S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Dikenli Teller - Born American - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Three American students vacationing in Finland, cross the border into Russia for fun of it. When they are spotted by the Russian soldiers who are shooting to kill, it's not fun anymore. Captured and thrown in jail, they find it's not fun either. It's a nightmare.

Google Çeviri - Finlandiya'da tatil yapan üç Amerikalı öğrenci, eğlenmek için sınırı geçiyor. Öldürmek için ateş eden Rus askerleri tarafından tespit edildiklerinde, artık eğlenceli değil. Yakalandı ve hapse atıldı, bunun da eğlenceli olmadığını gördüler. Bu bir kabus.



İntikam Yemini - Out For Justice - 1991 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yer Brooklyn, zaman şimdi ve polisimiz bu mahallede doğmuş ve büyümüş Gino Felino (Seagal). Gino, hayatı boyunca birçok şey görmüştür, ama bazı şeyleri kabul edememektedir. Çocukluktan beri tanıdığı mahallenin kötü çocuğu (William Forsythe), şimdi de Brooklyn'in sokaklarını bir savaş alanına çevirmektedir. O, tam anlamıyla serbest bırakılmış çılgın bir doberman gibidir. Gino için onu hapishaneye göndermek, çok büyük bir zevk olacaktır. Ama bunu yapabilmek için, ilk önce onu yakalaması gerekmektedir.



İri Ve Kötü - Belalı Damat - It Can Be Done Amigo - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A drifter with fast fists and a gunfighter-pimp with fast guns help a child claim his inheritance.

Google Çeviri - Çabuk yumruklu bir serseri ve hızlı silaha sahip bir silahşüt pezevenkliği, çocuğun kalıtımını almasına yardımcı olur.



Ölüme Koşanlar - The Big Red One - 1980 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

2. Dünya Savaşı’nda Normandiya ve Çekoslovakya’da çarpışmış ve savaşın en önemli zaferinin hayatta kalmak olduğunu gayet iyi bilen bir yönetmenin gözünden, The Big Red One olarak bilinen Birinci Piyade Bölüğü’nün yaşadıkları anlatılmakta. Öykü, bölüğün dört ana karakteri (Mark Hamill, Robert Carradine, Bobby Di Cicco ve Kelly Ward) ile deneyimli çavuşları (Lee Marvin) üzerinde odaklanıyor. Yönetmen Samuel Fuller, bölüğü savaşın önemli bütün cephelerinde bir tura çıkartıyor. Rommel’e karşı Kuzey Afrika’da savaşıyorlar, Sicilya’ya çıkıyorlar, Normandiya çıkartmasında yer alıyorlar, Belçika’da savaşıyorlar, hatta Çekoslovakya’daki bir Nazi toplama kampının dehşetini de yaşıyorlar. Cepheye yeni gelen taze askerler teker teker dökülüp can verirken, savaşla birlikte pişen bu ekip hayatta kalmayı başarıyor.