabaları) bir devi nasıl sır olarak saklayacaktır? İşler, meraklı bir hükümet ajanının, "yabancı istilacıyı" araştırmak için şehre gelmesi ve Amerikan kara, hava ve deniz kuvvetlerinin devi yok etmekle görevlendirilmesiyle daha da zorlaşır. Sonuç ise, kısmen metal, kısmen sihir, kısmen duygudan oluşan inanılmaz bir hikaye.






Cehennem Geçidi'nin Esrarı - The Legend Of Hell's Gate - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kanunsuzların ortada cirit attığı 1870'lerin Teksas’ında Hell’s Gate’te hayatta kalmak her babayiğidin harcı değildir. Senaryosu gerçek olaylardan yola çıkılan western, sarp kayalarla çevrili efsanevi Hell’s Gate bölgesinde yaşanan kanundışı olayları anlatıyor.